Ayda Jebat ( @aydajebat ) Instagram Profile

aydajebat

Ayda Jebat

  • 2336 posts
  • 5109015 followers
  • 1553 following

Ayda Jebat Profile Information

🌿🌿🌿 . Perbezaan : Nabil Mahir pening sebab ada banyak kawan nak jemput. Ayda Jebat pening sebab takde kawan nak jemput. Mungkin hantaran kena bawak sendiri? Siapa ada masalah yang sama? 😅🤪 . Well, Sometimes your circle decreases in size, but increases in value. 💚 . 🤍 Lovely Floral Dress by @wynkamy . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #LessPeopleLessDrama

🌿🌿🌿
.
Perbezaan : Nabil Mahir pening sebab ada banyak kawan nak jemput. Ayda Jebat pening sebab takde kawan nak jemput. Mungkin hantaran kena bawak sendiri? Siapa ada masalah yang sama? 😅🤪
.
Well, Sometimes your circle decreases in size, but increases in value. 💚
.
🤍 Lovely Floral Dress by @wynkamy
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #LessPeopleLessDrama
84429 384 2 days ago

🐨🦊 . Siren Beat Challenge w our own style! Tokyo & Rio on action! . ♥️ Most important rule of life: Do what makes YOU happy. Oh, with the right person, you don’t have to work so hard to be happy. It just happens. I found mine. . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #SirenBeatChallenge #MoneyHeist #Nerf

🐨🦊
.
Siren Beat Challenge w our own style!
Tokyo & Rio on action!
.
♥️ Most important rule of life:
Do what makes YOU happy. Oh, with the right person, you don’t have to work so hard to be happy. It just happens. I found mine.
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #SirenBeatChallenge #MoneyHeist #Nerf
55476 416 3 days ago

🤍🖤 . Crossbody Bag Jo dah ada winner. Siapa nak next giveaway boleh follow ig @wear.was okay! Okay, baju Cindai korang nak tak? Tapi korang size apa? 😅😍 . #AydaJebat #Cindai #WearWas #WearWasByAJ

🤍🖤
.
Crossbody Bag Jo dah ada winner. Siapa nak next giveaway boleh follow ig @wear.was okay! Okay, baju Cindai korang nak tak? Tapi korang size apa? 😅😍
.
#AydaJebat #Cindai #WearWas #WearWasByAJ
49300 371 4 days ago

My Little 🦁 . Rayyan : I’ll sleep with Daddy Mahir. Me : And then me? Rayyan : But later after soon, if I sleep with you, DON’T RUN AWAY! . Hahaha! Boyfriend VS Tunang. Wuvv dah boleh call gang keranda. Speed dial kan? Rayyan ni! You so funny! Love you lah lion! 🤣😝 . #AydaJebat #NabilMahir #FunnyRayyan #WuvvShow #WuvvBuatBuatRelax #Raya2020 #BoyfriendVSTunang

My Little 🦁
.
Rayyan : I’ll sleep with Daddy Mahir.
Me : And then me?
Rayyan : But later after soon, if I sleep with you, DON’T RUN AWAY!
.
Hahaha! Boyfriend VS Tunang. Wuvv dah boleh call gang keranda. Speed dial kan? Rayyan ni! You so funny! Love you lah lion! 🤣😝
.
#AydaJebat #NabilMahir #FunnyRayyan #WuvvShow #WuvvBuatBuatRelax #Raya2020 #BoyfriendVSTunang
63208 150 5 days ago

🤍💙 . Alhamdulillah. Congrats sweetheart @sabirajebat my forever baby. Wish I can hug you! Jangan sedih okay, kakak promise nanti I’ll stand infront of your house and jerit ‘Baby! Im here! Jom berdugem! I’ll see you soon. I’ll see you guys soon. Stay safe. I love and misssss you guys so much. D’Girls 4 Life!♥️ . #Jebats #HomeSickForTheFirstTimeInMyLife

🤍💙
.
Alhamdulillah. Congrats sweetheart @sabirajebat my forever baby. Wish I can hug you! Jangan sedih okay, kakak promise nanti I’ll stand infront of your house and jerit ‘Baby! Im here! Jom berdugem! I’ll see you soon. I’ll see you guys soon. Stay safe. I love and misssss you guys so much. D’Girls 4 Life!♥️
.
#Jebats #HomeSickForTheFirstTimeInMyLife
52074 122 5 days ago

💜🤍 . Cewek nakal bila mau cari uang. Cowok nakal bila udah punya banyak uang. Benar? Mama muda lagi pushinnnggg ni. Bantuin dong.. wkwkwk! Hm batalkan niat. Nanti kena cepuk dengan wuvv. 🤣🤪 . WuvvShow Ft. Rayyan & Maya . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #CariMamaMuda

💜🤍
.
Cewek nakal bila mau cari uang.
Cowok nakal bila udah punya banyak uang.
Benar? Mama muda lagi pushinnnggg ni.
Bantuin dong.. wkwkwk!
Hm batalkan niat. Nanti kena cepuk dengan wuvv. 🤣🤪
.
WuvvShow Ft. Rayyan & Maya
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #CariMamaMuda
35137 200 6 days ago

🌸🌸🌸 . Ada je ni. Berlegar-legar dalam fikiran awak. Kan? 😉😏 . Respect is earned. Honesty is appreciated. Trust is gained. Loyalty is returned. . 🤍 Heels & Handbag @christyngshoes . #AydaJebat #WuvvWaff

🌸🌸🌸
.
Ada je ni. Berlegar-legar dalam fikiran awak. Kan? 😉😏
.
Respect is earned.
Honesty is appreciated.
Trust is gained.
Loyalty is returned.
.
🤍 Heels & Handbag @christyngshoes
.
#AydaJebat #WuvvWaff
73734 414 7 days ago

🤍♥️ . Reddish Tone for Raya Ke3 Girls? Semua by @arianirtw aww! Choose your favourite ootd! 1? 2 or 3? Or All! Spam me with your ♥️ too! 😍 . #AydaJebat #ArianiRTW #RosesImanBekRemix #CindaiKembali

🤍♥️
.
Reddish Tone for Raya Ke3 Girls? Semua by @arianirtw aww! Choose your favourite ootd! 1? 2 or 3? Or All!
Spam me with your ♥️ too! 😍
.
#AydaJebat #ArianiRTW #RosesImanBekRemix #CindaiKembali
62290 418 7 days ago

🤍💜 . Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin, My Wuvv @nabilmahir 🤍 Team Last Raya Single? ☺️ . Beautiful Lilac Dress @ameliahassanfd Siap in 2 days! Love! 💜 . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #TeamLastRayaSingle

🤍💜
.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin,
My Wuvv @nabilmahir 🤍
Team Last Raya Single? ☺️
.
Beautiful Lilac Dress @ameliahassanfd
Siap in 2 days! Love! 💜
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #TeamLastRayaSingle
202858 629 8 days ago

