KELEBIHAN LIPMATTE OHANA YG PALING BEST SANGAT IALAH . 1- Ada 7 Colour Limited. 2- Colour & Formula Utk Mengatasi Masalah Bibir Kering. 3-Mix & Match your favourite Colour for your Daily use. 4-Cepat & Lebih Menjimatkan Masa. 5-Sesuai utk semua peringkat Umur & Kulit(Recommended for 12 year old above). 6-Tekstur sgt Ringan & Tak Melekit. 7-Sangat Selesa, Smooth & Tidak bergumpal ( berketul) Tiada Rekahan. 8-Long Lasting Colour for Any Event ( Tahan 16 Jam ). ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ . Order Now. Click Link at bio or drop your comment "PM" below. Later admin will reply 💋 P/s : Promosi Package Combo sedang berlangsung😍 #ohanarealtouch #lipmatteviral #lipmatteohana #7limitedcolors #ohananewproduct #Ohana #WhiteningLotionExpert #OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni #OhanaFeedback #SkinCare #PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral #OhanaMalaysia #OhanaBeauty #NakPutih #LotionViral #ProdukViral #Lipmattemurah *

KELEBIHAN LIPMATTE OHANA YG PALING BEST SANGAT IALAH .

1- Ada 7 Colour Limited.
2- Colour & Formula Utk Mengatasi Masalah Bibir Kering.
3-Mix & Match your favourite Colour for your Daily use.
4-Cepat & Lebih Menjimatkan Masa.
5-Sesuai utk semua peringkat Umur & Kulit(Recommended for 12 year old above).
6-Tekstur sgt Ringan & Tak Melekit.
7-Sangat Selesa, Smooth & Tidak bergumpal ( berketul) Tiada Rekahan.
8-Long Lasting Colour for Any Event ( Tahan 16 Jam ). ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
.
Order Now. Click Link at bio or drop your comment
1 0 4 months ago

Jangan tenung lama-lama, takut nanti terfall in love pulak. Tapi kalau dah terjatuh hati macam mana? _ _ Kalau dah terpaut tu, grab la terus korang. Bukan selalu dapat reward diri kan _ _ Jom Whatsapp Mira sekarang untuk grab satu, dua atau mungkin kesemua warna😉 _ _ #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellabynurulamrh #babylipmatte #teamumiemeow #sobellacosmetics #omgmascara #sobellaeyeshadow #liptintmurah #lipmattemurah #sobellaperak #sobellaterbaik #sobellatronoh #sobellaSI #sobellaseriiskandar #sayajualsobella

Jangan tenung lama-lama, takut nanti terfall in love pulak. Tapi kalau dah terjatuh hati macam mana?
_
_
Kalau dah terpaut tu, grab la terus korang. Bukan selalu dapat reward diri kan
_
_
Jom Whatsapp Mira sekarang untuk grab satu, dua atau mungkin kesemua warna😉
_
_
#sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellabynurulamrh #babylipmatte #teamumiemeow #sobellacosmetics #omgmascara #sobellaeyeshadow #liptintmurah #lipmattemurah #sobellaperak #sobellaterbaik #sobellatronoh #sobellaSI #sobellaseriiskandar #sayajualsobella
0 0 4 months ago

Taktau nak kata la hampa woiiii🔥Mermaid Edition calit jaa boleh buat muka hampa teruih macam bidadari wehhhhh 🤪🤪🤪 Tudiaaa bersinar sinar 🔥🔥🔥 . MERMAID EDITION 💙💗 . #SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover . KEKASIH MERMAID EDITION 🧜🏻‍♀ . COMBO SANUBARI (PINK) RM39 - Shell - Sand . . COMBO QALBU (BIRU) RM39 - Pearl - Tail . . COD AREA 🚗 AEON KLEBANG IPOH #SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #KekasihUnderTheSea #MermaidEdition #sanubariqalbu #lipmattemurah #lipmatteviral #ipohmali #ipohperak #muaipohperak #agentkekasih #agenteyda #sayajualsayapakaijuga #posseluruhmalaysiasabahserawak #codsekitaraeonklebangipoh #trustedseller💯

Taktau nak kata la hampa woiiii🔥Mermaid Edition calit jaa boleh buat muka hampa teruih macam bidadari wehhhhh 🤪🤪🤪 Tudiaaa bersinar sinar 🔥🔥🔥
.
MERMAID EDITION 💙💗
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE
 #kekasihlover
.
KEKASIH MERMAID EDITION 🧜🏻‍♀ .

COMBO SANUBARI (PINK) RM39
- Shell
- Sand .
.
COMBO QALBU (BIRU) RM39
- Pearl
- Tail .
.
COD AREA 🚗 AEON KLEBANG IPOH

#SATUKEKASIHCUKUPKE
 #kekasihlover 
#themelvinscircle 
#KekasihUnderTheSea 
#MermaidEdition
 #sanubariqalbu
 #lipmattemurah
#lipmatteviral
 #ipohmali 
#ipohperak 
#muaipohperak 
#agentkekasih 
#agenteyda 
#sayajualsayapakaijuga 
#posseluruhmalaysiasabahserawak 
#codsekitaraeonklebangipoh 
#trustedseller💯
0 0 4 months ago

