#autumnztrulee Instagram Photos & Videos

autumnztrulee - 249 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #autumnztrulee and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
158 hours
Average like
6.4
Average comment
1.6
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

🔴Autumnz Home & Car Bottle Warmer🔴

Home&Car
🔖Min Selling Price : RM85

Home
🔖Min Selling Price : RM70

Variation:
Blue (Home)
Lilac (Home)
Blue (Home&Car)
Lilac (Home&Car) ❤️Features:
☑️Convenient - Warms milk & baby food easily at home
☑️Safe - Heats gently and gradually
☑️Easy to Use - Add water and adjust the settings
☑️Ideal for all types of feeds - For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
☑️Fits most bottles and baby food jar - wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc 📍Uses:
❗40 °C - for warming up milk and keeping warm automatically
❗70 °C - for warming up baby food
❗100 °C - for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings) 🎊Warranty 1 Years (Please read the enclosed user & safety guide before using this product)

#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding #autumnzwarmer #autumnzwarmermurah

🔴Autumnz Home & Car Bottle Warmer🔴

Home&Car
🔖Min Selling Price : RM85

Home
🔖Min Selling Price : RM70

Variation:
Blue (Home) 
Lilac (Home) 
Blue (Home&Car) 
Lilac (Home&Car) ❤️Features:
☑️Convenient - Warms milk & baby food easily at home
☑️Safe - Heats gently and gradually
☑️Easy to Use - Add water and adjust the settings
☑️Ideal for all types of feeds - For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
☑️Fits most bottles and baby food jar - wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc 📍Uses:
❗40 °C - for warming up milk and keeping warm automatically
❗70 °C - for warming up baby food
❗100 °C - for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings) 🎊Warranty 1 Years (Please read the enclosed user & safety guide before using this product)

#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding #autumnzwarmer #autumnzwarmermurah
0 0 17 October, 2019

HANDSFREE NI MEMBANTU MAMA SUPAYA TANGAN MAMA TIDAK LAGI PERLU PEGANG CORONG MASA MENGEPAM🥰.
.
Ia perlu di sambung dgn mana2 motor pam.
.
Mama ada nak tonton perbandingan antara mana2 handsfree? Mama boleh comment nama handsfree dibawah😘
.
.
#mommyzone #handsfree #spectrahandsfree #youcup #freedom #cimilrehandsfree #autumnztrulee

HANDSFREE NI MEMBANTU MAMA SUPAYA TANGAN MAMA TIDAK LAGI PERLU PEGANG CORONG MASA MENGEPAM🥰.
.
Ia perlu di sambung dgn mana2 motor pam.
.
Mama ada nak tonton perbandingan antara mana2 handsfree? Mama boleh comment nama handsfree dibawah😘
.
.
#mommyzone #handsfree #spectrahandsfree #youcup #freedom #cimilrehandsfree #autumnztrulee
15 8 16 October, 2019

Ramai mommies masih tertanya - tanya, boleh ke pakai handsfree untuk mana - mana pump? 🤔🤔 Jawapannya, mestila boleh mommies. Dengan adanya handsfree mommies tidak perlu lagi pegang corong masa mengepam.
Mommies hanya perlu selitkan dalam bra dengan betul dan siap untuk mengepam. Jadi, tangan mommies bebas dari corong, dan boleh mengepam sambil bekerja, malah nak driving pun boleh tau.. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS PM KAMI DI WHATSAPP 👇🏼 ATAU TERUS WALK IN KE KEDAI KAMI

Mothers First Choice
Cawangan Alor setar
8D Ground & Mezzanince Floor, Samila Business Centre, Aman Walk, Lebuhraya Darulaman, 05100 Alor Setar, Kedah
0167447093/047365538
Landmark- sebaris TEXAS CHICKEN
http://mothersfirstchoice.com/about-us/

#handsfree #autumnztrulee #freemie #youcup #cimilrehandsfree #spectrahandsfree #freemiehandsfree

Ramai mommies masih tertanya - tanya, boleh ke pakai handsfree untuk mana - mana pump? 🤔🤔 Jawapannya, mestila boleh mommies. Dengan adanya handsfree mommies tidak perlu lagi pegang corong masa mengepam. 
Mommies hanya perlu selitkan dalam bra dengan betul dan siap untuk mengepam. Jadi, tangan mommies bebas dari corong, dan boleh mengepam sambil bekerja, malah nak driving pun boleh tau.. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS PM KAMI DI WHATSAPP 👇🏼 ATAU TERUS WALK IN KE KEDAI KAMI