🥺😔 . Terima kasih semua yang tengok #BukanGadisBiasa dari mula sampai akhir, trending everyday di twitter & youtube. Yang buruk, kurang, silap semua dari kami. Mohon maaf sepuluh jari. Selamat hari raya semua. Selamat tinggal opah. Tenanglah kau di sana. Jo pasti akan rindukan opah.. 😔 . Siapa tengok tadi? Sedih? Jangan buat jahat, kadang hati takkan tenang walau sudah mohon maaf, khilaf setia sampai bila-bila. Jangan hidup berdendam sebab sakit takkan padam. . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoSayangOpah

🥺😔
.
Terima kasih semua yang tengok #BukanGadisBiasa dari mula sampai akhir, trending everyday di twitter & youtube. Yang buruk, kurang, silap semua dari kami. Mohon maaf sepuluh jari. Selamat hari raya semua. Selamat tinggal opah. Tenanglah kau di sana. Jo pasti akan rindukan opah.. 😔
.
Siapa tengok tadi? Sedih? Jangan buat jahat, kadang hati takkan tenang walau sudah mohon maaf, khilaf setia sampai bila-bila. Jangan hidup berdendam sebab sakit takkan padam.
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoSayangOpah
70131 424 9 days ago

🤍🤍 . Sebelum Bukan Gadis Biasa habis. Nak tanya.. Swipe up gambar sebelah. Suka Jo ke suka Cindai? Kenapa? Sila pilih. 😊 . #AydaJebat #BukanGadisBiasa #Cindai #Jo #CindaiReihana

🤍🤍
.
Sebelum Bukan Gadis Biasa habis. Nak tanya.. Swipe up gambar sebelah. Suka Jo ke suka Cindai? Kenapa? Sila pilih. 😊
.
#AydaJebat #BukanGadisBiasa #Cindai #Jo #CindaiReihana
98908 1181 10 days ago

👱🏻‍♀️👩🏼 . The one who always there for me, The one who always support me, The one who always have my back, The one who always understand me, The one and only, Happy Birthday My Twin. I love you forever & ever! Dadaa wuvv Cacaa! . Hm. Gambar throwback je sebab sekarang jarang snap gambar or selfie sebab dia busy jaga yeyen. 🥺😭 . #DadaaCacaaForever #HappyBirthdaySuperMom #BawangPutihBawangMerah

👱🏻‍♀️👩🏼
.
The one who always there for me,
The one who always support me,
The one who always have my back,
The one who always understand me,
The one and only,
Happy Birthday My Twin.
I love you forever & ever!
Dadaa wuvv Cacaa!
.
Hm. Gambar throwback je sebab sekarang jarang snap gambar or selfie sebab dia busy jaga yeyen. 🥺😭
.
#DadaaCacaaForever #HappyBirthdaySuperMom #BawangPutihBawangMerah
109962 236 10 days ago

🤍💙 . Two ways to simplify life : 1. Know, decide and focus what’s important in your life 2. Let go and leave what isn’t. Don’t waste your time. . Thank you for watching #BukanGadisBiasa and trending now. Lagi 2 episod. Jangan risau, Jo okay, walaupun takde Rayyan. Ada Nabil Mahir. Wuvv.. 🐨 . 💙 by @jakeltextile 💙 Pretty Pleats @galeriariani . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JakelkanRayamu #JakelBarulahRaya2020

🤍💙
.
Two ways to simplify life :
1. Know, decide and focus what’s important in your life
2. Let go and leave what isn’t. Don’t waste your time.
.
Thank you for watching #BukanGadisBiasa and trending now. Lagi 2 episod. Jangan risau, Jo okay, walaupun takde Rayyan. Ada Nabil Mahir. Wuvv.. 🐨
.
💙 by @jakeltextile
💙 Pretty Pleats @galeriariani
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JakelkanRayamu #JakelBarulahRaya2020
635 11 days ago

♥️💛 . Mood Jo harini pun panas. Gaduh dengan Rayyan sebab Rayyan taknak tukar kerja. Kerja dia tak sesuai untuk dia, Jo & Aisyah. Dah cakap baik-baik, still degil. Macam mana guys? Nak nasihat lagi or just... Dia ingat senang nak dapat orang macam Jo. Comment comment below. . Appreciate what you have and who you have because the future can take it all away from you, anytime. 🌻 . OOTD by @jakeltextile & on sale! Nak dapat hadiah bernilai RM20,000 from Jakel? Join contest Jakelkan Rayamu. Follow @jakeltextile for more details! . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JakelkanRayamu #JakelBarulahRaya2020 #IngatRayaIngatJakel #Hareudang

♥️💛
.
Mood Jo harini pun panas. Gaduh dengan Rayyan sebab Rayyan taknak tukar kerja. Kerja dia tak sesuai untuk dia, Jo & Aisyah. Dah cakap baik-baik, still degil. Macam mana guys? Nak nasihat lagi or just... Dia ingat senang nak dapat orang macam Jo. Comment comment below.
.
Appreciate what you have and who you have because the future can take it all away from you, anytime. 🌻
.
OOTD by @jakeltextile & on sale! Nak dapat hadiah bernilai RM20,000 from Jakel? Join contest Jakelkan Rayamu. Follow @jakeltextile for more details!
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JakelkanRayamu #JakelBarulahRaya2020 #IngatRayaIngatJakel #Hareudang
645 11 days ago

♥️🤍 . Setelah Rayyan dapat 2 Juta dari wasiat Tok Ali. Apalagi! Jo jadi Jo Jambul aaaaa! Pi saloon, pi shopping. Baju raya ni dari @jakeltextile ok. Jakel bukak dari pagi sampai 10 malam, sampai malam raya. Bersederhana je sis. Tibah. 🤣 . Ok tak rambut baru Jo ni? Nak kalahkan Madam Juliana. Dia dah boleh mereput kat dalam hutan. Episod 25 Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni ok! 😛 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoJambul #IngatRayaIngatJakel #JakelkanRayamu

♥️🤍
.
Setelah Rayyan dapat 2 Juta dari wasiat Tok Ali. Apalagi! Jo jadi Jo Jambul aaaaa! Pi saloon, pi shopping. Baju raya ni dari @jakeltextile ok. Jakel bukak dari pagi sampai 10 malam, sampai malam raya. Bersederhana je sis. Tibah. 🤣
.
Ok tak rambut baru Jo ni? Nak kalahkan Madam Juliana. Dia dah boleh mereput kat dalam hutan. Episod 25 Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni ok! 😛
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoJambul
#IngatRayaIngatJakel #JakelkanRayamu
722 12 days ago

🐨💚 . #BukanGadisBiasa trending today. Thank you & See you tomorrow. Yang kat atas ni bukan #BukanGadisBiasa tapi ni ‘ Yang Bukan Bukan Je Oi Babygirl! Pishang.. sunglasses challenge fail teruk. 😤😅 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #SunglassesChallenge

🐨💚
.
#BukanGadisBiasa trending today. Thank you & See you tomorrow. Yang kat atas ni bukan #BukanGadisBiasa tapi ni ‘ Yang Bukan Bukan Je Oi Babygirl! Pishang.. sunglasses challenge fail teruk.
😤😅
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #SunglassesChallenge
907 13 days ago