Berjaya persuade my friend untuk try MY BFF. Alkisahnya WS yang dicari. Tapi sebabkan WS dah sold out, kita mintak dia cuba MY BFF😊 _ _ Alhamdulillah tak sia-sia sebab dah jatuh cinta dengan MY BFF katanya❤️ _ _ Jom Whatsapp Mira sekarang untuk grab satu, dua atau mungkin kesemua warna😉 _ _ #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellabynurulamrh #babylipmatte #teamumiemeow #sobellacosmetics #omgmascara #sobellaeyeshadow #liptintmurah #lipmattemurah #sobellaperak #sobellaterbaik #sobellatronoh #sobellaSI #sobellaseriiskandar #sayajualsobella

Berjaya persuade my friend untuk try MY BFF. Alkisahnya WS yang dicari. Tapi sebabkan WS dah sold out, kita mintak dia cuba MY BFF😊
_
_
Alhamdulillah tak sia-sia sebab dah jatuh cinta dengan MY BFF katanya❤️
_
_
Jom Whatsapp Mira sekarang untuk grab satu, dua atau mungkin kesemua warna😉
_
_
#sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellabynurulamrh #babylipmatte #teamumiemeow #sobellacosmetics #omgmascara #sobellaeyeshadow #liptintmurah #lipmattemurah #sobellaperak #sobellaterbaik #sobellatronoh #sobellaSI #sobellaseriiskandar #sayajualsobella
0 0 4 months ago

Bingung memilih warna lipstik sesuai warna kulit?⁣ Coba simak tipsnya :⁣ ⁣ 1. Kulit putih (fair skin)⁣ Anda yang memiliki kulit putih (fair) memang cenderung lebih mudah saat memilih warna lipstik. Namun, ada beberapa warna yang cocok untuk kulit jenis ini; seperti light pink, light peach, beige, dan golden brown. Selain itu, Anda juga bisa memilih warna bernuansa pink saat dikenakan di pagi hingga siang hari. Meski begitu, hindarilah memakai warna cokelat dengan nuansa oranye karena bisa membuat kulit Anda terlihat kusam. Yang terakhir, hindari juga memakai warna pink yang terlalu mencolok (seperti neon) karena bisa membuat wajah Anda tampak lebih pucat. ⁣ ⁣ ⁣ 2. Kuning langsat (medium skin) ⁣ Hampir sebagian besar perempuan Asia memiliki undertone kulit ini. Untuk kulit jenis ini, warna lipstik yang pas adalah merah tua, medium pink, dan oranye. Jika Anda menyukai warna merah, pilihlah warna merah yang lebih tua agar wajah terlebih lebih cerah. Seperti contoh, Anda bisa mencoba merah kecokelatan agar wajah terkesan lebih hangat. ⁣ Adapun, warna lipstik yang sebaiknya Anda hindari adalah cokelat muda karena bisa memberikan kesan pucat pada wajah. ⁣ ⁣ 3. Kulit sawo matang (olive) ⁣ Hampir sebagian besar perempuan Indonesia memiliki warna kulit ini. Jika Anda salah satunya, Anda bisa memilih warna-warna seperti dark rose, dark red, hingga berry. ⁣ Selain itu, Anda juga bisa mencoba warna lain; seperti cokelat terang, magenta, bronze, hingga ungu plum. Pasalnya, warna-warna itu bisa membuat tampilan Anda lebih fresh dan elegan saat dikenakan. ⁣ ⁣ 4. Kulit cokelat (dark skin) ⁣ Jika Anda memiliki warna kulit ini, cobalah memakai warna lipstik bernuansa brownish red, dark berry, dark fuchsia dan golden beige. Selain warna-warna itu, Anda juga bisa memilih nuansa cokelat seperti cokelat muda untuk kesan yang lebih ringan, hingga coffee untuk memberi kesan yang hangat.⁣ .⁣ Sudah tahu warna lipstik yang cocok?⁣ Share dan tag temen kamu⁣ .⁣ #alluvia #alluvialipmatte #alluvialipcreammatte #lipcream #lipmatte #lipmattemurah #lipcreammurah #lipstickswatch #lipcreammerah #lipcreamawet #glowingmakeup #kosmetikmurah

