#birthdaycakemurah Instagram Photos & Videos

birthdaycakemurah - 35.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #birthdaycakemurah and here's what we found interesting.

Inside 69 Posts

Time between posts:
327 hours
Average like
12.2
Average comment
0.3
Posts with video
8/69
Posts with photo
61/69

Hashtag Popularity

Cupcake video! 😍
.
.
Tema cupcake boleh request. Nnt kekudapss buat kan 😘
.
.
Nak order boleh pm terus 013-7418862 ye 🌸
.
.
#cupcake #cupcakemurah #cupcakemelaka #birthdaycupcake #birthdaycakemurah #birthdaycupcakemelaka #cupcakebirthday #cupcakebirthdaymurah #cupcakebirthdaymelaka #codmelaka

Cupcake video! 😍
.
.
Tema cupcake boleh request. Nnt kekudapss buat kan 😘
.
.
Nak order boleh pm terus 013-7418862 ye 🌸
.
.
#cupcake #cupcakemurah #cupcakemelaka #birthdaycupcake #birthdaycakemurah #birthdaycupcakemelaka #cupcakebirthday #cupcakebirthdaymurah #cupcakebirthdaymelaka #codmelaka
11 0 23 January, 2020

• • • • • •
Bukan jual ikan tepi jalan ye anak2 😅😅
.
Ni proses pembahagian kek kek kepada tuan tuan yg empunya
.
Anak2.. Doa kan urusan mama di permudahkan
.
Boleh bukak cawnagan melaka segera 🙏🙏
.
Mama Korang ni dah speed habis dah ni 💪💪💪 .
.
.
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Bukan jual ikan tepi jalan ye anak2 😅😅
.
Ni proses pembahagian kek kek kepada tuan tuan yg empunya
.
Anak2.. Doa kan urusan mama di permudahkan
.
Boleh bukak cawnagan melaka segera 🙏🙏
.
Mama Korang ni dah speed habis dah ni 💪💪💪 .
.
.
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
3 0 23 January, 2020

• • • • • •
Happy gilaa tengok chiller ni penuh tau 🥰🥰🥰🥰🥰
. .
.
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Happy gilaa tengok chiller ni penuh tau 🥰🥰🥰🥰🥰
. .
.
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
5 0 23 January, 2020

Pagi2 tadi penuh meja team settlekan order combo dasyat .
.
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

Pagi2 tadi penuh meja team settlekan order combo dasyat .
.
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
2 0 23 January, 2020
Readymade cake for you ❤️ Jom surprise kan sahabat dan keluarga !

Waze AISHASARAH BAKERY @ KAMDAR PRIMA SAUJANA KAJANG (Berhadapan) 
WhatsApp kami :
+6011 1166 7675

#bakerykajang #bakeryprimasaujanakajang #kedairotikajang #kedairoti #kedaikek #kedaikekkajang #cakebirthdaykajang #birthdaycakekajang #kekbirthdaymurah #birthdaycakemurah #birthdaykekmurah #kekharijadikajang #kekharijadi #kekkawinmurah #kekkahwin #kekkahwinmurah #weddingcake #weddingcakekkajang #creampuffkajang
8 0 22 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
5 0 22 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
7 0 22 January, 2020

“Ayra turns 1” 😍
.
.
50pcs Cupcake tema unicorn utk birthday party gaisss 😘
.
.
Nak order boleh klik link kat bio ye 🌸
.
.
#cupcake #cupcakemurah #cupcakemelaka #birthdaycupcake #birthdaycakemurah #birthdaycupcakemelaka #cupcakebirthday #cupcakebirthdaymurah #cupcakebirthdaymelaka #codmelaka

“Ayra turns 1” 😍
.
.
50pcs Cupcake tema unicorn utk birthday party gaisss 😘
.
.
Nak order boleh klik link kat bio ye 🌸
.
.
#cupcake #cupcakemurah #cupcakemelaka #birthdaycupcake #birthdaycakemurah #birthdaycupcakemelaka #cupcakebirthday #cupcakebirthdaymurah #cupcakebirthdaymelaka #codmelaka
12 0 22 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
5 0 22 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #vocations #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #kekbirthday #kekchocolate#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#vocations#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#kekbirthday#kekchocolate#
2 2 22 January, 2020

• • • • • •
Red velvet full nutella anyone ??? .
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Red velvet full nutella anyone ??? .
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
1 0 22 January, 2020

