EF ✨ ( @eykafarhana ) Instagram Profile

eykafarhana

EF ✨

  • 1386 posts
  • 1740938 followers
  • 704 following

EF ✨ Profile Information

Apa yang korang akan buat untuk move on? Kalau ada yang tengah cari cara untuk move on, maybe korang boleh tiru cara macam Nina Suraya . #cintitufairytale , New episode every Thursday and you guys can watch for free at @iflixmy ✨

Apa yang korang akan buat untuk move on?  Kalau ada yang tengah cari cara untuk move on, maybe korang boleh tiru  cara macam Nina Suraya . #cintitufairytale , New episode every Thursday and you guys can watch for free at @iflixmy ✨
10474 49 6 days ago

Heyyy , me and my sister decide untuk buat Q/A challenge, so you guys boleh tanya apa sahaja soalan , but jangan pelik pelik okay 😜 🥰

Heyyy , me and my sister decide untuk buat Q/A challenge, so you guys boleh tanya apa sahaja soalan , but jangan pelik pelik okay 😜 🥰
27190 139 6 days ago

3rd cov-eid , masih beraya di rumah je 💙 . Wearing Amily dress by @eykafcollection_

3rd cov-eid , masih beraya di rumah je 💙
.
Wearing Amily dress by @eykafcollection_
50003 171 7 days ago

We love you mama 🤍 👸#mysuperwoman

We love you mama 🤍 👸#mysuperwoman
26401 59 9 days ago

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir Dan Batin 🤍🙏🏻 stay safe wherever you are!

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir Dan Batin 🤍🙏🏻 stay safe wherever you are!
21266 92 9 days ago

Take my hand when you are worried Take my hand when you're alone Take my hand and let me guide you 🤍

Take my hand when you are worried Take my hand when you're alone Take my hand and let me guide you 🤍
73627 262 12 days ago

Adakah semua yang aku impikan wujud dalam dunia fiksyen je? Ikuti perjalananku, bermula 21 Mei ini, PERCUMA dan EKSKLUSIF di iflix 💌 #CintaItuFairytale @eykafarhana @afifahnasir93 @harrisbaba @amymasturalerr @therajaatiqullah @ikhsanaksaleh @wafiy_aan

Adakah semua yang aku impikan wujud dalam dunia fiksyen je? Ikuti perjalananku, bermula 21 Mei ini, PERCUMA dan EKSKLUSIF di iflix 💌

#CintaItuFairytale @eykafarhana  @afifahnasir93  @harrisbaba  @amymasturalerr  @therajaatiqullah  @ikhsanaksaleh  @wafiy_aan
7007 20 13 days ago

Suara tak berapa nak sedap takpa! Yang penting yakin 🤪 siapa yang kalau bosan suka menyanyi? @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #prettylittleliarsonviu

Suara tak berapa nak sedap takpa! Yang penting yakin 🤪  siapa yang kalau bosan suka menyanyi?

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#prettylittleliarsonviu
12071 115 14 days ago

Wujud ke cinta ala ala fairytale 🧚 ? Coming soon exclusive and free on @iflixmy #cintaitufairytale

Wujud ke cinta ala ala fairytale 🧚 ? Coming soon exclusive and free on @iflixmy #cintaitufairytale
7557 34 14 days ago

Apa tu? Ada petunjuk baru ke? Seram pulak rasa. Tengok la Pretty Little Liars kalau nak tau what happened! @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Apa tu? Ada petunjuk baru ke?
Seram pulak rasa. Tengok la Pretty Little Liars kalau nak tau what happened! 
@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
23201 285 18 days ago

Wow, what a surprise! Baru nak happy, sape pulak text ni? Kalau nak tahu, boleh tengok dekat Viu. Download Viu app dan layan kesemua episod. @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Wow, what a surprise!
Baru nak happy, sape pulak text ni?

Kalau nak tahu, boleh tengok dekat Viu. Download Viu app dan layan kesemua episod.
@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
22983 277 21 days ago

Selamat berpuasa semua! Tinggal berapa hari je lagi nak raya kan? Jangan lupa dapatkan Amily dress dan juga Sabrina kimono di @eykafcollection_ , tengah sale tu girls! Xoxo!

Selamat berpuasa semua! Tinggal berapa hari je lagi nak raya kan? Jangan lupa dapatkan Amily dress dan juga Sabrina kimono di @eykafcollection_ , tengah sale tu girls! Xoxo!
22348 133 22 days ago

Good girl gone bad 🤫 #prettylittleliarsonviu @viumalaysia @viuindonesia

Good girl gone bad 🤫 
#prettylittleliarsonviu @viumalaysia @viuindonesia
296 23 days ago

Korang ada tak bestie like us? Tag them! Ingat, jangan sesekali khianati hubungan yang ada tau. @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Korang ada tak bestie like us? Tag them!
Ingat, jangan sesekali khianati hubungan yang ada tau. 
@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
126 25 days ago

Heyyyy , siapa dah tengok full episode #prettylittleliarsonviu ? So how ? Siapa tahu rahsia ema?