Bingung memilih warna lipstik sesuai warna kulit?⁣
Coba simak tipsnya :⁣
⁣
1. Kulit putih (fair skin)⁣
Anda yang memiliki kulit putih (fair) memang cenderung lebih mudah saat memilih warna lipstik. Namun, ada beberapa warna yang cocok untuk kulit jenis ini; seperti light pink, light peach, beige, dan golden brown. Selain itu, Anda juga bisa memilih warna bernuansa pink saat dikenakan di pagi hingga siang hari. Meski begitu, hindarilah memakai warna cokelat dengan nuansa oranye karena bisa membuat kulit Anda terlihat kusam. Yang terakhir, hindari juga memakai warna pink yang terlalu mencolok (seperti neon) karena bisa membuat wajah Anda tampak lebih pucat. ⁣
⁣
⁣
2. Kuning langsat (medium skin) ⁣
Hampir sebagian besar perempuan Asia memiliki undertone kulit ini. Untuk kulit jenis ini, warna lipstik yang pas adalah merah tua, medium pink, dan oranye. Jika Anda menyukai warna merah, pilihlah warna merah yang lebih tua agar wajah terlebih lebih cerah. Seperti contoh, Anda bisa mencoba merah kecokelatan agar wajah terkesan lebih hangat. ⁣
Adapun, warna lipstik yang sebaiknya Anda hindari adalah cokelat muda karena bisa memberikan kesan pucat pada wajah. ⁣
⁣
3. Kulit sawo matang (olive) ⁣
Hampir sebagian besar perempuan Indonesia memiliki warna kulit ini. Jika Anda salah satunya, Anda bisa memilih warna-warna seperti dark rose, dark red, hingga berry. ⁣
Selain itu, Anda juga bisa mencoba warna lain; seperti cokelat terang, magenta, bronze, hingga ungu plum. Pasalnya, warna-warna itu bisa membuat tampilan Anda lebih fresh dan elegan saat dikenakan. ⁣
⁣
4. Kulit cokelat (dark skin) ⁣
Jika Anda memiliki warna kulit ini, cobalah memakai warna lipstik bernuansa brownish red, dark berry, dark fuchsia dan golden beige. Selain warna-warna itu, Anda juga bisa memilih nuansa cokelat seperti cokelat muda untuk kesan yang lebih ringan, hingga coffee untuk memberi kesan yang hangat.⁣
.⁣
Sudah tahu warna lipstik yang cocok?⁣
Share dan tag temen kamu⁣
.⁣
#alluvia #alluvialipmatte #alluvialipcreammatte #lipcream #lipmatte #lipmattemurah #lipcreammurah #lipstickswatch #lipcreammerah #lipcreamawet #glowingmakeup #kosmetikmurah
0 0 4 months ago
One colour left for #sarahtiebackscarf 
Product details :

Material : High Quality Soft Moss Crepe
Measurement : Face opening (17”) Length (63”) Back Length (35”)
Price : RM 69
Packaging : Hard case box with AZ ribbon

#lipmatte#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecantik#azbeauty##azfleur#azsale#ameerazaini#sarahtiebackscarf#azflynn#lisaainstant#azstrongwomen#strongwoman#fluer#tudungmurah#tudungbawal#tudungsarung#scarf#shawlmurah#azcalla#calla#euphoria#berrybliss#azflynn#superwoman#tudungdudukrumah#azbeautymy#azgrandeur
0 0 4 months ago

Kiss beauty loose blusher 💋 . Gaiiiissss , stok da tinggal sikit je nie. Warna nyaa semua cantik2 , and korang tak payah beli brush untuk pakai blusher nie tau. Jimat , hargaa pon murah 😘 . ADD RM8 FOR POSTAGE SM ADD RM11 FOR POSTAGE SS #makeupmurah #promosihebat #kissbeautymurah #makeupborong #original #lipmattemurah #blushermurah #paidreview #kissbeauty #kissbeautyoriginal #murah #baranganmurah #blusheroren #blushercantik #eyeshadowmurah #eyeshadowmalaysia #barangpanas #highlighter #setkecantikan #makeupborong #promosihebat #lipgloss #lipmakeup #looseblushermurah #promosiraya #highlighter #makeupmurah #eyeshadowmalaysia #eyeshadowmurah #kissbeautyoriginal

Kiss beauty loose blusher 💋
.
Gaiiiissss , stok da tinggal sikit je nie. Warna nyaa semua cantik2 , and korang tak payah beli brush untuk pakai blusher nie tau. Jimat , hargaa pon murah 😘
.
ADD RM8 FOR POSTAGE SM
ADD RM11 FOR POSTAGE SS

#makeupmurah #promosihebat #kissbeautymurah #makeupborong #original #lipmattemurah #blushermurah #paidreview #kissbeauty #kissbeautyoriginal #murah #baranganmurah #blusheroren #blushercantik #eyeshadowmurah #eyeshadowmalaysia #barangpanas #highlighter #setkecantikan #makeupborong #promosihebat #lipgloss #lipmakeup #looseblushermurah #promosiraya #highlighter #makeupmurah #eyeshadowmalaysia #eyeshadowmurah #kissbeautyoriginal
3 0 4 months ago