• • • • • •
Pecan butterscotch cake versi double deck 😋😋😋🌹🦋
. .
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Pecan butterscotch cake versi double deck 😋😋😋🌹🦋
. .
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
0 0 22 January, 2020

• • • • •
Brownies in the making 🔥🔥🔥
.
Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt2 la special 💖💖💖
.
Mama jual dari Mama Kat rumah menggunakan resepi yg sama dan peminat dia memang luar biasa in love dia 🌹🦋
.
Sebab tu kami konsisten jual ratusan biji setiap hari di seluruh mamasab bakery alhamdulillah
.
Masih resepi yg sama n takkan pernah berubah dan diubah..
.
Ini amanah mama Kat semua staff mama ni ♥♥
. .
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • 
Brownies in the making 🔥🔥🔥
.
Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt2 la special 💖💖💖
.
Mama jual dari Mama Kat rumah menggunakan resepi yg sama dan peminat dia memang luar biasa in love dia 🌹🦋
.
Sebab tu kami konsisten jual ratusan biji setiap hari di seluruh mamasab bakery alhamdulillah
.
Masih resepi yg sama n takkan pernah berubah dan diubah..
.
Ini amanah mama Kat semua staff mama ni ♥♥
. .
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
1 0 22 January, 2020

PEACH BRIDAL SHOWER CAKE
Based mocca chocolate 🍫 .
.
Cocok banget nih buat bridal shower temen kalian yg versi cantik.. kita juga bikin ya yg versi porn 😉
.
.
Varians:
🍫 mocca chocolate
🍰 red velvet
🍓 lapis surabaya
🧁 vanilla
🥂 baileys
.
.
Cake ENAK, cantik & terjangkau
Order? Click contact ⬆️ atau
WA 081219256126
.
.
#gown #gowncake #bridalshower #weddingdress #wedding #bridetobe #birthdaycake #bridalshowercake #cakejakarta #cakesunter #cupcake #cupcakes #beautifulcake #cupcakejakarta #cupcakesunter #kueenak #lettercakemurah #birthdaycakemurah #kueultah #kueultahjakarta #kueultahsunter #kueultahjakartautara #kueultahmurah #customcake #customcakejakarta #baileys #jakartafoodies #baileyscake #lettercake #sunter

PEACH BRIDAL SHOWER CAKE
Based mocca chocolate 🍫 .
.
Cocok banget nih buat bridal shower temen kalian yg versi cantik.. kita juga bikin ya yg versi porn 😉
.
.
Varians:
🍫 mocca chocolate
🍰 red velvet
🍓 lapis surabaya
🧁 vanilla
🥂 baileys
.
.
Cake ENAK, cantik & terjangkau
Order? Click contact ⬆️ atau
WA 081219256126
.
.
#gown #gowncake #bridalshower #weddingdress  #wedding #bridetobe #birthdaycake #bridalshowercake #cakejakarta #cakesunter #cupcake #cupcakes #beautifulcake #cupcakejakarta #cupcakesunter #kueenak #lettercakemurah #birthdaycakemurah #kueultah #kueultahjakarta #kueultahsunter #kueultahjakartautara #kueultahmurah  #customcake #customcakejakarta #baileys #jakartafoodies #baileyscake #lettercake #sunter
17 0 22 January, 2020

• • • • • •
SNEK CHEEZY CRACKER MEMIKAT HATI TAK KIRA PERINGKAT UMUR 🥰🥰 Krup..Krup rangup sangat dan rasa keaslian cheese sebenar memang sedap boleh terbalik mata putih ketagih! 🌹💖 Tengok tv ralit tak sedar boleh habis sebalang bila dah start makan😋💦. Nak berhenti pun tak boleh break putus sedap sangat 😍

Nak cuba ? Jangan menyesal tau beli 1 , takut kena repeat oder 🙊
. ..
.
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
SNEK CHEEZY CRACKER MEMIKAT HATI TAK KIRA PERINGKAT UMUR 🥰🥰 Krup..Krup rangup sangat dan rasa keaslian cheese sebenar memang sedap boleh terbalik mata putih ketagih! 🌹💖 Tengok tv ralit tak sedar boleh habis sebalang bila dah start makan😋💦. Nak berhenti pun tak boleh break putus sedap sangat 😍

Nak cuba ? Jangan menyesal tau beli 1 , takut kena repeat oder 🙊
. ..
.
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
2 0 22 January, 2020