Heyyyy , siapa dah tengok full episode #prettylittleliarsonviu ? So how ? Siapa tahu rahsia ema?
547 26 days ago

Alissa, mana kau hilang?Sedihnya kau takde. Kenapa kau tinggalkan kitaorang macam tu je? @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Alissa, mana kau hilang?Sedihnya kau takde. Kenapa kau tinggalkan kitaorang macam tu je?

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
264 28 days ago

Haa apa kat dalam tu? Cuba teka kitaorang tengah tengok apa? Surprise !! Nak tahu tengok la dekat Viu. Semua episod dah ada tau. @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Haa apa kat dalam tu? Cuba teka kitaorang tengah tengok apa?
Surprise !! Nak tahu tengok la dekat Viu. Semua episod dah ada tau.

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
390 29 days ago

Selamat malam kesayangan 💖 Siapa tema pink raya tahun ni? Amily pink , RM149.00 je girls ! @eykafcollection_ @eykafcollection_

Selamat malam kesayangan 💖 
Siapa tema pink raya tahun ni? 
Amily pink , RM149.00 je girls ! 
@eykafcollection_ @eykafcollection_
93 30 days ago

Korang dah tengok sampai 10 eps #prettylittleliarsonviu ? Siapa ‘A’ sebenarnya? @viuindonesia @viumalaysia #prettylittleliarsonviu #prettylittleliarsindonesia

Korang dah tengok sampai 10 eps #prettylittleliarsonviu ? 
Siapa ‘A’ sebenarnya?
@viuindonesia @viumalaysia 
#prettylittleliarsonviu
#prettylittleliarsindonesia
502 30 days ago

Eh apa dia cuba nak buat ni? Rasa nak gugur dah jantung ni. Haa jom tengok selanjutnya di Viu. @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #prettylittleliarsonviu

Eh apa dia cuba nak buat ni?
Rasa nak gugur dah jantung ni.

Haa jom tengok selanjutnya di Viu.
@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#prettylittleliarsonviu
753 33 days ago

Selamat malam kesayangan 🖤 Awak awak! Nak bagitahu ni , Now dress AMILY tengah ada promo tau! Rm149.00 je 💁‍♀️ Do whatapps +60107893295 or DM us @eykafcollection_

Selamat malam kesayangan 🖤 
Awak awak! Nak bagitahu ni , Now dress AMILY tengah ada promo tau! Rm149.00 je 💁‍♀️ Do whatapps +60107893295 or DM us @eykafcollection_
117 36 days ago

Tolonggggg! Ada orang gaduh kat sini. Jom layan to find out what happens. Hanya dekat Viu je tau. @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #prettylittleliarsonviu

Tolonggggg! Ada orang gaduh kat sini.
Jom layan to find out what happens. Hanya dekat Viu je tau.

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#prettylittleliarsonviu
737 36 days ago

Introducing my first collection @eykafcollection_ ‘SABRINA’ ada 3 color yang memang WOW! Black, Red and Mint 🤍 Intro price RM 180.00 ( inc postage ) Norma price RM220.00 ( inc postage) ( intro price hanya untuk pembelian 100 yang terawal )

Introducing my first collection @eykafcollection_ ‘SABRINA’ ada 3 color yang memang WOW! Black, Red and Mint 🤍 
Intro price RM 180.00 ( inc postage ) 
Norma price RM220.00 ( inc postage)
( intro price hanya untuk pembelian 100 yang terawal )
135 37 days ago

Wanna see more? 🤫 @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Wanna see more? 🤫

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
375 38 days ago

Get to know your favorite cast more in this trivia! @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

Get to know your favorite cast more in this trivia!

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
99 39 days ago

Time mco ni eyka dapat sponsor daripada @fxprofitpips untuk beri RM 2,500 kepada followers bertuah eyka. Senang je kalau korang nak dapatkan duit ni. Boleh la guna untuk beli apa apa time MCO ni. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Step dia : 1. Like gambar ni. 2. Follow ig @eykafarhana 3. Follow ig @fxprofitpips sebagai sponsor. 4. Spam Comment done, dan tag 3 orang kawan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tiga yang terakhir, akan dipilih sebagai pemenang. Thank you @fxprofitpips sebab sudi beri hadiah ni, korang jangan lupa untuk tekan link di bio diorang tau, nanti diorang akan umum pemenang dalam channel telegram ok 😉

Time mco ni eyka dapat sponsor daripada @fxprofitpips untuk beri RM 2,500 kepada followers bertuah eyka. Senang je kalau korang nak dapatkan duit ni. Boleh la guna untuk beli apa apa time MCO ni.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Step dia :
1. Like gambar ni. 
2. Follow ig @eykafarhana
3. Follow ig @fxprofitpips sebagai sponsor. 
4. Spam Comment done, dan tag 3 orang kawan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tiga yang terakhir, akan dipilih sebagai pemenang. Thank you @fxprofitpips sebab sudi beri hadiah ni, korang jangan lupa untuk tekan link di bio diorang tau, nanti diorang akan umum pemenang dalam channel telegram ok 😉
4513 39 days ago

🤫 @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #prettylittleliarsonviu

🤫
@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#prettylittleliarsonviu
382 40 days ago

The wait is over!! You can watch all 10 eps of Viu Original Pretty Little Liars NOW! @ViuMalaysia @ViuIndonesia #ViuOriginal #PrettyLittleLiarsOnViu

The wait is over!! You can watch  all 10 eps of Viu Original Pretty Little Liars NOW!