Bibir adalah kulit yang paling sensitif, penting bagi Anda untuk mengetahui cara mudah merawat bibir, seperti dilansir dari Boldsky. Apa aja itu? yuk, kita simak :⁣ 1. Jangan jilat bibir Anda⁣ ⁣ Menjilati bibir akan memiliki efek langsung pada kulit. Banyak orang berpikir bahwa menjilati bibir lebih sering akan membuatnya lebih lembap. Faktanya adalah itu akan membuat kulit menjadi lebih buruk. Ketika menjilati bibir hanya akan membuat bibir terhidrasi sementara. Karena air yang mengenai bibir akan menguap dan kemudian membuatnya lebih kering dan bersisik. Air liur sendiri memiliki enzim yang keras untuk bibir Anda.⁣ ⁣ 2. Wajib Menghapus makeup ⁣ ⁣ Penting bagi Anda untuk membiarkan bibir bernafas. Pastikan Anda menghapus lipstik sebelum tidur menggunakan kapas yang dibasahi dengan makeup remover. Tidur dengan makeup akan merusak kulit dan menyebabkan jerawat dan alergi.⁣ ⁣ 3. Minum air⁣ ⁣ Agar bibir tetap terhidrasi dengan baik, penting bagi Anda untuk merawatnya dari dalam. Anda hanya perlu menambah asupan air. Semakin banyak air yang Anda minum, semakin bibir Anda terhidrasi.⁣ ⁣ 4. Jauhkan dari bibir yang dehidrasi⁣ ⁣ Ada kemungkinan bibir Anda akan mengering saat tidur. Pastikan untuk melembapkannya sebelum tidur. Anda bisa menggunakan lip balm atau petroleum jelly.⁣ ⁣ 5. Lakukan eksfoliasi⁣ Eksfoliasi secara teratur akan membantu menghilangkan sel kulit mati dan membuatnya berwarna merah muda dan lembut secara alami. Anda bisa mengeksfoliasi bibir menggunakan scrub dari gula dan jus lemon. 6. Gunakan lipcream Alluvia⁣ ⁣ Menggunakan lipcream akan melindungi bibir Anda hingga kondisi tertentu. Setiap kali pergi keluar rumah, jangan lupa untuk menggunakan lipcream agar bibir terlindung dari kotoran, sinar matahri, dan udara kering.⁣ ⁣ 7. Lip balm⁣ ⁣ Pastikan Anda selalu membawa lip balm di tas ke manapun Anda pergi. Anda tidak akan pernah tahu kapan bibir akan mengering.⁣ ⁣ Jangan lupa tag dan share ya...⁣ Follow @alluvia23 Follow @alluvia23#alluvia #alluvia.indonesia #tipsmerawatbibir #tipskesehatan #lipcreamalluvia #lipmattealluvia #lipcreammatte #lipmattemurah #makeuplook #tipskecantikan #tampilcantik

Bibir adalah kulit yang paling sensitif, penting bagi Anda untuk mengetahui cara mudah merawat bibir, seperti dilansir dari Boldsky. Apa aja itu? yuk, kita simak :⁣
1. Jangan jilat bibir Anda⁣
⁣
Menjilati bibir akan memiliki efek langsung pada kulit. Banyak orang berpikir bahwa menjilati bibir lebih sering akan membuatnya lebih lembap. Faktanya adalah itu akan membuat kulit menjadi lebih buruk. Ketika menjilati bibir hanya akan membuat bibir terhidrasi sementara. Karena air yang mengenai bibir akan menguap dan kemudian membuatnya lebih kering dan bersisik. Air liur sendiri memiliki enzim yang keras untuk bibir Anda.⁣
⁣
2. Wajib Menghapus makeup ⁣
⁣
Penting bagi Anda untuk membiarkan bibir bernafas. Pastikan Anda menghapus lipstik sebelum tidur menggunakan kapas yang dibasahi dengan makeup remover. Tidur dengan makeup akan merusak kulit dan menyebabkan jerawat dan alergi.⁣
⁣
3. Minum air⁣
⁣
Agar bibir tetap terhidrasi dengan baik, penting bagi Anda untuk merawatnya dari dalam. Anda hanya perlu menambah asupan air. Semakin banyak air yang Anda minum, semakin bibir Anda terhidrasi.⁣
⁣
4. Jauhkan dari bibir yang dehidrasi⁣
⁣
Ada kemungkinan bibir Anda akan mengering saat tidur. Pastikan untuk melembapkannya sebelum tidur. Anda bisa menggunakan lip balm atau petroleum jelly.⁣
⁣
5. Lakukan eksfoliasi⁣
Eksfoliasi secara teratur akan membantu menghilangkan sel kulit mati dan membuatnya berwarna merah muda dan lembut secara alami. Anda bisa mengeksfoliasi bibir menggunakan scrub dari gula dan jus lemon. 
6. Gunakan lipcream Alluvia⁣
⁣
Menggunakan lipcream akan melindungi bibir Anda hingga kondisi tertentu. Setiap kali pergi keluar rumah, jangan lupa untuk menggunakan lipcream agar bibir terlindung dari kotoran, sinar matahri, dan udara kering.⁣
⁣
7. Lip balm⁣
⁣
Pastikan Anda selalu membawa lip balm di tas ke manapun Anda pergi. Anda tidak akan pernah tahu kapan bibir akan mengering.⁣
⁣
Jangan lupa tag dan share ya...⁣
Follow @alluvia23
Follow @alluvia23
⁣
#alluvia #alluvia.indonesia #tipsmerawatbibir #tipskesehatan #lipcreamalluvia #lipmattealluvia #lipcreammatte #lipmattemurah #makeuplook #tipskecantikan #tampilcantik
0 0 4 months ago

KENAPALAH NEW BABY BELEK CANTIK SANGAT NI?! 🤩 Kalau luaran dah superb macam ni, mesti kat dalam tu lagi AWESOME🙈 Berbeza kalini sebab new baby bertemakan Floral & Flowerish 🌹 Edition kalini sangat special! Bukan itu je paling best adalah new packaging, new formula & NEW COLOUR❗️berita yg dinantikan ialah harga kalini terlajak murah 🥳 rugilah kalau lepaskan peluang depan mata ni😁 . #belekbeauty #agentbelekbeauty #belekangels #mistymist #lipcolourbelek #lipmattemurah #agentbelekbeautykelantan #glow #skincare #natural #facemist #beleksquad #beauty #agentbelek #treatment #flawless #stokistbelek #skincare