• • • • • •
Orang melaka kemain Korang ye sekarang 🤣🤣🤣
.
Katanya ni untuk delivery smapi ke melaka
.
Pakat2 tak makan nasi gamaknya penduduk Malaysia lepas ni 🤣 🤣
.
Sebab tu.. Asal mama bukak cawnagan je.. Mesti terus maksimum production 😅😅
.
Kene buka cawnagan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi
.
Adoiiiii lah anak2 aiii.. Adoi lah 😅😅 .
.
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Orang melaka kemain Korang ye sekarang 🤣🤣🤣
.
Katanya ni untuk delivery smapi ke melaka
.
Pakat2 tak makan nasi gamaknya penduduk Malaysia lepas ni 🤣 🤣
.
Sebab tu.. Asal mama bukak cawnagan je.. Mesti terus maksimum production 😅😅
.
Kene buka cawnagan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi
.
Adoiiiii lah anak2 aiii.. Adoi lah 😅😅 .
.
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
1 0 22 January, 2020

Dah tempah cupcake untuk sahabat anda yang menyambut Chinese New Year?

Tempahan masih dibuka dan hubungi kami di :
Waze AISHASARAH BAKERY @ KAMDAR PRIMA SAUJANA KAJANG (Berhadapan)
WhatsApp kami :
+6011 1166 7675

#bakerykajang #bakeryprimasaujanakajang #kedairotikajang #kedairoti #kedaikek #kedaikekkajang #cakebirthdaykajang #birthdaycakekajang #kekbirthdaymurah #birthdaycakemurah #birthdaykekmurah #kekharijadikajang #kekharijadi #kekkawinmurah #kekkahwin #kekkahwinmurah #weddingcake #weddingcakekkajang #creampuffkajang

Dah tempah cupcake untuk sahabat anda yang menyambut Chinese New Year?

Tempahan masih dibuka dan hubungi kami di :
Waze AISHASARAH BAKERY @ KAMDAR PRIMA SAUJANA KAJANG (Berhadapan) 
WhatsApp kami :
+6011 1166 7675

#bakerykajang #bakeryprimasaujanakajang #kedairotikajang #kedairoti #kedaikek #kedaikekkajang #cakebirthdaykajang #birthdaycakekajang #kekbirthdaymurah #birthdaycakemurah #birthdaykekmurah #kekharijadikajang #kekharijadi #kekkawinmurah #kekkahwin #kekkahwinmurah #weddingcake #weddingcakekkajang #creampuffkajang
1 0 22 January, 2020

• • • • • •
Good morning sunshine 💖🦋
.
CONGOBAR Mamasab Bakery 🔥🔥🔥 Dessert paling senang nak bawa & jaga! Tak perlu masukkan dalam peti sejuk. bawa ke mana saja tanpa perlu risau rosak☺️☺️ Hujan choc chip melimpah ruah, setiap gigitan choc chip cair 👅 dimulut syg~syg
Saiz 7” Rm35
Sais 12” Rm60
.
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Good morning sunshine 💖🦋
.
CONGOBAR Mamasab Bakery 🔥🔥🔥 Dessert paling senang nak bawa & jaga! Tak perlu masukkan dalam peti sejuk. bawa ke mana saja tanpa perlu risau rosak☺️☺️ Hujan choc chip melimpah ruah, setiap gigitan choc chip cair 👅 dimulut syg~syg 
Saiz 7” Rm35
Sais 12” Rm60
.
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
0 0 22 January, 2020

Ejen ali in da house!! Happy birthday dear mirza from desa serdang... Berita baik untuk tahun 2020.. kami menyediakan kek hari jadi @ kek keraian untuk anda SERENDAH rm 35 dan ke atas.. Pelbagai tema tersedia mngikut kehendak anda.. frozen, ejen ali,boboiboy, spiderman & dll
Jgn fikir2 lagi.. jom order😆

Cod area bb bangi, kajang, putrajaya & sekitar..
Www.wassap.my/60125860115/birthdaycake35
#birthdaycakebangi
#birthdaycakekajang
#birthdaycakeputrajaya
#birthdaycakemurah
#birthdaycakesedap
#bmf
#produkmuslim
#bazarpaknil
#foodmalaysia
#cakeputrajaya
#cakebangikajang
#ejenali
#kekejenali
#malaysianfood