Mothers First Choice
Cawangan Alor setar
8D Ground & Mezzanince Floor, Samila Business Centre, Aman Walk, Lebuhraya Darulaman, 05100 Alor Setar, Kedah
0167447093/047365538
Landmark- sebaris TEXAS CHICKEN
http://mothersfirstchoice.com/about-us/

#handsfree #autumnztrulee #freemie #youcup #cimilrehandsfree #spectrahandsfree #freemiehandsfree
3 0 4 September, 2019

HANDSFREE ?
.
Apa tu? .
.
Ia adalah collection cup / bottle di mana ia menggantikan corong dan mama tak perlu lg pegang corong masa mengepam.
.
Handsfree perlu disambungkan pada tiub mana2 motor breastpump.
.
Jadi ia dapat membantu mama yg nak mengepam masa bekerja dengan mudah tanpa perlu pegang corong pam.. masa nak memandu juga boleh pam dengan tenang guna handsfree ni..
.
Ps... harga yg tertera adalah harga special Sempena Breastfeeding Month Special yg akan berakhir 31 Ogos ini.. . .
Berminat?
.
=====================
CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU :
.
➡️ shopee
Https://shopee.com.my/mommyzone .
➡️whatsapp 019 4699293 atau klik link whatsapp di bio
.
➡️ website :
www.mommyzone.com.my
.
ATAU
.
Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam/handsfree sebelum membeli di:
.
➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

Waze / Google Map: Mommyzone
.
.
#mommyzone #handsfree #autumnztrulee #freemie #youcup #cimilrehandsfree #spectrahandsfree #freemiehandsfree

HANDSFREE ?
.
Apa tu? .
.
Ia adalah collection cup / bottle di mana ia menggantikan corong dan mama tak perlu lg pegang corong masa mengepam.
.
Handsfree perlu disambungkan pada tiub mana2 motor breastpump.
.
Jadi ia dapat membantu mama yg nak mengepam masa bekerja dengan mudah tanpa perlu pegang corong pam.. masa nak memandu juga boleh pam dengan tenang guna handsfree ni..
.
Ps... harga yg tertera adalah harga special Sempena Breastfeeding Month Special yg akan berakhir 31 Ogos ini.. . .
Berminat?
.
=====================
CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU :
.
➡️ shopee
Https://shopee.com.my/mommyzone .
➡️whatsapp 019 4699293 atau klik link whatsapp di bio
.
➡️ website :
www.mommyzone.com.my
.
ATAU
.
Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam/handsfree sebelum membeli di:
.
➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

Waze / Google Map: Mommyzone
.
.
#mommyzone #handsfree #autumnztrulee #freemie #youcup #cimilrehandsfree #spectrahandsfree #freemiehandsfree
58 30 19 August, 2019
Testimoni #truleeautumnz #truleehandsfree #autumnztrulee
4 2 23 May, 2019

Testimoni

Ramai ibu yang gunakan trulee hands free berpuashati. #truleeautumnz #truleehandsfree #autumnztrulee

Testimoni

Ramai ibu yang gunakan trulee hands free berpuashati. #truleeautumnz #truleehandsfree #autumnztrulee
4 0 23 May, 2019

*SUSU MERIAH DENGAN AUTUMNZ TRULEE??* 😱

Nak susukan anak selama 2 tahun pasti ada banyak cabarannya. Kadang tak dapat nak ke surau pam sebab tak boleh tinggalkan kerja.
Bila tak pam ikut jadual mulalah susu makin berkurang. Makin stress dibuatnya! 😥

Jangan risau mama. Sekarang ni dah ada Trulee Hands Free ni. Sambung je ke mesin pam sedia ada tu.
Mama boleh pam sambil buat kerja. Tak perlu nak tinggal meja dah. Nak buat power pumping pun boleh. 💪

BEST PRICE :
1 unit RM80
2 unit RM150

#truleeautumnz
#autumnztrulee
#truleehandsfreemilkcollectionkit
#truleehandsfree
#pamsusumurah
#pamsusuterbaik
#setmenyusushaklee

*SUSU MERIAH DENGAN AUTUMNZ TRULEE??* 😱

Nak susukan anak selama 2 tahun pasti ada banyak cabarannya. Kadang tak dapat nak ke surau pam sebab tak boleh tinggalkan kerja. 
Bila tak pam ikut jadual mulalah susu makin berkurang. Makin stress dibuatnya! 😥

Jangan risau mama. Sekarang ni dah ada Trulee Hands Free ni. Sambung je ke mesin pam sedia ada tu. 
Mama boleh pam sambil buat kerja. Tak perlu nak tinggal meja dah. Nak buat power pumping pun boleh. 💪