KENAPALAH NEW BABY BELEK CANTIK SANGAT NI?! 🤩 Kalau luaran dah superb macam ni, mesti kat dalam tu lagi AWESOME🙈 Berbeza kalini sebab new baby bertemakan Floral & Flowerish 🌹 Edition kalini sangat special! Bukan itu je paling best adalah new packaging, new formula & NEW COLOUR❗️berita yg dinantikan ialah harga kalini terlajak murah 🥳 rugilah kalau lepaskan peluang depan mata ni😁
.
#belekbeauty #agentbelekbeauty #belekangels #mistymist #lipcolourbelek #lipmattemurah #agentbelekbeautykelantan #glow #skincare #natural #facemist #beleksquad #beauty #agentbelek #treatment #flawless #stokistbelek #skincare
1 0 4 months ago

Yang mana satu pilihan hati? Jom dapatkan #azgrandeur💕 Semua colour cantik cantik Mempunyai 2 colour pastel Mint Blonde : Green Rosehip Blush : Pink Materials : High Quality Dull Satin Measurement : 45" x 45" Packaging : AZ white hard case box with tissue paper and TQ card Price : RM 89 #lipmatte#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecantik#azbeauty##azfleur#azsale#ameerazaini#sarahtiebackscarf#azflynn#lisaainstant#azstrongwomen#strongwoman#fluer#tudungmurah#tudungbawal#tudungsarung#scarf#shawlmurah#azcalla#calla#euphoria#berrybliss#azflynn#superwoman#tudungdudukrumah#azbeautymy#azgrandeur

Yang mana satu pilihan hati? Jom dapatkan #azgrandeur💕
Semua colour cantik cantik

Mempunyai 2 colour pastel
Mint Blonde : Green
Rosehip Blush : Pink

Materials : High Quality Dull Satin
Measurement : 45
0 0 4 months ago

💄Nampak lawa tengok orang lain pakai lipmatte ? 💄Nak nampak lawa seperti orang lain tapi tak tahu nk beli lipmatte mana yg ok dengan tone kulit?. 💄Nak nampak lawa bila berlipmatte tapi x tahu lipmatte mana yg sesuai sebab ade masalah bibir kering dan merekah?. Sis2 semua boleh cuba Cozuma lipmatte💄💄💄 NAK TAHU KENAPA ?? Boleh klik link whatsapp di bahagian komen utk fast respond.. Sy akan ceritakan lebih detail utk sis 🤗 *Agent Cozuma Lipmatte Seluruh Malaysia sedang di cari ! #lipmatteCOZUMA #COZUMA #lipmatteVIRAL #lipmatteMurah #lipmatte #cozumaCosmeticByIDAC #ManagerZana #HappySokmo

💄Nampak lawa tengok orang lain pakai lipmatte ? 💄Nak nampak lawa seperti orang lain tapi tak tahu nk beli lipmatte mana yg ok dengan tone kulit?. 💄Nak nampak lawa bila berlipmatte tapi  x tahu lipmatte mana  yg sesuai sebab ade masalah bibir kering dan merekah?. Sis2 semua boleh cuba Cozuma lipmatte💄💄💄 NAK TAHU KENAPA ?? Boleh klik link whatsapp di bahagian komen utk fast respond.. Sy akan ceritakan lebih detail utk sis 🤗 *Agent Cozuma Lipmatte Seluruh Malaysia sedang di cari !

#lipmatteCOZUMA #COZUMA #lipmatteVIRAL #lipmatteMurah #lipmatte #cozumaCosmeticByIDAC
#ManagerZana
#HappySokmo
0 0 4 months ago

Nak tau tips nampak fresh tapi minimal masa #stayathome ni? Guna #feverglamlipmatte and #feverglammascara je! Bam - you are ready to rock the whole day!💥 🚨 Fever Glam Lipmatte : Code Trust . Price : ✅ Lipmatte - RM33 (5ml) ✅ Mascara + Free Eyeliner - RM36 . Pssttt..stay tuned for next post kita ada something big for you! 👀👀 . #feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah

Nak tau tips nampak fresh tapi minimal masa #stayathome ni? Guna #feverglamlipmatte and #feverglammascara je! Bam - you are ready to rock the whole day!💥 🚨 Fever Glam Lipmatte : Code Trust
.
Price :
✅ Lipmatte - RM33 (5ml)
✅ Mascara + Free Eyeliner - RM36
.
Pssttt..stay tuned for next post kita ada something big for you! 👀👀 .

#feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah
0 0 4 months ago

Best selling item kita pun on sale sempena #fgcrazydeals ! Beli #feverglammascara dapat #feverglameyeliner at RM36 only. Omgg each item jadi RM18 je? *pengsan 😳😱 Look at the feedback gais..confirm takkan menyesal grab! DM sekarang 🛒✨ *while stock lasts . #feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah

Best selling item kita pun on sale sempena #fgcrazydeals ! Beli #feverglammascara dapat #feverglameyeliner at RM36 only. Omgg each item jadi RM18 je? *pengsan 😳😱 Look at the feedback gais..confirm takkan menyesal grab! DM sekarang 🛒✨ *while stock lasts
.
#feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah
1 0 4 months ago