Ejen ali in da house!! Happy birthday dear mirza from desa serdang... Berita baik untuk tahun 2020.. kami menyediakan kek hari jadi @ kek keraian untuk anda SERENDAH  rm 35 dan ke atas.. Pelbagai tema tersedia mngikut kehendak anda.. frozen, ejen ali,boboiboy, spiderman & dll
Jgn fikir2 lagi.. jom order😆

Cod area bb bangi, kajang, putrajaya & sekitar..
Www.wassap.my/60125860115/birthdaycake35
#birthdaycakebangi
#birthdaycakekajang
#birthdaycakeputrajaya
#birthdaycakemurah
#birthdaycakesedap
#bmf
#produkmuslim
#bazarpaknil 
#foodmalaysia 
#cakeputrajaya 
#cakebangikajang
#ejenali
#kekejenali
#malaysianfood
8 0 22 January, 2020

CNY 2020 SPECIALS] 4 days left to CNY! 😆 Our entire team busy preparing your cute red boxes, non-stop! 💪 Only till 24 Jan, don't miss out! ❤️🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat

CNY 2020 SPECIALS] 4 days left to CNY! 😆 Our entire team busy preparing your cute red boxes, non-stop! 💪 Only till 24 Jan, don't miss out! ❤️🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat
19 1 21 January, 2020

Throwback to our special request double layer cake,

Sweet combination colours purple, pink and white ❤️ Would you like to have this sweet design cake?

Waze AISHASARAH BAKERY @ KAMDAR PRIMA SAUJANA KAJANG (Berhadapan)
WhatsApp kami :
+6011 1166 7675

#bakerykajang #bakeryprimasaujanakajang #kedairotikajang #kedairoti #kedaikek #kedaikekkajang #cakebirthdaykajang #birthdaycakekajang #kekbirthdaymurah #birthdaycakemurah #birthdaykekmurah #kekharijadikajang #kekharijadi #kekkawinmurah #kekkahwin #kekkahwinmurah #weddingcake #weddingcakekkajang #creampuffkajang

Throwback to our special request double layer cake,

Sweet combination colours purple, pink and white ❤️ Would you like to have this sweet design cake?

Waze AISHASARAH BAKERY @ KAMDAR PRIMA SAUJANA KAJANG (Berhadapan) 
WhatsApp kami :
+6011 1166 7675

#bakerykajang #bakeryprimasaujanakajang #kedairotikajang #kedairoti #kedaikek #kedaikekkajang #cakebirthdaykajang #birthdaycakekajang #kekbirthdaymurah #birthdaycakemurah #birthdaykekmurah #kekharijadikajang #kekharijadi #kekkawinmurah #kekkahwin #kekkahwinmurah #weddingcake #weddingcakekkajang #creampuffkajang
4 0 21 January, 2020

[CNY 2020 SPECIALS] 🐭 Lucky Mouse is everywhere... Limited slots left, only until 24 Jan! 😆 Grab it fast 😘❤️ #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Soes 9 Lucky Mouse 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat”
Card Saran Penyimpanan
Clear Plastic Bag
.
Flavor: Original Rhum (hanya aroma, semua bahan Halal tanpa Alcohol)
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat

[CNY 2020 SPECIALS] 🐭 Lucky Mouse is everywhere... Limited slots left, only until 24 Jan! 😆 Grab it fast 😘❤️ #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Soes 9 Lucky Mouse 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat”
Card Saran Penyimpanan
Clear Plastic Bag
.
Flavor: Original Rhum (hanya aroma, semua bahan Halal tanpa Alcohol)
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat
30 2 21 January, 2020

• • • • • •
Red velvet full nutella Mamasab bakery💖🌹
.
ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? .
Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉
.
Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia 🤭🤭🤭🤭
. .
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget

• • • • • •
Red velvet full nutella Mamasab bakery💖🌹
.
ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? .
Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉
.
Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia 🤭🤭🤭🤭
. .
.
..
.
. . . .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#susupisangnilofa
#pelaminberendoi
#pelaminbudget
0 0 21 January, 2020

• • • • • •
Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 💖🌹
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiian" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
. .
. . .
. . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#pelaminberendoi
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#dansadansing
#susupisangnilofa
#pelaminbudget

• • • • • •
Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 💖🌹
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiian" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
. .
. . .
. . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog

#kekviral 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#pelaminberendoi 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#mamasablovers
#mamasabbakery
#corndogmurah
#dansadansing
#susupisangnilofa
#pelaminbudget
3 0 21 January, 2020

Pecan butterscotch cake anyone ? 😍😍 Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream Dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krap krup. 😋
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang Manis) membuatkan rasa enak sehingga bergetar lidah. 😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅. .
.
. . . . .
.
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa, xsempat nak hantar, meh kami settle kan. Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog .
.