BEST PRICE : 
1 unit RM80
2 unit RM150

#truleeautumnz 
#autumnztrulee 
#truleehandsfreemilkcollectionkit 
#truleehandsfree 
#pamsusumurah 
#pamsusuterbaik 
#setmenyusushaklee
10 2 23 May, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee #spectra #breastpumpmurah #breastpumpmurahmalaysia #autumnzhybrid #autumnzpassion #autumnzserene

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee #spectra #breastpumpmurah #breastpumpmurahmalaysia #autumnzhybrid #autumnzpassion #autumnzserene
12 5 11 May, 2019

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah
9 0 10 May, 2019

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah
4 1 10 May, 2019

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah

Mengepam pakai gadjet trulee memang jauh lebih best dari biasa.
Sambil lipat baju pun boleh kumpul stock susu.
Alhamdulillah... Siapa minat betul dgn barang2 yang bonda gunakan, boleh jer inbox sembang-sembang. 😊

Yang penting sistem perniagaan bonda bukan macam touch n go.

Apa je isu mommy, jika bonda boleh bantu selesaikan, bonda akan bantu.

Seller Shoppeepeepee lazadadadada tak de consult pengguna kan...? 😁 Kongsi perbezaan jer. Pilihan di tangan mommy ❤️ #susuibuonlineshop #trulee #AutumnzTrustedSeller #autumnztrulee #autumnzmalaysia #autumnzhandsfreepumpingkit #truleeautumnz #trulee #truleehandsfree #truleemurah
5 0 10 May, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
6 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
9 4 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
5 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
5 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
6 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
6 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
4 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
7 0 23 April, 2019

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
.
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. .
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. .
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. .
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . .
Postage SM RM8 | SS RM11 . .
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah

Autumnz - PP Wide Neck Feeding Bottle 8oz/240ml (Single)
. 
Autumnz wide neck PP (Polypropylene) feeding bottle is designed to address the feeding needs of all babies. Made of high quality food grade polypropylene and free from Bisphenol A, the bottle allows your baby to feed in natural and comfortable way. The ergonomic designed bottle shape makes it easy to hold during feedings. Naturally safe and durable bottle to use.
. . 
Features : •Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily •Anti-colic teat with air valve system reduces colic and gas for a comfortable feed
•Ergonomic wide designed bottle easy for baby to hold
•Wide neck bottle makes it easy to fill and clean
•Made of high quality PP (Polypropylene) and food grade material
•Comes with fewer parts, easy to assemble and clean
•Available in clear, blue and pink color
•BPA-Free
. . 
Bottle size : 8oz/ 240ml
Teat size : Medium Flow *Round Hole* Teat (3+ months)
. . 
Price : RM18 /Pc | RM33 /twin pack . . 
Postage SM RM8 | SS RM11 . . 
#Autumnz #AutumnzTrustedSeller #autumnzmalaysia #botolsusuautumnz #autumnzmurah #SusuIbuOnlineShop #breastfeeding #breastpump #brespammurahterbaik #breastpumpelektric #botolsimpanansusu #ziplock #plastiksimpanansusu #icebrick #coolerbag #jenama #autumnz #alatpemanassusu #autumnztrulee #autumnzppsubottle #autumnzpassion #autumnzbreastpump #botolsusubayi #botolsusupigeon #botolsusu #botolsusumurah
5 0 23 April, 2019

CIMILRE HANDSFREE BREASTSHIELD ===================
Cara pasang dia mudah sahaja. Boleh guna dengan pamsusu yg lain
.
Cimilre Handsfree Breast Shield (Corong Cup tanpa perlu dipegang) hanya diselitkan dalam Bra. Dan tidak perlu memakai Bra khusus.
.
Cimilre Handsfree ini mommies boleh pumping sambil melakukan aktiviti lain spt Mommy ada di ofis, sedang memandu ,tengah tgk tv, tengah memasak, setiap saat ,di mana2 pon boleh guna Cimilre handsfree ni! TAK PERLU PEGANG! .
sesuai dengan berbagai jenis breastpump Dari Cimilre, Cimiflo, Spectra, Avent, Malish dll
.
Harga PROMOSI 1pc cimilre :rm99 (NP:Rm129) .
.
Untuk order klik link whatsapp di bio☝🏻
.
.