😏🤍 . Semalam Rayyan tanya selesa ke tak duduk rumah dia. Then.. kita pindah rumah baru eh? Ye ke? Hm.. kat leher tu. Um.. tengoklah malam ni! 7 malam, episod 23 #BukanGadisBiasa . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa

😏🤍
.
Semalam Rayyan tanya selesa ke tak duduk rumah dia. Then.. kita pindah rumah baru eh? Ye ke? Hm.. kat leher tu. Um.. tengoklah malam ni! 7 malam, episod 23 #BukanGadisBiasa
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa
442 14 days ago

💚🐨 . Here we go! Lagu raya ‘Bersama You’ dah keluar. Check out Ayda Jebat youtube channel now. Thank you semua yang terlibat dalam lagu & mv ni. Click link on my bio. . Semoga lagu raya Bersama You ni dapat bagi sedikit kecerian buat insan yang tak dapat bersama dengan keluarga raya nanti. Termasuklah saya.. 😊 . Tittle : Bersama You Song&Lyrics : Ayda Jebat, Zee Avi, Jee & MelakaBoy Singer : Ayda Jebat, Zee Avi, Nabila Razali & As’ad Motawh . Buat challenge video step ‘BersamaYou’ nak? Senang je. 🤪 . #AydaJebat #BersamaYou #LACREMERIABersamaYou #NestleIceCream #MukaNakal #DekatDiHatiWalaupunJauh

💚🐨
.
Here we go! Lagu raya ‘Bersama You’ dah keluar. Check out Ayda Jebat youtube channel now. Thank you semua yang terlibat dalam lagu & mv ni. Click link on my bio.
.
Semoga lagu raya Bersama You ni dapat bagi sedikit kecerian buat insan yang tak dapat bersama dengan keluarga raya nanti. Termasuklah saya.. 😊
.
Tittle : Bersama You
Song&Lyrics : Ayda Jebat, Zee Avi, Jee & MelakaBoy
Singer : Ayda Jebat, Zee Avi, Nabila Razali & As’ad Motawh
.
Buat challenge video step ‘BersamaYou’ nak? Senang je. 🤪
.
#AydaJebat #BersamaYou #LACREMERIABersamaYou #NestleIceCream #MukaNakal #DekatDiHatiWalaupunJauh
125 15 days ago

🤍💕🤍💕 . Majlis Pertunangan Online Ayda Jebat & Nabil Mahir (Official Video) on Youtube Now! Subscribe channel ‘Wuvvshow’ & Click link on my bio to watch! Happy watching. Online pun berpantun-pantun guys. Bismillah. 🤲🏻☺️ . Tak sado, tak tinggi, tapi dia pilihan hati. Ah gitchewww! Wuvv. 🐨🦊 . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #BilAydaJatuhCinta #BukanGadisBiasa

🤍💕🤍💕
.
Majlis Pertunangan Online Ayda Jebat & Nabil Mahir (Official Video) on Youtube Now! Subscribe channel ‘Wuvvshow’ & Click link on my bio to watch! Happy watching. Online pun berpantun-pantun guys. Bismillah. 🤲🏻☺️
.
Tak sado, tak tinggi, tapi dia pilihan hati. Ah gitchewww! Wuvv.
🐨🦊
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff #BilAydaJatuhCinta #BukanGadisBiasa
844 16 days ago

🖤🤍 . Happy Sunday! Kita happy and ready nak share our online engagement video dengan semua.. Tonight? Okay? Subscribe ‘Wuvvshow’ channel now dekat Youtube! Click link on my bio. Now! . Oh. I miss you Fiancé. My budak manja! Roti canai kirai satu! Wuvvchu. 🤣🦊 . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff

🖤🤍
.
Happy Sunday! Kita happy and ready nak share our online engagement video dengan semua.. Tonight? Okay? Subscribe ‘Wuvvshow’ channel now dekat Youtube! Click link on my bio. Now!
.
Oh. I miss you Fiancé. My budak manja! Roti canai kirai satu! Wuvvchu. 🤣🦊
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #WuvvWaff
577 16 days ago

😉😏 . Aku miskin harta tapi tak miskin adab. Opah Aminah tu pun aku yang kutip. Nak kena jaga level? Gang see my level ke? Kalau korang jumpa Aunty Ju ni korang nk buat apa? @jozlynnhanania . Episod 21, 7 malam ni. @ajscreamer @tv3malaysia @dramasangat . #AydaJebat #Jo #Juliana #BukanGadisBiasa #SeeMyLevel

😉😏
.
Aku miskin harta tapi tak miskin adab. Opah Aminah tu pun aku yang kutip. Nak kena jaga level? Gang see my level ke? Kalau korang jumpa Aunty Ju ni korang nk buat apa? @jozlynnhanania
.
Episod 21, 7 malam ni. @ajscreamer @tv3malaysia @dramasangat
.
#AydaJebat #Jo #Juliana #BukanGadisBiasa #SeeMyLevel
750 17 days ago

🖤🤍 . Your Tokyo, mi amor. . #AydaJebat #MoneyHeist #BellaCiao

🖤🤍
.
Your Tokyo, mi amor.
.
#AydaJebat #MoneyHeist #BellaCiao
723 18 days ago

🤣🤣🤣 . Jo happy shuben dapat 2 Juta tadi tapi stress pasal Aisyah! Nak tengok Kampung People pulak! Mooomeeeeh @iamellymazlein tengok anak mommmeeeh ni! 🤣🤣 . #BukanGadisBiasa trending today. Tengok igs saya nak tau apa dorang tweet. See you tomorrow! 😉 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoStress

🤣🤣🤣
.
Jo happy shuben dapat 2 Juta tadi tapi stress pasal Aisyah! Nak tengok Kampung People pulak! Mooomeeeeh @iamellymazlein tengok anak mommmeeeh ni! 🤣🤣
.
#BukanGadisBiasa trending today. Tengok igs saya nak tau apa dorang tweet. See you tomorrow! 😉
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoStress
896 19 days ago

🙏🤍 . Harini Jo nak tenangkan diri. Kalau betul jodoh Jo dengan Rayyan, alhamdulillah. Kalau bukan, Jo cari jodoh lain. Bila Hanim datang semalam, Rayyan bukakkan pintu. Nak jadi gentleman kot. Tapi dia lupa yang dia dah ada isteri. Hati isteri yang perlu dia jaga daripada hati perempuan lain & perlu suami jaga sampai bila-bila. 🤍 . Betul la orang kata ‘hati-hati bila TAKEN takut nanti BROKEN’. Okay, ada tak yang nak dekat Jo tak kalau Jo single? Jo tau. Bukan Ayda Jebat. 😅 . Telekung Jo by @arjana.blancheur ok kakak. Episod 19, 7 malam ni. Tweet #BukanGadisBiasa . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #SheilaRuslyXArjana