#kekviral
#smigglemurah
#kekdelivery
#dessertmurah
#birthdaycakemurah
#kambingperap
#cheesecakemurah
#cateringselangor
#kekbudget
#fooddeliveryselangor
#browniesmurah
#cakedeliverykl
#cakedelivery
#partyplannnerkl
#naelofarhijab
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#bazaarpaknil
#bokittalovers
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#adelleasofea
#mamasabbakery
#corndogmurah
#pecanbutterscotch
#pecanbutterscotchcake

Pecan butterscotch cake anyone ? 😍😍 Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream Dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krap krup. 😋
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang Manis) membuatkan rasa enak sehingga bergetar lidah. 😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅. .
.
. . . . .
. 
Nak tengok harga & pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp link terus untuk full catalog bergambar.
.
Delivery : setiap hari kecuali Ahad
Delivery area : seluruh semenanjung Malaysia
🚗🚗 .
.
.
.
Nak buat surprise tapi xde masa,  xsempat nak hantar,  meh kami settle kan.  Kami boleh hantar terus ke rumah/office insan tersyg  anda 😍😍 .
.
.
. 🌈 Agent diperlukan 🌈 .
.
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog
>>> wasap.my/60173977389/catalog .
.

#kekviral 
#smigglemurah 
#kekdelivery 
#dessertmurah 
#birthdaycakemurah 
#kambingperap
#cheesecakemurah 
#cateringselangor 
#kekbudget 
#fooddeliveryselangor 
#browniesmurah 
#cakedeliverykl 
#cakedelivery 
#partyplannnerkl 
#naelofarhijab 
#cateringkl
#duckscarves
#aslegacy 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#bazaarpaknil 
#bokittalovers 
#cakedeliveryselangor
#bokittahijab
#adelleasofea
#mamasabbakery
#corndogmurah 
#pecanbutterscotch 
#pecanbutterscotchcake
5 0 21 January, 2020

[CNY 2020 SPECIALS] Bikin pengen yah... BLESSINGS Hampers Set A & B... ❤️ Yuk diorder, limited stock left! 😘🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Blessing Hampers Set A / B 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat” dengan tali
.
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat

[CNY 2020 SPECIALS] Bikin pengen yah... BLESSINGS Hampers Set A & B... ❤️ Yuk diorder, limited stock left! 😘🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Blessing Hampers Set A / B 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat” dengan tali
.
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat
56 2 21 January, 2020

[CNY 2020 SPECIALS] Soes nya gendut menggoda... 😋 Soes 9 Lucky Mouse, paling Best-Seller 👍❤️🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Soes 9 Lucky Mouse 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat”
Card Saran Penyimpanan
Clear Plastic Bag
.
Flavor: Original Rhum (hanya aroma, semua bahan Halal tanpa Alcohol)
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat

[CNY 2020 SPECIALS] Soes nya gendut menggoda... 😋 Soes 9 Lucky Mouse, paling Best-Seller 👍❤️🐭 #hanyadiohstef #ohstefCNY2020
.
Soes 9 Lucky Mouse 🐭 idr 85.000, includes:
💌 "Happy CNY" Greeting Card
Packaging “CNY Year of the Rat”
Card Saran Penyimpanan
Clear Plastic Bag
.
Flavor: Original Rhum (hanya aroma, semua bahan Halal tanpa Alcohol)
Available till 24 Jan 2020 (while stock lasts)
Pick Up via GoSend/Grab/motor (Instant, tidak Sameday)
.
🌐 www.ohstefcakes.com
📲 WA 0821-1223-9464
⏰ Mon-Sat 8:00-16:00 (❌ Sun)
📍 Puri, Jakarta Barat
39 1 20 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
5 7 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
4 0 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
0 2 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
1 0 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
3 0 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
6 0 19 January, 2020

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
6 1 31 December, 2019

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
10 0 2 September, 2019

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
10 0 1 May, 2019

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
60 2 22 September, 2018

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
22 0 1 November, 2017

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates #neutella #brownies #fondantcake #3dcake #buttercream #weddingcake #weddingbride #birthdaycakemurah #cakemurah #eclair #vanillacake #gshock #lvcake #versacecake #didiandcake #mickeymiusecake #vocations #iame #sedap #macaroons #3dcake #chocolatemoist #cheesecake #tudung #duck #supremecake #supreme#