#cimilre #pandaBear_byRifqisshoppe #pandabear_breastpump
#cimilrehandfree #cimilrehandsfree #cimilrehandfreecup #cimilrehandsfreebreastshield #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreebreastpump #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreecup #cimilrehandsfreemurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfree #autumnz #cimilrehandsfree #cimilremalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)

CIMILRE HANDSFREE BREASTSHIELD ===================
Cara pasang dia mudah sahaja. Boleh guna dengan pamsusu yg lain
.
Cimilre Handsfree Breast Shield (Corong Cup tanpa perlu dipegang) hanya diselitkan dalam Bra. Dan tidak perlu memakai Bra khusus.
.
Cimilre Handsfree ini mommies boleh pumping sambil melakukan aktiviti lain spt Mommy ada di ofis, sedang memandu ,tengah tgk tv, tengah memasak, setiap saat ,di mana2 pon boleh guna Cimilre handsfree ni! TAK PERLU PEGANG! .
sesuai dengan berbagai jenis breastpump Dari Cimilre, Cimiflo, Spectra, Avent, Malish dll
.
Harga PROMOSI 1pc cimilre :rm99 (NP:Rm129) .
.
Untuk order klik link whatsapp di bio☝🏻
.
.

#cimilre #pandaBear_byRifqisshoppe #pandabear_breastpump
#cimilrehandfree #cimilrehandsfree #cimilrehandfreecup #cimilrehandsfreebreastshield #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreebreastpump #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreecup #cimilrehandsfreemurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfree #autumnz #cimilrehandsfree #cimilremalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)
5 0 24 March, 2019

CIMILRE HANDSFREE BREASTSHIELD ===================
Cara pasang dia mudah sahaja. Boleh guna dengan pamsusu yg lain
.
Cimilre Handsfree Breast Shield (Corong Cup tanpa perlu dipegang) hanya diselitkan dalam Bra. Dan tidak perlu memakai Bra khusus.
.
Cimilre Handsfree ini mommies boleh pumping sambil melakukan aktiviti lain spt Mommy ada di ofis, sedang memandu ,tengah tgk tv, tengah memasak, setiap saat ,di mana2 pon boleh guna Cimilre handsfree ni! TAK PERLU PEGANG! .
sesuai dengan berbagai jenis breastpump Dari Cimilre, Cimiflo, Spectra, Avent, Malish dll
.
Harga PROMOSI 1pc cimilre :rm99 (NP:Rm129) .
.
Untuk order klik link whatsapp di bio☝🏻
.
.

#cimilre #pandaBear_byRifqisshoppe #pandabear_breastpump
#cimilrehandfree #cimilrehandsfree #cimilrehandfreecup #cimilrehandsfreebreastshield #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreebreastpump #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreecup #cimilrehandsfreemurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfree #autumnz #cimilrehandsfree #cimilremalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)

CIMILRE HANDSFREE BREASTSHIELD ===================
Cara pasang dia mudah sahaja. Boleh guna dengan pamsusu yg lain
.
Cimilre Handsfree Breast Shield (Corong Cup tanpa perlu dipegang) hanya diselitkan dalam Bra. Dan tidak perlu memakai Bra khusus.
.
Cimilre Handsfree ini mommies boleh pumping sambil melakukan aktiviti lain spt Mommy ada di ofis, sedang memandu ,tengah tgk tv, tengah memasak, setiap saat ,di mana2 pon boleh guna Cimilre handsfree ni! TAK PERLU PEGANG! .
sesuai dengan berbagai jenis breastpump Dari Cimilre, Cimiflo, Spectra, Avent, Malish dll
.
Harga PROMOSI 1pc cimilre :rm99 (NP:Rm129) .
.
Untuk order klik link whatsapp di bio☝🏻
.
.

#cimilre #pandaBear_byRifqisshoppe #pandabear_breastpump
#cimilrehandfree #cimilrehandsfree #cimilrehandfreecup #cimilrehandsfreebreastshield #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreebreastpump #cimilrehandfreebreastshield #cimilrehandsfreecup #cimilrehandsfreemurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfree #autumnz #cimilrehandsfree #cimilremalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)
3 0 24 March, 2019

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185 .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag #autumnzcoolerbag #lactebreastpump

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185 .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag  #autumnzcoolerbag #lactebreastpump
3 1 19 March, 2019

.
.
🔥LIMITED TIME OFFER 🔥
.
Angpa semua mai lekaih , kami buat promo la ni. Harga murah siap dapat macam- macam lagi tau.
.
Utk yang beli pump angpa semua akan dapat
📌 cooler bag hat yang buleh letak pump sekali
📌 5 x 5oz storage bottle, kita bagi yg besaq senang sikit angpa nak pump kat opis
📌 1 ice brick
📌 1 ice pack
.
Mai lekaih dapatkan promo terhad, habis kami tak taw na.. Harga balik ke asal semula, kami tak buat promo sepanjang masa sama hokey. Tak dak offer ulangan tau.
.
Belian online:
📲 whatsapp +60182718185 ====================== .
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump

.
.
🔥LIMITED TIME OFFER 🔥
.
Angpa semua mai lekaih , kami buat promo la ni. Harga murah siap dapat macam- macam lagi tau.
.
Utk yang beli pump angpa semua akan dapat
📌 cooler bag hat yang buleh letak pump sekali
📌 5 x 5oz storage bottle, kita bagi yg besaq senang sikit angpa nak pump kat opis
📌 1 ice brick
📌 1 ice pack
.
Mai lekaih dapatkan promo terhad, habis kami tak taw na.. Harga balik ke asal semula, kami tak buat promo sepanjang masa sama hokey. Tak dak offer ulangan tau.
.
Belian online:
📲 whatsapp +60182718185 ====================== .
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump
4 0 18 March, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee
4 0 16 March, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee
3 0 14 March, 2019

Hi mommies,
Alhamdulillah, so happy to hear @lactomomma helps mommies in increasing milk production. -
Mommy nak try?
We have all 6 flavours ready stock for u. Fast delivery and postage everyday.
-
To order:
Whatsap us at 011-2366 5254
or log on to www.habibu.my.
-
#milkbooster #milkboostermalaysia #pelaminakikah #lactationsupport #milkboostercookies #lactomoma #mothercare #milkboostermurah #lactationcookies #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #breastpump #autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnztrulee #nursingcover #nursingbra #maternityphotography #maternitybra #kedaibabyshahalam #bazaarpaknil

Hi mommies,
Alhamdulillah, so happy to hear @lactomomma helps mommies in increasing milk production. -
Mommy nak try?
We have all 6 flavours ready stock for u. Fast delivery and postage everyday.
-
To order: 
Whatsap us at 011-2366 5254
or log on to www.habibu.my.
-
#milkbooster #milkboostermalaysia #pelaminakikah #lactationsupport #milkboostercookies #lactomoma #mothercare #milkboostermurah #lactationcookies #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #breastpump #autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnztrulee #nursingcover #nursingbra #maternityphotography #maternitybra #kedaibabyshahalam #bazaarpaknil
14 1 12 March, 2019

.
🌸AUTUMNZ NIPPLE SHIELDS🌸
.
.
protect sore or inverted nipples during breastfeeding
.
.
👉🏻protect- for mothers with sore,cracked,flat or inverted nipples
.
👉🏻Ergonomic- perfectly shaped to allow optimal skin contact between mother and baby
.
👉🏻comfortable- made of soft, ultra thin, odourless and tasteless silicone
.
👉🏻convenient-comes with a carry case(box) for hygienic storage
.
👉🏻safe - BPA Free
.
.
Price : RM17.90
.
.
whatsapp teruss sis 018-2718185
.
atau tekan terus link kat bio.
tq dear 🤗
.
.
.
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump

.
🌸AUTUMNZ NIPPLE SHIELDS🌸
.
.
protect sore or inverted nipples during breastfeeding
.
.
👉🏻protect- for mothers with sore,cracked,flat or inverted nipples
.
👉🏻Ergonomic- perfectly shaped to allow optimal skin contact between mother and baby
.
👉🏻comfortable- made of soft, ultra thin, odourless and tasteless silicone
.
👉🏻convenient-comes with a carry case(box) for hygienic storage
.
👉🏻safe - BPA Free
.
.
Price : RM17.90
.
.
whatsapp teruss sis 018-2718185
.
atau tekan terus link kat bio.
tq dear 🤗
.
.
.
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump
2 0 11 March, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee
3 0 11 March, 2019

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185 .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag #autumnzcoolerbag #lactebreastpump

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185 .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag  #autumnzcoolerbag #lactebreastpump
3 1 9 March, 2019

Hi mommies, hakak nk offer pd yg betul2 nk guna brespam raya nnti.. yelah.. nk beraya ofkoz la segan nk df kan.. so jln terbaik knalah pump on time buat stok ckp2 utk baby nnti..
.
Now Hahak nk offer #breastpummurah hot model dri #autumnz double/ single pn ader..
.
Harga ofkoz mampu milik utk mommies special yg nk beraya xlama lg. Oh ya utk ready stok limited sgt tau.. so klu mommies serius kna lah cepat grab.
.
Nk crita detail wasap hakak terus ye..
www.API.wasap.my/+60182718185/autumnzbrespam
.
Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah 👇 .
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzhandsfree #coolerbag #autumnzmurah #autumnz #autumnzdoublebreastpump #breastpumpmurah #pamsusumurah