“Lagi best dari eyeliner drugstore atau high end brand!!” Ni testimoni yang biasa customer bagi lepas try #feverglameyeliner . Tak percaya? Try lah..sure korang pun fall in love lepas ni! Ehem...btw this is the best time to purchase sebab price hanya RM14 only each! 📣 #fgcrazydeals RM28 untuk 2 eyeliner? Wow ohh wow. Sure korang menyesal gila kalau tak beli before price back to normal! 😯🤯 . #feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah

“Lagi best dari eyeliner drugstore atau high end brand!!” Ni testimoni yang biasa customer bagi lepas try #feverglameyeliner . Tak percaya? Try lah..sure korang pun fall in love lepas ni! 
Ehem...btw this is the best time to purchase sebab price hanya RM14 only each! 📣
#fgcrazydeals 
RM28 untuk 2 eyeliner? Wow ohh wow. Sure korang menyesal gila kalau tak beli before price back to normal! 😯🤯
.
#feverglamsis #feverglammalaysia #feverglamlipmatte #lipmattemurah #feverglamliquidmettelipstick #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #feverglambff #makeuptutorial #mascaramurah #foundation #eyelinermurah #foundationmurah
0 0 4 months ago

KELEBIHAN LIPMATTE OHANA YG PALING BEST SANGAT IALAH . 1- Ada 7 Colour Limited. 2- Colour & Formula Utk Mengatasi Masalah Bibir Kering. 3-Mix & Match your favourite Colour for your Daily use. 4-Cepat & Lebih Menjimatkan Masa. 5-Sesuai utk semua peringkat Umur & Kulit(Recommended for 12 year old above). 6-Tekstur sgt Ringan & Tak Melekit. 7-Sangat Selesa, Smooth & Tidak bergumpal ( berketul) Tiada Rekahan. 8-Long Lasting Colour for Any Event ( Tahan 16 Jam ). . Order Now. Click Link at bio or drop your comment "PM" below. Later admin will reply 💋 P/s : Promosi Package Combo sedang berlangsung😍 #ohanarealtouch #lipmatteviral #lipmatteohana #7limitedcolors #ohananewproduct #Ohana #WhiteningLotionExpert #OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni #OhanaFeedback #SkinCare #PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral #OhanaMalaysia #OhanaBeauty #NakPutih #LotionViral #ProdukViral #lipmattemurah #lipmattepromo

KELEBIHAN LIPMATTE OHANA YG PALING BEST SANGAT IALAH .

1- Ada 7 Colour Limited.
2- Colour & Formula Utk Mengatasi Masalah Bibir Kering.
3-Mix & Match your favourite Colour for your Daily use.
4-Cepat & Lebih Menjimatkan Masa.
5-Sesuai utk semua peringkat Umur & Kulit(Recommended for 12 year old above).
6-Tekstur sgt Ringan & Tak Melekit.
7-Sangat Selesa, Smooth & Tidak bergumpal ( berketul) Tiada Rekahan.
8-Long Lasting Colour for Any Event ( Tahan 16 Jam ). .
Order Now. Click Link at bio or drop your comment
7 0 4 months ago

EDITION SYAWAL ✨ . Ready stock babe. Orang malakau mana yang nak dapatkan Comba Zahir dan juga Combo Batin, boleh dapat dengan udai. . Atau . Agent/DS yang berdekatan . @kekasih_hq @kekasih.melakaa . #kalutsungguhraya #kalutsungguhraya2 #kekasihmelakatengah #kekasihtetapraya #zahirbatin #lipmatteawosome #lipmattemurah #satukekasihcukupke #wipeitdown #tiktok

EDITION SYAWAL ✨
.
Ready stock babe.
Orang malakau mana yang nak dapatkan Comba Zahir dan juga Combo Batin, boleh dapat dengan udai.
.
Atau
.
Agent/DS yang berdekatan
.
@kekasih_hq 
@kekasih.melakaa .
#kalutsungguhraya #kalutsungguhraya2 #kekasihmelakatengah #kekasihtetapraya #zahirbatin #lipmatteawosome #lipmattemurah #satukekasihcukupke #wipeitdown #tiktok
2 0 4 months ago
Awek cantiks in code TART 💖
.
#wawakirimkadraya #lipmattewawazainal #lipmattemurah #makeupmalaysia
1 0 4 months ago

Siapa yang xkenal lagi dengan MATTE LIPS TINT nie? . Terdapat 3 warna yang sangat menarik * NERDY CANDY * JOLLY CANDY * POP ROCK CANDY . Kenapa korang perlu beli & pakai matte lips tint nie? Tahan lama, merawat bibir kering & color sangat pigmented. Tambahan, korang boleh jadikan jugak sebagai eyeshadow n blusher tau. . Untuk 1pc korang akan dapat COMBO (LIPMATTE + LIPTINT) dengan harga hanya RM39.80 SAHAJA xtermasuk postage. . Sebarang pertanyaan, boleh klik link di bio #couchmetic #bycouchmetic #MatteLipsTint #Cosmetic #JenamaProdukAnda #kilangkosmetik #kilangproduk #oemkosmetik #Beauty #PopRockCandy #JollyCandy #NerdyCandy #bcl #bff4urskin #lipmatte #liptint #makeup #cosmetic #mattelipstint #lipmattemurah #localbrand #topbrand #mua #malaysiamakeupartist #makeupartist #ComingSoon #stayathome #kitajagakita #Asia #Malaysia