Assalamualikum gaiss anda ada masalah untuk membuat tempahan cake2 yang trending  berkualti dan harga berpautuan kami sedia membantu anda merialisasikan impian anda sila kat page kami ada bermacam2 contoh cake yg menarik😀😀 #chocolates#neutella#brownies#fondantcake#3dcake#buttercream#weddingcake#weddingbride#birthdaycakemurah#cakemurah#eclair#vanillacake#gshock#lvcake#versacecake#didiandcake#mickeymiusecake#vocations#iame#sedap#macaroons#3dcake#chocolatemoist#cheesecake#tudung#duck#supremecake#supreme#
28 1 11 July, 2017

Top #birthdaycakemurah posts

Arranging the flowers never been easy beacuse you kinda can't stop lol.
.
Ayo promo bulan ramadhan flower cake diameter 16 cm hanya 155.000 sajaaa
Segera hubungi wa 083808851975 atau line @fauralfifarhah
.
Ft. 10cm - 내 눈에만 보여
#cake #birthdaycake #cakejakarta #birthdaycakejakarta #cakedepok #birthdaycakedepok #cakecinere #birthdaycakecinere #customcake #cakemurah #birthdaycakemurah #customcakemurah #caketutorial #cakedecorating #toplessbaker #chelsweets #cakestagram #howtocakeit #kueulangtahun #kueultah #flowerwreathcake

Arranging the flowers never been easy beacuse you kinda can't stop lol.
.
Ayo promo bulan ramadhan flower cake diameter 16 cm hanya 155.000 sajaaa 
Segera hubungi wa 083808851975 atau line @fauralfifarhah
.
Ft. 10cm - 내 눈에만 보여
#cake #birthdaycake #cakejakarta #birthdaycakejakarta #cakedepok #birthdaycakedepok #cakecinere #birthdaycakecinere #customcake #cakemurah #birthdaycakemurah #customcakemurah #caketutorial #cakedecorating #toplessbaker #chelsweets #cakestagram #howtocakeit #kueulangtahun #kueultah #flowerwreathcake
1,054 11 15 May, 2019

#Repost @bakingist (@get_repost)
・・・
Absolutely stunning! 💙 TAG your friends NOW!!⁣⠀⁠
Credit @mercierconfeitaria
Follow @bakingist for more⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
#chocolate #recipeoftheday #passionforbaking #birthdaycakemurah #cupcakeofinstagram #pinkcake #sprinkle #HTCI #unicorncake #cakegram #HowToCakeIt #instacakes #foodphotography #thecakeblog #cakedecorating #caketoppers #chelsweets #f52gram #glutenfreebaking #homebaker #cakeinspiration #doughnut #glutenfree #instafoodie #instacake #caketopper #cupcakes #layercake #cakeofinstagram

#Repost @bakingist (@get_repost)
・・・
Absolutely stunning! 💙 TAG your friends NOW!!⁣⠀⁠
Credit @mercierconfeitaria⁠
Follow @bakingist for more⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
•⠀⁣⠀⁠
#chocolate #recipeoftheday#passionforbaking#birthdaycakemurah#cupcakeofinstagram #pinkcake#sprinkle #HTCI #unicorncake#cakegram #HowToCakeIt #instacakes#foodphotography #thecakeblog#cakedecorating #caketoppers#chelsweets #f52gram#glutenfreebaking #homebaker#cakeinspiration #doughnut#glutenfree #instafoodie #instacake#caketopper #cupcakes #layercake#cakeofinstagram
650 6 28 June, 2019

Narciso Rodriguez was my first fashion big brother. He made my wedding dress, which was wonderful. — Claire Danes

Wonderful photo published by @ivenoven@bakingist
______

Tag someone who who would like the same cake for his wedding 💒

Don't forget to follow @wedpastry and use #wedpastry to share your posts with us, awesome picture is coming soon.
______

Narciso Rodriguez was my first fashion big brother. He made my wedding dress, which was wonderful. — Claire Danes

Wonderful photo published by @ivenoven⁠ @bakingist
______

Tag someone who who would like the same cake for his wedding 💒

Don't forget to follow @wedpastry and use #wedpastry to share your posts with us, awesome picture is coming soon.
______
5,178 38 25 July, 2019