Hi mommies, hakak nk offer pd yg betul2 nk guna brespam raya nnti.. yelah.. nk beraya ofkoz la segan nk df kan.. so jln terbaik knalah pump on time buat stok ckp2 utk baby nnti..
.
Now Hahak nk offer #breastpummurah hot model dri #autumnz double/ single pn ader..
.
Harga ofkoz mampu milik utk mommies special yg nk beraya xlama lg. Oh ya utk ready stok limited sgt tau.. so klu mommies serius kna lah cepat grab.
.
Nk crita detail wasap hakak terus ye..
www.API.wasap.my/+60182718185/autumnzbrespam
.
Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah 👇 .
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzhandsfree #coolerbag #autumnzmurah #autumnz #autumnzdoublebreastpump #breastpumpmurah #pamsusumurah
2 1 9 March, 2019

.
.
MATCH-IT SPELLING
.
.
.
includes :
.
.
10 sets of 3 letters words puzzle
.
.
10 sets of 4 letters words puzzle
.
.
made from quality material, thick and safe for baby. not easy to be damaged
.
.
normal price RM 35.00
.
now promo only RM 27.00!!!!
.
.
to order just whatsapp 018-2718185
.
.
atau terus tekan link kat bio. thankyou 😚
.
.
.
.
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump

.
.
MATCH-IT SPELLING
.
.
.
includes :
.
.
10 sets of 3 letters words puzzle
.
.
10 sets of 4 letters words puzzle
.
.
made from quality material, thick and safe for baby. not easy to be damaged
.
.
normal price RM 35.00
.
now promo only RM 27.00!!!!
.
.
to order just whatsapp 018-2718185
.
.
atau terus tekan link kat bio. thankyou 😚
.
.
.
.
#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump
4 0 7 March, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee
0 0 7 March, 2019

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185

Yang nak walk in sebab takut stok promo habis pun boleh, meh ke 👇🏻👇🏻
. .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag #autumnzcoolerbag #lactebreastpump

.
.
HALFORD SINGLE BREASTPUMP .
Hai mommies hari ni kak iza nak story sikit pasal single pam terbaru dari Halford. So cikidut meh kite tengok 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📌 ada 2 mode , massage & expression
❗️ ada 9 level yg boleh dipilih ikut keserasian
✅ boleh guna letrik, power bank dan bateri
📌 ada anti backflow protection
❗️ silicone massager dibekalkan sekali so akan menambah keselesaan pada mommies
✅ bunyi yang perlahan 📌 Size yang kecik dan ringan 🔥 2 TAHUN WARRANTY so sepanjang tempoh penyusuan 2 thn mommies tak perlu risau .
Now ada harga promo pengenalan tau untuk new baby dari halford ni.
❌ RM200
❌ RM 180
❌ RM 170
❌ RM 160
❌ RM 150
❌ RM 130
So berapa utk pam yang ada Warranty 2 Tahun ni
❓❓❓❓❓❓
Jeng Jeng Jeng
.
Meh lekas whatsapp akak 👉🏻 +60182718185
👉🏻 +60182718185

Yang nak walk in sebab takut stok promo habis pun boleh, meh ke 👇🏻👇🏻
. .
#halfordduo #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #autumnztrulee #autumnzcoolerbag  #autumnzcoolerbag #lactebreastpump
0 1 1 March, 2019

. MATCH-IT NUMBERS
.
.
includes 20 three -piece self-correcting puzzle cards
.
teaches numbers and counting
.
colourful illustrations
.
normal price RM35.00
.
now promo price only RM27.00!!
.
berminat terus whatsapp 018-2718185
.
.
atau terus tekan link kat bio. thankyou dear 😘
.
.

#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump

. MATCH-IT NUMBERS
.
.
includes 20 three -piece self-correcting puzzle cards
.
teaches numbers and counting
.
colourful illustrations
.
normal price RM35.00
.
now promo price only RM27.00!!
.
berminat terus whatsapp 018-2718185
.
.
atau terus tekan link kat bio. thankyou dear 😘
.
.

#kedaibabymurah #babyshopmalaysia #bazarpaknil #breastpumpmalaysia #lactebreastpump #malishbreastpump #spectrabreastpump #autumnztrulee #autumnzhandsfree #freemie #coolerbag #autumnzhybrid #autumnzhybridduo #autumnzdoublebreastpump
0 0 1 March, 2019

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee

[READY STOCK] Autumnz TRULEE Hands Free Milk Collection Kit.
Now moms have freedom to multi task or relax while pumping.