Siapa yang xkenal lagi dengan MATTE LIPS TINT nie? .
Terdapat 3 warna yang sangat menarik
* NERDY CANDY
* JOLLY CANDY
* POP ROCK CANDY
.
Kenapa korang perlu beli & pakai matte lips tint nie? Tahan lama, merawat bibir kering & color sangat pigmented. Tambahan, korang boleh jadikan jugak sebagai eyeshadow n blusher tau.
.
Untuk 1pc korang akan dapat COMBO (LIPMATTE + LIPTINT) dengan harga hanya RM39.80 SAHAJA xtermasuk postage.
.
Sebarang pertanyaan, boleh klik link di bio

#couchmetic #bycouchmetic #MatteLipsTint #Cosmetic #JenamaProdukAnda #kilangkosmetik #kilangproduk #oemkosmetik #Beauty #PopRockCandy #JollyCandy #NerdyCandy #bcl #bff4urskin #lipmatte #liptint #makeup #cosmetic #mattelipstint #lipmattemurah #localbrand #topbrand #mua #malaysiamakeupartist #makeupartist #ComingSoon #stayathome #kitajagakita #Asia #Malaysia
3 0 4 months ago

Bila la kedai gunting rambut nak buka ni.. Dah rimas rambut panjang2 ni 😩😩 . . Mencari Madu Lebah Asli? Meh wasap Mutia↙️ 019 2366 840

Bila la kedai gunting rambut nak buka ni.. Dah rimas rambut panjang2 ni 😩😩
.
.
Mencari Madu Lebah Asli?
Meh wasap Mutia↙️
019 2366 840
0 1 4 months ago

Tak kan tak lawa hampaaa warna BUNGAA Gold edition ni.😭😭😭 Nanges wehhh tengok warna yang semua warna kulit boleh pakai. Yang penting rasa ringan jee tak keringkan bibir. Jommm lawakan bibir uolls dengan Bungaa.👄 #lipmattebungaa #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah

Tak kan tak lawa hampaaa warna BUNGAA Gold edition ni.😭😭😭 Nanges wehhh tengok warna yang semua warna kulit boleh pakai. Yang penting rasa ringan jee tak keringkan bibir. Jommm lawakan bibir uolls dengan Bungaa.👄 #lipmattebungaa #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah
0 0 4 months ago

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 4 months ago

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 4 months ago

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pembelian satu paket free member , dapatkan keuntungan penjualan dan bonus lain nya, bisnis anti rugi jaman now , buruan ambil kesempatan sekarang juga, jangan sampai ragumu menjadi rugimu, hubungi kontak di bio ya dear .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 4 months ago

Yes kita punya stock sangat sikit, so grab cepat ii okayy. 6 orang orang terawal dapat free postagee 😍😍 if ada apa ii nak tnya, awak boleh tekan link kat bio or just dm okayy 🤗 #feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

Yes kita punya stock sangat sikit, so grab cepat ii okayy. 6 orang orang terawal dapat free postagee 😍😍 if ada apa ii nak tnya, awak boleh tekan link kat bio or just dm okayy 🤗
#feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia
0 0 4 months ago

New update ! Buat masa ni hanya shades ni sahaja yang masih ada. So grab cepat ii okayy takut nanti habiss 😜 nak order ? Just tekan link kat bio or just dm okayy 🤗 • • Main ingredients yang ada dalam this lipmatte shea butter, vitamin E andd argan oil • • Apa yang bagus about this lipmatte ? √ dapat protect dari sinaran UV √ tidak merekahkan bibir √ memberikan kelembapan kepada bibirr 😍 #feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

New update ! Buat masa ni hanya shades ni sahaja yang masih ada. So grab cepat ii okayy takut nanti habiss 😜 nak order ? Just tekan link kat bio or just dm okayy 🤗 •
•
Main ingredients yang ada dalam this lipmatte shea butter, vitamin E andd argan oil •
•
Apa yang bagus about this lipmatte ? √ dapat protect dari sinaran UV √ tidak merekahkan bibir √ memberikan kelembapan kepada bibirr 😍 
#feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia
0 0 4 months ago

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. . . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. .
.
DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio)
.
.
#wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream
1 0 4 months ago

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. . . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. .
.
DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio)
.
.
#wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream
1 0 4 months ago

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. . . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
WawaEeCushion ada 3 code ye. Tanned, Natural, Light. Maksudnya apa? Maksudnya WawaEeCushion ni sesuai digunakan tak kesah lah apa pon warna kulit korang. Sebab korang blh pilih lah salah satu. Ada jgk yang mix untuk dapatkan look yg kerlas uoolss. .
.
DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio)
.
.
#wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawaduolipmatte #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream
1 0 4 months ago

Nak lagi jimatt ? Awak beli this set dengan harga rm 100 awak dah boleh dapat 4 item ni sangat berbaloi ! 😍😍 6 orang terawal, I nak belanja postage ! So grab cepat ii okayy 🤗🤗 #feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

Nak lagi jimatt ? Awak beli this set dengan harga rm 100 awak dah boleh dapat 4 item ni sangat berbaloi ! 😍😍 6 orang terawal, I nak belanja postage ! So grab cepat ii okayy 🤗🤗 #feverglamsis #fgcrazydeals #feverglameyeliner #feverglamlipmatte #feverglamselangor #feverglamserikembangan #feverglammascara #feverglameyeliner #feverglamkl #feverglam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia
0 0 4 months ago