🙏🤍
.
Harini Jo nak tenangkan diri. Kalau betul jodoh Jo dengan Rayyan, alhamdulillah. Kalau bukan, Jo cari jodoh lain. Bila Hanim datang semalam, Rayyan bukakkan pintu. Nak jadi gentleman kot. Tapi dia lupa yang dia dah ada isteri. Hati isteri yang perlu dia jaga daripada hati perempuan lain & perlu suami jaga sampai bila-bila. 🤍
.
Betul la orang kata ‘hati-hati bila TAKEN takut nanti BROKEN’.
Okay, ada tak yang nak dekat Jo tak kalau Jo single? Jo tau.
Bukan Ayda Jebat. 😅
.
Telekung Jo by @arjana.blancheur ok kakak.
Episod 19, 7 malam ni. Tweet #BukanGadisBiasa
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #SheilaRuslyXArjana
528 19 days ago

🧒🏻👧🏻 . Aisyah anak mak.. nyawa mak. . #AydaJebat #Jo #BabyIceCream #BukanGadisBiasa

🧒🏻👧🏻
.
Aisyah anak mak.. nyawa mak.
.
#AydaJebat #Jo #BabyIceCream #BukanGadisBiasa
1000 20 days ago

😏 . Perempuan dengan perempuan kalau dah bergaduh, kecut perut dan ....... lelaki. Sorry girl. Kau tak layak gaduh dengan aku. Lamberrrrt lagi. Kau jangan sampai Abam Jo jadi Cindai tau. Sila meninggal. . Oh. Good luck Wuvv. Your baybee tak pernah marah you kan? Lalalala.. @nabilmahir 😛 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #KauJanganBuatHal #SakitUratTengkukJo 😅

😏
.
Perempuan dengan perempuan kalau dah bergaduh, kecut perut dan ....... lelaki. Sorry girl. Kau tak layak gaduh dengan aku. Lamberrrrt lagi. Kau jangan sampai Abam Jo jadi Cindai tau. Sila meninggal.
.
Oh. Good luck Wuvv. Your baybee tak pernah marah you kan? Lalalala.. @nabilmahir 😛
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #KauJanganBuatHal #SakitUratTengkukJo 😅
1868 20 days ago

😖 . Siapa nangis tengok scene ni? Everyday trending. Thank you. So episod esok Tengok pengkid lawan dengan perempuan gedik. Kau jangan main-main dengan aku. . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa

😖
.
Siapa nangis tengok scene ni? Everyday trending. Thank you. So episod esok Tengok pengkid lawan dengan perempuan gedik. Kau jangan main-main dengan aku.
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa
855 21 days ago

😖😖😖 . Episod 17 harini. Aku taknak hilang Aisyah. Tolong aku Rayyan. 🥺 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JSPictures #DontMessWithMelaka

😖😖😖
.
Episod 17 harini. Aku taknak hilang Aisyah. Tolong aku Rayyan. 🥺
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JSPictures #DontMessWithMelaka
760 21 days ago

🥺 . Kak.. Jo ada. Jaga Aisyah untuk akak. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa

🥺
.
Kak.. Jo ada. Jaga Aisyah untuk akak.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa
982 22 days ago

🥺 . Kawan.. kadang jadi lawan. Ya Jo anak pelacur tapi Jo jaga diri lebih baik dari perempuan dekat luar sana. Kalau Jo tak selamatkan kau haritu, nasib kau lebih kurang Jo je Ujah. 😖 . Episod 16 harini, 7 malam. @lia_natalia . Ada ke bestfriend boleh bergaduh pasal boyfriend or awek? Please la. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #JoDanUjah #LailaDanTipah

🥺
.
Kawan.. kadang jadi lawan. Ya Jo anak pelacur tapi Jo jaga diri lebih baik dari perempuan dekat luar sana. Kalau Jo tak selamatkan kau haritu, nasib kau lebih kurang Jo je Ujah. 😖
.
Episod 16 harini, 7 malam. @lia_natalia .
Ada ke bestfriend boleh bergaduh pasal boyfriend or awek? Please la.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #JoDanUjah #LailaDanTipah
1163 22 days ago

🥺💚 . Dulu dengar lagu ni rasa macam nak menari. Sekarang kalau dengar rasa nak menangis pun ada. 4.6 Million views on Youtube. Korang suka tak lagu ni? No naik kuda, no more private jet. @watsonsmy 😭 . 2019 : Ada Hati Raya Menjadi-Jadi 2020 : Ada Hati Nak Beraya Tapi Tak Tahu Jadi Ke Tak Jadi . #AydaJebat #WatsonsMY #AdaHatiRayaMenjadiJadi #JauhDiMataTetapBeraya

🥺💚
.
Dulu dengar lagu ni rasa macam nak menari. Sekarang kalau dengar rasa nak menangis pun ada. 4.6 Million views on Youtube. Korang suka tak lagu ni? No naik kuda, no more private jet. @watsonsmy 😭
.
2019 : Ada Hati Raya Menjadi-Jadi
2020 : Ada Hati Nak Beraya Tapi Tak Tahu Jadi Ke Tak Jadi
.
#AydaJebat #WatsonsMY #AdaHatiRayaMenjadiJadi #JauhDiMataTetapBeraya
223 23 days ago

🤍🖤🤍🖤 . Nama pertama yang ada dalam setiap doa saya. Yes you. You’re the best mom in this world. There’s no replacement for you, forever. Happy Mother’s Day to my mom & semua ibuk! Wuvvchu. 🌹 . Twinning w mama. Both shawl by @galeriariani 🖤🤍 . #AydaJebat #IGotItFromMyMama #GaleriAriani

🤍🖤🤍🖤
.
Nama pertama yang ada dalam setiap doa saya. Yes you. You’re the best mom in this world. There’s no replacement for you, forever. Happy Mother’s Day to my mom & semua ibuk! Wuvvchu. 🌹
.
Twinning w mama. Both shawl by @galeriariani 🖤🤍
.
#AydaJebat #IGotItFromMyMama #GaleriAriani
440 23 days ago

😜🤪 . Sapa kata budak flat tak boleh berjaya, lu silap brader sisterrr.. Ni geng 3P. Pondan, Pengkid, Perempuan Liar. Jangan hina, jangan caci. Doa yang baik, yang baik untuk anda semua juga. ♥️🙏 . Chill chill dengan video ni sebab kejap lagi stress, sedih and happy episod 15 sekarang ni. Jom tengok! Sempoi kan geng Jo? Korang budak flat mana? Comment! . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #GengJo #BudakFlat #BudakFlatBangun #SemogaTerhiburGuys #PengkidTakdeBuluKaki

😜🤪
.
Sapa kata budak flat tak boleh berjaya, lu silap brader sisterrr.. Ni geng 3P. Pondan, Pengkid, Perempuan Liar. Jangan hina, jangan caci. Doa yang baik, yang baik untuk anda semua juga. ♥️🙏
.
Chill chill dengan video ni sebab kejap lagi stress, sedih and happy episod 15 sekarang ni. Jom tengok! Sempoi kan geng Jo? Korang budak flat mana? Comment!
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #GengJo #BudakFlat #BudakFlatBangun #SemogaTerhiburGuys #PengkidTakdeBuluKaki
743 24 days ago