Easy to use and wash
Ergonomically designed for comfortable usage
Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
BPA Free
Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set) 
Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
Wasap for best price +60182718185

#handsfree #milkcollection #handsfreepumping #autumnz #autumnztrulee
5 0 28 February, 2019

Top #autumnztrulee posts

🙋🏼autumnz trulee🙋🏼
✅handsfree pump
✅easy for working mommy to pump at their wotkstation 😜the best part is....
YES,20% discount 💸1 pcs rm79.90
💸2 pcs rm159 🚙free postage

#autumnztrulee #trulee #sayajualautumnz

🙋🏼autumnz trulee🙋🏼
✅handsfree pump
✅easy for working mommy to pump at their wotkstation 😜the best part is....
YES,20% discount 💸1 pcs rm79.90
💸2 pcs rm159 🚙free postage

#autumnztrulee#trulee#sayajualautumnz
6 0 26 December, 2017

Autumnz Steriliser n food steam .
Rm115 free postage
.
Wsap 0139055531

#autumnz #autumnzmurah #autumnzmalaysia #autumnztrulee #autumnzsteriliser #sayajualautumnz

Autumnz Steriliser n food steam .
Rm115 free postage
.
Wsap 0139055531

#autumnz #autumnzmurah #autumnzmalaysia #autumnztrulee #autumnzsteriliser #sayajualautumnz
2 0 5 November, 2018

hai breastfeeding mommiesss

sape lg working mommies yg kat luar tu x beli autumnz trulee ni??😊😊 x payah pg surau da nak pam..pam je kt work station u allzz

yang penting u oll ade motor pam & powerbank 😅😅😅 pastu sambung je kt pam motor tu...very easy peasy

harga
😼1 pcs rm89
👠2 pcs rm179

wassap
www.wasap.my/60136507981

#autumnztrulee #trulee #autumnz #autumnzppsu #milkcollecter

hai breastfeeding mommiesss

sape lg working mommies yg kat luar tu x beli autumnz trulee ni??😊😊 x payah pg surau da nak pam..pam je kt work station u allzz

yang penting u oll ade motor pam & powerbank 😅😅😅 pastu sambung je kt pam motor tu...very easy peasy

harga
😼1 pcs rm89
👠2 pcs rm179

wassap
www.wasap.my/60136507981

#autumnztrulee #trulee #autumnz #autumnzppsu #milkcollecter
2 0 17 February, 2018

AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Easy to use and wash
🐝 Ergonomically designed for comfortable usage
🐝 Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
🐝 Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
🐝 BPA Free
🐝 Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
🐝 Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1

Buy 1
RP PRICE : RM 89.90

Buy 2
RP PRICE : RM 179.00
#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding

AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Easy to use and wash
🐝 Ergonomically designed for comfortable usage
🐝 Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
🐝 Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
🐝 BPA Free
🐝 Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
🐝 Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1

Buy 1
RP PRICE : RM 89.90

Buy 2
RP PRICE : RM 179.00
#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding
4 0 26 February, 2018

AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Each set contains:
.
1) Breast shield (25mm) x 1
.
2) Breast Shield Cover x 1
.
3) Connector x 1
.
4) Short Tubing x 1
.
5) Long Tubing with Connectors x 1
.
6) Valve x 1
.
7) Membrane x 1
.
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
.
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
.
10) Screw Ring x 1
.
11) Sealing Disc x 1
.

1 pcs-rm89.90
2 pcs-rm179
.
www.wasap.my/60136507981
.
#autumnzmalaysia #autumnztrulee #autumnzmilkcollector #handsfreemilkcollectionkit #truleemalaysia

AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Each set contains:
.
1) Breast shield (25mm) x 1
.
2) Breast Shield Cover x 1
.
3) Connector x 1
.
4) Short Tubing x 1
.
5) Long Tubing with Connectors x 1
.
6) Valve x 1
.
7) Membrane x 1
.
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
.
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
.
10) Screw Ring x 1
.
11) Sealing Disc x 1
.

1 pcs-rm89.90
2 pcs-rm179
.
www.wasap.my/60136507981
.
#autumnzmalaysia #autumnztrulee #autumnzmilkcollector #handsfreemilkcollectionkit #truleemalaysia
3 0 26 April, 2018

🔴Autumnz Home & Car Bottle Warmer🔴

Home&Car
🔖Min Selling Price : RM85

Home
🔖Min Selling Price : RM70

Variation:
Blue (Home)
Lilac (Home)
Blue (Home&Car)
Lilac (Home&Car) ❤️Features:
☑️Convenient - Warms milk & baby food easily at home
☑️Safe - Heats gently and gradually
☑️Easy to Use - Add water and adjust the settings
☑️Ideal for all types of feeds - For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
☑️Fits most bottles and baby food jar - wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc 📍Uses:
❗40 °C - for warming up milk and keeping warm automatically
❗70 °C - for warming up baby food
❗100 °C - for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings) 🎊Warranty 1 Years (Please read the enclosed user & safety guide before using this product)