READY STOCK‼️ . 💄SoBella ALL STAR EDITION ⭐⭐⭐ . RM50 . 💄 Dalam kotak ada 3 colour yang korang dok tercari2 yang selama ini hilang dari radar . 💄Code yang ada dalam kotak tu 🌸 Mas Ayu 🌸 Rusty Butterfly 🌸 Earth Down . DM atau Whatsapp 0127585848(tekan link di bio) . #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #wawakirimkadraya #sobella #lipmatte #lipbait

READY STOCK‼️
.
💄SoBella ALL STAR EDITION ⭐⭐⭐
.
RM50
.
💄 Dalam kotak ada 3 colour yang korang dok tercari2 yang selama ini hilang dari radar
.
💄Code yang ada dalam kotak tu
🌸 Mas Ayu
🌸 Rusty Butterfly
🌸 Earth Down
.
DM atau Whatsapp 0127585848(tekan link di bio)
.
#lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #wawakirimkadraya #sobella #lipmatte #lipbait
1 0 4 months ago

READY STOCK‼️ . 💄SoBella ALL STAR EDITION ⭐⭐⭐ . RM50 . 💄 Dalam kotak ada 3 colour yang korang dok tercari2 yang selama ini hilang dari radar . 💄Code yang ada dalam kotak tu 🌸 Mas Ayu 🌸 Rusty Butterfly 🌸 Earth Down . DM atau Whatsapp 0127585848(tekan link di bio) . #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #wawakirimkadraya #sobella #lipmatte #lipbait

READY STOCK‼️
.
💄SoBella ALL STAR EDITION ⭐⭐⭐
.
RM50
.
💄 Dalam kotak ada 3 colour yang korang dok tercari2 yang selama ini hilang dari radar
.
💄Code yang ada dalam kotak tu
🌸 Mas Ayu
🌸 Rusty Butterfly
🌸 Earth Down
.
DM atau Whatsapp 0127585848(tekan link di bio)
.
#lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #wawakirimkadraya #sobella #lipmatte #lipbait
0 0 4 months ago
Testimonial Alluvia white lotion spray mencerahkan 4x lebih cepat, pemakaian rutin hasil permanent loh dear, yuk order sekarang juga.. Kami juga open member yaa , hub kontak dibio yaaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Testimonial Alluvia white lotion spray mencerahkan 4x lebih cepat, pemakaian rutin hasil permanent loh dear, yuk order sekarang juga.. Kami juga open member yaa , hub kontak dibio yaaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
3 0 5 months ago
Testimonial Alluvia white lotion spray mencerahkan 4x lebih cepat, pemakaian rutin hasil permanent loh dear, yuk order sekarang juga.. Kami juga open member yaa , hub kontak dibio yaaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Alluvia white lotion spray memberika efek tampak lebih cerah dikulit dan membantu merawat serta menjaga kelembaban kulit agar tetap sehat 🥰 yuk order sekarang juga hubungi kontak di bio yaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Alluvia white lotion spray memberika efek tampak lebih cerah dikulit dan membantu merawat serta menjaga kelembaban kulit agar tetap sehat 🥰 yuk order sekarang juga hubungi kontak di bio yaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Alluvia white lotion spray memberika efek tampak lebih cerah dikulit dan membantu merawat serta menjaga kelembaban kulit agar tetap sehat 🥰 yuk order sekarang juga hubungi kontak di bio yaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Penggunaan alluvia peeling spray rutin bisa mencerahkan dan menyehatkan kulit loh dear, aman digunakan karena sudah terdaftar di BPOM ya .. Yukk buruan order sekarang hubungi kontak di bio ya 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Penggunaan alluvia peeling spray rutin bisa mencerahkan dan menyehatkan kulit loh dear, aman digunakan karena sudah terdaftar di BPOM ya .. Yukk buruan order sekarang hubungi kontak di bio ya 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago
Penggunaan alluvia peeling spray rutin bisa mencerahkan dan menyehatkan kulit loh dear, aman digunakan karena sudah terdaftar di BPOM ya .. Yukk buruan order sekarang hubungi kontak di bio ya 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰 . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰 . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰 . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Alluvia peeling spray efektif untuk mengangkat kotoran dan sel kulit mati pada kulit tangan dan kaki. Praktis digunakan dan tidak lengket dikulit. Yuk gunakan peeling spray sekarang juga biar kulit semakin cerah, order sekarang juga , kami open member juga ya dear , hubungi kontak di bio yaa 🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
1 0 5 months ago

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya . . . . . . . . . . . . #alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini

Pesan sekarang juga pembelian satu paket dapat free member dan untung ratusan ribu juga , bisnis jaman now no rugi2 club ya dear, ambil kesempatan anda sekarang juga 🥰 for order/join hub kontak di bio ya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alluvia #alluviaskincare #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #facialwash #lotion #bodylotion #lotionpemutih #lotionmurah #lotionwhitening #peeling #peelingskin #bisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnismudah #bisnishalal #bisnismurah #bisnissampingan #bisniskeren #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnispelajar #bisnissukses #bisnisiburumahtangga #bisnissantai #bisnismasakini
2 0 5 months ago