😊 . Rumah kau lagi besar dari rumah aku. Tapi kau lagi bahagia bila dengan aku? Ternyata wang bukan segalanya. Tapi wang itu sesuatu. Sapa suka Jo? Mengaku sekarang. . Episod 14, jam 7 malam ni. . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoRinduOpah #JoJualMahal

😊
.
Rumah kau lagi besar dari rumah aku. Tapi kau lagi bahagia bila dengan aku? Ternyata wang bukan segalanya. Tapi wang itu sesuatu. Sapa suka Jo? Mengaku sekarang.
.
Episod 14, jam 7 malam ni.
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JoRinduOpah #JoJualMahal
1651 25 days ago

🌸🌸🌸 . Walaupun jauh, dekat di hati. @ajscreamer . 💕 Constance Kurung by @arianirtw . #AydaJebat #ArianiRTW #ArianiOrientalRaya #RinduAJS

🌸🌸🌸
.
Walaupun jauh, dekat di hati. @ajscreamer
.
💕 Constance Kurung by @arianirtw
.
#AydaJebat #ArianiRTW #ArianiOrientalRaya #RinduAJS
934 26 days ago

🤣 . Tengah viral dekat twitter sekarang & semua mention nama saya apahal! That’s not me. Bhahahaha! Aduh adik ni spedo boyfriend dia. Patut lelaki jaga makan minum awak. Nanti ready lah dia jadi suri rumah, awak pergi kerja. Tag boyfriend korang! Cowok matre. Bila nak bayar je bf buat buat busy. Takleh blah. Jangan eh.. 😡 . Yang 2nd video tu, ok thank you for watching #BukanGadisBiasa tapi awat muka Jo jadi lagu tu? Macam kena pijak. Kening lintah. Saya terhibur 😅 . Guys! Filem Pinjamkan Hatiku sekarang dekat Astro Ria. Now! Enjoy! ♥️ . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #CowokMatre

🤣
.
Tengah viral dekat twitter sekarang & semua mention nama saya apahal! That’s not me. Bhahahaha! Aduh adik ni spedo boyfriend dia. Patut lelaki jaga makan minum awak. Nanti ready lah dia jadi suri rumah, awak pergi kerja. Tag boyfriend korang! Cowok matre. Bila nak bayar je bf buat buat busy. Takleh blah. Jangan eh.. 😡
.
Yang 2nd video tu, ok thank you for watching #BukanGadisBiasa tapi awat muka Jo jadi lagu tu? Macam kena pijak. Kening lintah. Saya terhibur 😅
.
Guys! Filem Pinjamkan Hatiku sekarang dekat Astro Ria. Now! Enjoy! ♥️
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #CowokMatre
607 27 days ago

💚😖 . Jo tengah cuba lari dari hospital. Tapi saya janji takkan lari dari awak. Dekat selalu. Dekat disisimu. Achegitcheww.. 🤮🤣 . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa

💚😖
.
Jo tengah cuba lari dari hospital. Tapi saya janji takkan lari dari awak. Dekat selalu. Dekat disisimu. Achegitcheww.. 🤮🤣
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa
565 27 days ago

😏 . Nak ke taknak lepak mamak? Suka episod harini? Jo tak macam perempuan lain. Tak cair la dengan ayat manis. Rare. I pun sama. Bukan beshe beshe babe. Gitchew.. 🤪💙 . Giveaway, Key Bandana Jo dalam drama ni. Free. Nak? Follow @wear.was now. Yang taktau bandana tu apa, tu kain atas kepala Jo tu. . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #WearWas

😏
.
Nak ke taknak lepak mamak? Suka episod harini? Jo tak macam perempuan lain. Tak cair la dengan ayat manis. Rare. I pun sama. Bukan beshe beshe babe. Gitchew.. 🤪💙
.
Giveaway, Key Bandana Jo dalam drama ni. Free. Nak? Follow @wear.was now. Yang taktau bandana tu apa, tu kain atas kepala Jo tu.
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #WearWas
448 28 days ago

🤮🤮🤮 . Tah macam mana boleh cat rumah terminator ni. Tolong guys. Lelaki memang suka puji diri sendiri ek? . Episod 11, 7 malam ni. @tv3malaysia @dramasangat @ajscreamer . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoMuntahHijau

🤮🤮🤮
.
Tah macam mana boleh cat rumah terminator ni. Tolong guys. Lelaki memang suka puji diri sendiri ek?
.
Episod 11, 7 malam ni. @tv3malaysia @dramasangat @ajscreamer
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoMuntahHijau
490 28 days ago

🐰 . Rindu dekat Aisyah! Yang tanya siapa Aisyah ni, kita panggil dia baby or baby ice-cream. Ada dalam drama Cindai, yang buli Cindai masa kecik dekat asrama. Try cari. Rindu! 🥺 . Thanks for watching #BukanGadisBiasa and trending today. See you tomorrow. . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #BabyIceCream

🐰
.
Rindu dekat Aisyah! Yang tanya siapa Aisyah ni, kita panggil dia baby or baby ice-cream. Ada dalam drama Cindai, yang buli Cindai masa kecik dekat asrama. Try cari. Rindu! 🥺
.
Thanks for watching #BukanGadisBiasa and trending today. See you tomorrow.
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #BabyIceCream
538 29 days ago

🍰🧁🎂 . Happy Birthday @intrendmalaysia & ILY. The New TV Obsession, AJ - August 2015. . Miss me? Siapa pernah beli edition ni put your handsuppp! 🙋🏼‍♀️ . #AydaJebat #Intrend #IntrendMalaysia #Muahciked #AJscreamer

🍰🧁🎂
.
Happy Birthday @intrendmalaysia & ILY.
The New TV Obsession, AJ - August 2015.
.
Miss me? Siapa pernah beli edition ni put your handsuppp! 🙋🏼‍♀️
.
#AydaJebat #Intrend #IntrendMalaysia #Muahciked #AJscreamer
137 30 days ago

♥️🖤 . Thank you for watching #BukanGadisBiasa is trending right now. Everyday. Thank you! Suka Jo tak? . Sebagai tanda terima kasih, follow ig @wear.was by AJ, saya upload gambar baju or barang mana yang saya nak giveaway free & also nak jual from this drama. Follow now before account jadi private! 🤍 . Korang nak baju or barang apa dari Jo? Jacket? Jeans? Watch? Anything. Comment below! ⌚️🎒🥾👕👖 . @wear.was @wear.was @wear.was . #AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #PengkidHot #WearWas

♥️🖤
.
Thank you for watching #BukanGadisBiasa is trending right now. Everyday. Thank you! Suka Jo tak?
.
Sebagai tanda terima kasih, follow ig @wear.was by AJ, saya upload gambar baju or barang mana yang saya nak giveaway free & also nak jual from this drama. Follow now before account jadi private! 🤍
.
Korang nak baju or barang apa dari Jo? Jacket? Jeans? Watch? Anything. Comment below! ⌚️🎒🥾👕👖
.
@wear.was @wear.was @wear.was
.
#AydaJebat #Jo #BukanGadisBiasa #PengkidHot #WearWas
593 31 days ago

🤍💛🤍💛 . Raya ni simple simple je sis. This is from @jakeltextile @jakelcatalogue & available. Orang yang dalam gambar je tak available. Ni Jo ke Jodoh. 🤪🌻 . Lebih sebulan tempuh PKP, Tidak berjumpa sabar menanti, Raya kali ini penuh beerti, Walaupun jauh tetap di hati. . #AydaJebat #IngatRayaIngatJakel

🤍💛🤍💛
.
Raya ni simple simple je sis. This is from @jakeltextile @jakelcatalogue & available. Orang yang dalam gambar je tak available. Ni Jo ke Jodoh. 🤪🌻
.