#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding #autumnzwarmer #autumnzwarmermurah

🔴Autumnz Home & Car Bottle Warmer🔴

Home&Car
🔖Min Selling Price : RM85

Home
🔖Min Selling Price : RM70

Variation:
Blue (Home) 
Lilac (Home) 
Blue (Home&Car) 
Lilac (Home&Car) ❤️Features:
☑️Convenient - Warms milk & baby food easily at home
☑️Safe - Heats gently and gradually
☑️Easy to Use - Add water and adjust the settings
☑️Ideal for all types of feeds - For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
☑️Fits most bottles and baby food jar - wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc 📍Uses:
❗40 °C - for warming up milk and keeping warm automatically
❗70 °C - for warming up baby food
❗100 °C - for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings) 🎊Warranty 1 Years (Please read the enclosed user & safety guide before using this product)

#autumnz #autumnzmurah #autumnztrulee #autumnztruleehandsfreemilkcollection #breastfeeding #autumnzwarmer #autumnzwarmermurah
0 0 17 October, 2019

AUTUMNZ TRULEE HANDSFREE MILK COLLECTION KIT..!!
.
Come and get it while stock last.
.
Here we are 📍 BUTIK TATEH KUBANG KERIAN ( infront of HUSM inline with Bank Islam )
.
Open everyday 9.30 a.m - 9.30 p.m
.
For further info 📱 016-9837674
.
#butiktateh
#butiktatehkb
#tatehmalaysia
#tatehkb
#autumnz
#autumnztrulee
#autumnztruleehandsfree

AUTUMNZ TRULEE HANDSFREE MILK COLLECTION KIT..!!
.
Come and get it while stock last.
.
Here we are 📍 BUTIK TATEH KUBANG KERIAN ( infront of HUSM inline with Bank Islam )
.
Open everyday 9.30 a.m - 9.30 p.m
.
For further info 📱 016-9837674
.
#butiktateh 
#butiktatehkb 
#tatehmalaysia 
#tatehkb
#autumnz 
#autumnztrulee 
#autumnztruleehandsfree
5 1 27 November, 2018

🌺Autumnz - TRULEE Hands Free Milk Collection Kit🌺
.
✅Easy to use and wash
✅Ergonomically designed for comfortable usage
✅Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
✅Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
✅BPA Free
✅Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
.
Each set contains:
=====
.
1) Breast shield (25mm) x 1

2) Breast Shield Cover x 1

3) Connector x 1

4) Short Tubing x 1

5) Long Tubing with Connectors x 1

6) Valve x 1

7) Membrane x 1

8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1

9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1

10) Screw Ring x 1

11) Sealing Disc x 1

Connecting to Autumnz TRULEE Hands Free Kit for single and double pumping:

Please refer to the picture attached above

Funnel diameter : 25mm
.
.
Promo Price:
1 pc Rm99 😍 .
.
#breastpump #breastfeed #trulee #handsfreekit #truleehandsfreekit #autumnz #autumnztrulee #singlebreastpump #doublebreastpump #doubleelectricbreastpump #promotion #breastpumpmurah #milkbooster #mommytobe #ibuhamil #breastpumpset #breastpumppackage #breastpumpsmalaysia #breastpumpterbaik #breastpumpmampumilik #storagebag #coolerbag #vcool #manualpump #pamsusu #pamsusumurah

🌺Autumnz - TRULEE Hands Free Milk Collection Kit🌺
.
✅Easy to use and wash
✅Ergonomically designed for comfortable usage
✅Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
✅Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
✅BPA Free
✅Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
.
Each set contains:
=====
.
1) Breast shield (25mm) x 1

2) Breast Shield Cover x 1

3) Connector x 1

4) Short Tubing x 1

5) Long Tubing with Connectors x 1

6) Valve x 1

7) Membrane x 1

8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1

9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1

10) Screw Ring x 1

11) Sealing Disc x 1

Connecting to Autumnz TRULEE Hands Free Kit for single and double pumping:

Please refer to the picture attached above

Funnel diameter : 25mm
.
.
Promo Price:
1 pc Rm99 😍 .
.
#breastpump #breastfeed #trulee #handsfreekit #truleehandsfreekit #autumnz #autumnztrulee #singlebreastpump #doublebreastpump #doubleelectricbreastpump #promotion #breastpumpmurah #milkbooster #mommytobe #ibuhamil #breastpumpset #breastpumppackage #breastpumpsmalaysia #breastpumpterbaik #breastpumpmampumilik #storagebag #coolerbag #vcool #manualpump #pamsusu #pamsusumurah
11 1 6 January, 2018