Lebih sebulan tempuh PKP,
Tidak berjumpa sabar menanti,
Raya kali ini penuh beerti,
Walaupun jauh tetap di hati.
.
#AydaJebat #IngatRayaIngatJakel
739 31 days ago

🤍💛🤍💛 . Assalamualaikum. Kumpul duit untuk raya nanti jom! Join Team Dropship Jakel x Ayda Jebat. View ig story, and swipe up! Sedih pulak dengar lagu raya. Tak dapat balik Melaka. Missing my sisters. 🥺 . @jakeltextile . #AydaJebat #JakelXAydaJebat #IngatRayaIngatJakel

🤍💛🤍💛
.
Assalamualaikum. Kumpul duit untuk raya nanti jom! Join Team Dropship Jakel x Ayda Jebat. View ig story, and swipe up! Sedih pulak dengar lagu raya. Tak dapat balik Melaka. Missing my sisters. 🥺
.
@jakeltextile
.
#AydaJebat #JakelXAydaJebat #IngatRayaIngatJakel
194 32 days ago

🤣😅 . Orang tu suruh kirimsalam je. Dia punya tambah cerita.. peh! Sho helok sho helok ek. Konfius dengan Azim ni. Adui. Yang Rayyan ni pun pelik la. Jo flat screen pon kau nak. 🤣 @ashhryyyyy . Episod 8 sekejap lagi! Stress sangat teaser sebelah. Saja kasi ni boleh hilang stress sikit. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #PengkidPunAdaOrangSukaOk

🤣😅
.
Orang tu suruh kirimsalam je. Dia punya tambah cerita.. peh!
Sho helok sho helok ek. Konfius dengan Azim ni. Adui. Yang Rayyan ni pun pelik la. Jo flat screen pon kau nak. 🤣 @ashhryyyyy
.
Episod 8 sekejap lagi! Stress sangat teaser sebelah. Saja kasi ni boleh hilang stress sikit.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #PengkidPunAdaOrangSukaOk
177 32 days ago

👨🏻‍🦳👧🏻👩🏼 . Ramai tweet and comment kenapa Jo panggil Pak Ya ‘aku kau’. Kurang ajar dan tak sesuai. Sebenarnya ramai je suami isteri, mak ayah dan anak, adik beradik panggil ‘aku kau’’ in real life. Kan? . Sebab tu dalam drama ni, Aisyah selalu pesan Jo ‘Mak.. tak baik cakap AKU dekat orang tua..’ maknanya yang tua tak semestinya betul, yang muda tak semestinya salah. Tunjuk contoh yang baik dari kecil. Melentur buluh biarlah dari rebung. Gitchew. . So kalau dengar ayat ‘Aku ni lagi tua daripada kau, aku makan garam dulu dari kau.’ Okay jawab ‘Makan garam banyak tak baik untuk kesihatan. Nanti kena kencing masin.’ 🤣😅 . Episod 8, pukul 7 malam ni. . : Depan tok kadi pun awak ber ‘Aku terima nikahnya..’ Tok kadi relax je cakap sah! Hang bising apa. 🤪 . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #PakYaTheGuardian #AisyahTheAngel

👨🏻‍🦳👧🏻👩🏼
.

Ramai tweet and comment kenapa Jo panggil Pak Ya ‘aku kau’. Kurang ajar dan tak sesuai. Sebenarnya ramai je suami isteri, mak ayah dan anak, adik beradik panggil ‘aku kau’’ in real life. Kan?
.
Sebab tu dalam drama ni, Aisyah selalu pesan Jo ‘Mak.. tak baik cakap AKU dekat orang tua..’ maknanya yang tua tak semestinya betul, yang muda tak semestinya salah. Tunjuk contoh yang baik dari kecil. Melentur buluh biarlah dari rebung. Gitchew.
.
So kalau dengar ayat ‘Aku ni lagi tua daripada kau, aku makan garam dulu dari kau.’ Okay jawab ‘Makan garam banyak tak baik untuk kesihatan. Nanti kena kencing masin.’ 🤣😅
.
Episod 8, pukul 7 malam ni.
.
: Depan tok kadi pun awak ber ‘Aku terima nikahnya..’ Tok kadi relax je cakap sah! Hang bising apa. 🤪
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #PakYaTheGuardian #AisyahTheAngel
540 32 days ago

😏🤨 . Aku perhati je ada orang tweet ‘Ayda dulu dalam Cindai ada kuih seri muka, Jo pulak kuih koci’. Kurang ajar. Hahahaha! Bethool jugerr. Awak pulak kuih apa? 🤪 . : Jual motor untuk Pak Ya. Setakat motor, apalah sangat kalau nak dibandingkan dengan jasa Pak Ya. Dia masuk penjara demi Jo. Ahli keluarga sendiri pun belum tentu sanggup. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #KuihKociJo

😏🤨
.
Aku perhati je ada orang tweet ‘Ayda dulu dalam Cindai ada kuih seri muka, Jo pulak kuih koci’. Kurang ajar. Hahahaha! Bethool jugerr. Awak pulak kuih apa? 🤪
.
: Jual motor untuk Pak Ya. Setakat motor, apalah sangat kalau nak dibandingkan dengan jasa Pak Ya. Dia masuk penjara demi Jo. Ahli keluarga sendiri pun belum tentu sanggup.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #KuihKociJo
601 33 days ago

😅 . Haritu mana yang tau, and taktau. Nah. Scene malam ni saya accident, ya accident betul betul. Sorry kakak & abang kereta merah, saya terlanggar kereta dorang. Saya tak pandai bawak motor. 😭 . Abang @nazimothman punya horn, sampai Jo taktau nak tekan break ke minyak. Boom! Hilang macho abam Jo. Haha! Pengalaman. Sikit je pun.. Tapi Ingat senang ke nak jadi pelakon! Yang korang tau kutuk je. Cubalah buat. Korang sakit mata tengok drama korang bising, kita ni sakit betul betul buat drama senyap je takde sapa tau. Semua kerja ada risiko walaupun suri rumah tau. 🤣🤪 . Episod 7 kejap lagi. 7 malam. Ready. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoTakdelaHebatManaHaha

😅
.
Haritu mana yang tau, and taktau. Nah. Scene malam ni saya accident, ya accident betul betul. Sorry kakak & abang kereta merah, saya terlanggar kereta dorang. Saya tak pandai bawak motor. 😭
.
Abang @nazimothman punya horn, sampai Jo taktau nak tekan break ke minyak. Boom! Hilang macho abam Jo. Haha! Pengalaman. Sikit je pun.. Tapi Ingat senang ke nak jadi pelakon! Yang korang tau kutuk je. Cubalah buat. Korang sakit mata tengok drama korang bising, kita ni sakit betul betul buat drama senyap je takde sapa tau. Semua kerja ada risiko walaupun suri rumah tau. 🤣🤪
.
Episod 7 kejap lagi. 7 malam. Ready.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoTakdelaHebatManaHaha
717 33 days ago

💙💙💙 . Saya pakai bengkung/binder selama 3 bulan masa shooting drama ni untuk jadi watak Jo. Taktau macam mana pengkid boleh pakai benda tu everyday, berpuluh tahun or sampai ke tua. Sumpah sakit. Leper weh walaupun macam kuih koci je pun. 😭🤣 . Tapi saya percaya, jangan judge orang dari luaran. Kadang-kadang yang kita nampak tak senonoh tapi berhati baik, yang nampak suci murni lagi teruk perangai daripada syaitonnn. Kan? . Apa-apa pun doakan yang baik-baik buat mereka, kita dan semua. Pengajaran paling bernilai yang saya dapat dalam Bukan Gadis Biasa. . Episode 7, 7 malam ni di @tv3malaysia ok. Tweet #BukanGadisBiasa and jumpa malam ni. 🤍 . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoSayangPakYa

💙💙💙
.
Saya pakai bengkung/binder selama 3 bulan masa shooting drama ni untuk jadi watak Jo. Taktau macam mana pengkid boleh pakai benda tu everyday, berpuluh tahun or sampai ke tua. Sumpah sakit. Leper weh walaupun macam kuih koci je pun. 😭🤣
.
Tapi saya percaya, jangan judge orang dari luaran. Kadang-kadang yang kita nampak tak senonoh tapi berhati baik, yang nampak suci murni lagi teruk perangai daripada syaitonnn. Kan?
.
Apa-apa pun doakan yang baik-baik buat mereka, kita dan semua. Pengajaran paling bernilai yang saya dapat dalam Bukan Gadis Biasa.
.
Episode 7, 7 malam ni di @tv3malaysia ok. Tweet #BukanGadisBiasa and jumpa malam ni. 🤍
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #JoSayangPakYa
380 33 days ago

🌸💘 . Thank you for everything sweetheart. I’ll love you and care for you until my time on earth is through. 💞 @danialjebat . 🤍 My Sweet Kurung by @zaimizulkafli . #AydaJebat #DanialJebat #ILoveYouForeverMyTeddyBear

🌸💘
.
Thank you for everything sweetheart. I’ll love you and care for you until my time on earth is through. 💞 @danialjebat
.
🤍 My Sweet Kurung by @zaimizulkafli
.
#AydaJebat #DanialJebat #ILoveYouForeverMyTeddyBear
535 34 days ago

🦊🐨 . To the most wonderful person I’ve ever known, To the most loving, caring, generous, honest, faithful & responsible person I’ve ever met, To my precious, To my budak manja ever, To my soon to be husband, Happy Birthday Future. ♥️🤵🏻 . He cried. Keraiyingg.. Banyak surprise. Many more to come! 😘 . #AydaJebat #NabilMahir #HappyBirthdayFuture #WuvvShow #WuvvWaff #BilAydaJatuhCinta #MisschuWuvv

🦊🐨
.
To the most wonderful person I’ve ever known,
To the most loving, caring, generous, honest, faithful & responsible person I’ve ever met,
To my precious,
To my budak manja ever,
To my soon to be husband,
Happy Birthday Future. ♥️🤵🏻
.
He cried. Keraiyingg.. Banyak surprise. Many more to come! 😘
.
#AydaJebat #NabilMahir #HappyBirthdayFuture #WuvvShow #WuvvWaff #BilAydaJatuhCinta #MisschuWuvv
961 35 days ago

🤵🏻💍👰🏻 . Proposal on my birthday, Engagement on your birthday. I know we can make it until the end of our days. Officially, My Fiancé. . Kumbang sudah merisik bunga, Direstui oleh ahli keluarga, Lamaran diterima pertunangan pun juga, Walaupun online tetap mesra dan bahagia. . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #BilAydaJatuhCinta #MerisikDanBertunangOnline #GambarEditBoekPunya #WuvvWaff

🤵🏻💍👰🏻
.
Proposal on my birthday,
Engagement on your birthday.
I know we can make it until the end of our days.
Officially, My Fiancé.
.
Kumbang sudah merisik bunga,
Direstui oleh ahli keluarga,
Lamaran diterima pertunangan pun juga,
Walaupun online tetap mesra dan bahagia.
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #BilAydaJatuhCinta #MerisikDanBertunangOnline #GambarEditBoekPunya #WuvvWaff
2968 35 days ago

🤨😏 . Opah Aminah nak ikut Jo balik. Nak bawak balik ke macam mana ni guys? Abam Jo nervous. Episod 5, pukul 7 malam ni. See ya! ♥️ . Telekung @arjana.blancheur . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020

🤨😏
.
Opah Aminah nak ikut Jo balik. Nak bawak balik ke macam mana ni guys? Abam Jo nervous. Episod 5, pukul 7 malam ni. See ya! ♥️
.
Telekung @arjana.blancheur
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020
277 35 days ago

🐨🦊💛 . ‘Dear Girls, If a guy pauses a video game just to text you back, Marry him.’ . Really? Ok semalam My Wuvv tak main game. He said ‘I taknak main game tonight. I wanna spend time with you.’ By videocall la. Hari-hari teman dia videocall main game, semalam dia tak main. Peh! Amazing tak? Husband/Bf korang yang kaki game how? Hihi. . Hm. Ke internet dia problem sebab tu tak main? Hahaha! I wuvvchu sayang. Wuvv! 😍 . Click link on my bio. . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvWaff #WuvvShow #RinduMyWuvv

🐨🦊💛
.
‘Dear Girls, If a guy pauses a video game just to text you back, Marry him.’
.
Really? Ok semalam My Wuvv tak main game. He said ‘I taknak main game tonight. I wanna spend time with you.’ By videocall la. Hari-hari teman dia videocall main game, semalam dia tak main. Peh! Amazing tak? Husband/Bf korang yang kaki game how? Hihi.
.
Hm. Ke internet dia problem sebab tu tak main? Hahaha!
I wuvvchu sayang. Wuvv! 😍
.
Click link on my bio.
.
#AydaJebat #NabilMahir #WuvvWaff #WuvvShow #RinduMyWuvv
901 37 days ago

🥊😅 . 1st day on gym set. Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni okay! Jo & Rayyan dah besar. Kitaorang ready nak rembat Mak Jo dengan Opah Rayyan. Sokong? 🧐 . Hm. Mungkin @nabilmahir akan berfikir balik onz ke tak onz nak kahwin lepas tengok video ni? Goodluck Wuvv. Kalau suka yang ganas tapi manja okay la. Haha! 🤣 . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #AbamJoSudahMari

🥊😅
.
1st day on gym set. Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni okay!
Jo & Rayyan dah besar. Kitaorang ready nak rembat Mak Jo dengan Opah Rayyan. Sokong? 🧐
.
Hm. Mungkin @nabilmahir akan berfikir balik onz ke tak onz nak kahwin lepas tengok video ni? Goodluck Wuvv. Kalau suka yang ganas tapi manja okay la. Haha! 🤣
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #AbamJoSudahMari
219 38 days ago

😭♥️ . Korang stress & sedih tak tengok apa jadi dekat Jo harini? Stay strong mana-mana anak alami nasib yang sama macam Jo. Buat report! Jangan takut! Fight! 💪😡 . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #RasaNakBagiPenumbuk

😭♥️
.
Korang stress & sedih tak tengok apa jadi dekat Jo harini?
Stay strong mana-mana anak alami nasib yang sama macam Jo. Buat report! Jangan takut! Fight! 💪😡
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #RasaNakBagiPenumbuk
307 39 days ago

🥺💔 . Realitinya, memang ada manusia macam ni. Semalam mak jual kakak. Harini.. Stay strong Jo. 💪😔 . Episod 2 Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni. Episod 1? Tengok kat Youtube TV3Malaysia. . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #KauTungguJoBesarNanti

🥺💔
.
Realitinya, memang ada manusia macam ni. Semalam mak jual kakak. Harini.. Stay strong Jo. 💪😔
.
Episod 2 Bukan Gadis Biasa, 7 malam ni. Episod 1? Tengok kat Youtube TV3Malaysia.
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #JSPictures #AkasiaRamadhan2020 #KauTungguJoBesarNanti
200 39 days ago

🐨💚 . PM kata : Kalau masakan tak jadi pun takpa, Boleh post dalam group facebook ‘Masak Apa Tak Jadi Harini’ . Cantek ah. Confirm dalam group facebook tu akan penuh dengan gambar masakkan saya. 🤣😅 . Selamat Berpuasa Semua. Salam Ramadhan.. Swipe left, Thank You #BukanGadisBiasa Trending tonight. Sambung tengok Episod 2 esok. 🥺 . #AydaJebat #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #SalamRamadhan #SelamatBerpuasa #BukanBesheBeshe

🐨💚
.
PM kata :
Kalau masakan tak jadi pun takpa,
Boleh post dalam group facebook ‘Masak Apa Tak Jadi Harini’
.
Cantek ah. Confirm dalam group facebook tu akan penuh dengan gambar masakkan saya. 🤣😅
.
Selamat Berpuasa Semua. Salam Ramadhan.. Swipe left, Thank You #BukanGadisBiasa Trending tonight. Sambung tengok Episod 2 esok. 🥺
.
#AydaJebat #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #SalamRamadhan #SelamatBerpuasa #BukanBesheBeshe
564 40 days ago

😔💔 . Nasib kita semua tak sama. Ni nasib aku dengan kakak aku. Bersyukurlah dengan kesenangan yang kau ada kerana tak semua memilikinya. Pukul 7 malam ni teman Johana okay? Bukan Gadis Biasa, Dugaan Luar Biasa. . Ayah terpaksa menyamun sebab nak bagi anak-anak makan? Tweet #BukanGadisBiasa ok. Jo reply sana. 💪😪 . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #SyukurSelalu

😔💔
.
Nasib kita semua tak sama. Ni nasib aku dengan kakak aku. Bersyukurlah dengan kesenangan yang kau ada kerana tak semua memilikinya. Pukul 7 malam ni teman Johana okay? Bukan Gadis Biasa, Dugaan Luar Biasa.
.
Ayah terpaksa menyamun sebab nak bagi anak-anak makan?
Tweet #BukanGadisBiasa ok. Jo reply sana. 💪😪
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #SyukurSelalu
284 40 days ago

🧐 . Betul ke boleh balik kampung? Gerak lu, pape roger. . Esok start. Drama Bukan Gadis Biasa. Tu Pak Ya, Aisyah anak aku, Opah Aminah & Jo. 7 malam, di @tv3malaysia 🤟😏 . @ajscreamer @sheilarusly_jspictures @akomustapha . #AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #BGB #DramaSangat #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #StayAtHome #PengkidComel

🧐
.
Betul ke boleh balik kampung? Gerak lu, pape roger.
.
Esok start. Drama Bukan Gadis Biasa.
Tu Pak Ya, Aisyah anak aku, Opah Aminah & Jo.
7 malam, di @tv3malaysia 🤟😏
.
@ajscreamer @sheilarusly_jspictures @akomustapha
.
#AydaJebat #Jo #Johana #BukanGadisBiasa #BGB #DramaSangat #AkasiaRamadhan2020 #JSPictures #StayAtHome #PengkidComel
280 41 days ago

🤟😏 . Lari dari kenyataan tidak merubah realiti yang sudah pasti. -AJ- . : Kalau kitaorang lari balik Melaka macamni agak-agak berapa hari sampai? Jawapan dia takkan sampai sebab kena STAY AT HOME sistorrr braderr! . Bukan Gadis Biasa Mulai 23 April 2020 Isnin-Sabtu | 7 malam . Siapa dah baca novel Bukan Gadis Biasa? Ada geng Johana tak kat sini? I’m coming. 🙌 . #AydaJebat #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #DontMessWithMelaka #ItaewonClass #Someday #LeeJooYoung

🤟😏
.
Lari dari kenyataan tidak merubah realiti yang sudah pasti. -AJ-
.
: Kalau kitaorang lari balik Melaka macamni agak-agak berapa hari sampai? Jawapan dia takkan sampai sebab kena STAY AT HOME sistorrr braderr!
.
Bukan Gadis Biasa
Mulai 23 April 2020
Isnin-Sabtu | 7 malam
.
Siapa dah baca novel Bukan Gadis Biasa? Ada geng Johana tak kat sini? I’m coming. 🙌
.
#AydaJebat #Johana #BukanGadisBiasa #AkasiaRamadhan2020 #DontMessWithMelaka #ItaewonClass #Someday #LeeJooYoung
456 43 days ago

🤣🤣🤣 . Tolong.. adik saya dah bercakap dengan peti ais. Takut esok lusa dia bercakap dengan dinding. Anyel ok tak? Pishanng.. @danialjebat 😅 . Korang macamni jugak ke? . #PishangDiRumah #StayAtHome #AnyelBolehMalaysiaBoleh

🤣🤣🤣
.
Tolong.. adik saya dah bercakap dengan peti ais. Takut esok lusa dia bercakap dengan dinding. Anyel ok tak? Pishanng.. @danialjebat 😅
.
Korang macamni jugak ke?
.
#PishangDiRumah #StayAtHome #AnyelBolehMalaysiaBoleh
111 43 days ago