@ViuMalaysia
@ViuIndonesia
#ViuOriginal
#PrettyLittleLiarsOnViu
143 41 days ago

ONE MORE DAY!!!! #prettylittleliarsonviu @warnerbrosentertainment @viumalaysia @viuindonesia

ONE MORE DAY!!!! #prettylittleliarsonviu @warnerbrosentertainment @viumalaysia @viuindonesia
58 42 days ago

Wanna know the secret? 🤫 4 days left #prettylittleliarsonviu @warnerbrosentertainment

Wanna know the secret? 🤫 
4 days left #prettylittleliarsonviu @warnerbrosentertainment
161 45 days ago

Salam jumaat everyone 🤍 #kitajagakita

Salam jumaat everyone 🤍 #kitajagakita
302 46 days ago

Are you guys ready for Viu Original Pretty Little Liars ? Let’s have some fun!! Omg! I’m so excited! prettylittleliarsonviu . 22 april 2020 @viuindonesia

Are you guys ready for Viu Original Pretty Little Liars ? Let’s have some fun!! Omg! I’m so excited! prettylittleliarsonviu .
22 april 2020 @viuindonesia
179 48 days ago

Apa pun yang jadi i setuju je 💁‍♀️ . coming soon #cintaitufairytale

Apa pun yang jadi i setuju je 💁‍♀️ .
coming soon #cintaitufairytale
145 52 days ago

Ti Amo 💛 . 📸 @pinography Wardrobe : @ZulherizalStudio Accessories #TheZaitton Makeup : @arymuzamer

Ti Amo 💛
.
📸 @pinography 
Wardrobe : @ZulherizalStudio
Accessories #TheZaitton 
Makeup : @arymuzamer
302 53 days ago

Thanks for watching #budaktebing 🤍 love you guys so much!

Thanks for watching #budaktebing 🤍 love you guys so much!
1188 54 days ago

Nak tanya ni, buat apa je tu? Ada yang tengah cakap dengan dinding ke tu 💁‍♀️ #day21 #stayathome

Nak tanya ni, buat apa je tu? Ada yang tengah cakap dengan dinding ke tu 💁‍♀️ #day21 #stayathome
576 57 days ago

Sape yg WFH all day dan malas cuci rambut tiap2 hari, angkat tangan 🙋🏻‍♀🤭 . Eyka nak share satu rosy tips for fresh hair all day long 💁🏻‍♀ Girls (and maybe some macho man) kalau nak rambut ala-salon cantik macam Eyka, cuma perlu guna 2 item je, which are PANTENE Micellar Rosewater Shampoo and Light Conditioner! YASSSSS, Micellar series yang inspired by skincare! Limited edition PANTENE Micellar Detox & Hydrate series ni akan memastikan rambut cantik sepanjang hari, kekal bouncy, lembut, hydrated dan fresh walaupun cuci on alternate days! 😉 . Bau ros wangiiii sangat pulak tu, memang refreshing all day long🌹 so ingat, duduk dekat rumah pun, rambut kena fresh dan cantik 😉 Cepat try sekarang, get yours from Watsons Online! #WatsonsReview: 🌟🌟🌟🌟🌟 @watsonsmy #pantenemalaysia #gogentle #Watsonsmy #sp

Sape yg WFH all day dan malas cuci rambut tiap2 hari, angkat tangan 🙋🏻‍♀🤭
.
Eyka nak share satu rosy tips for fresh hair all day long 💁🏻‍♀ Girls (and maybe some macho man) kalau nak rambut ala-salon cantik macam Eyka, cuma perlu guna 2 item je, which are PANTENE Micellar Rosewater Shampoo and Light Conditioner! YASSSSS, Micellar series yang inspired by skincare! Limited edition PANTENE Micellar Detox & Hydrate series ni akan memastikan rambut cantik sepanjang hari, kekal bouncy, lembut, hydrated dan fresh walaupun cuci on alternate days! 😉
.
Bau ros wangiiii sangat pulak tu, memang refreshing all day long🌹 so ingat, duduk dekat rumah pun, rambut kena fresh dan cantik 😉

Cepat try sekarang, get yours from Watsons Online!

#WatsonsReview: 🌟🌟🌟🌟🌟 @watsonsmy

#pantenemalaysia #gogentle #Watsonsmy #sp
81 2 months ago

Hey girl! You’re made to blossom . Get additional 10% off when you purchase SILKYGIRL products on SILKYGIRL official store in Shopee, with this promo code: SILKY15TH Promo code valid until 30th Apr. SILKYGIRL official store link: https://shopee.com.my/silkygirl_malaysia #silkygirlturns15 #blossomwithconfidence #ilovesilkygirl

Hey girl! You’re made to blossom . Get additional 10% off when you purchase SILKYGIRL products on SILKYGIRL official store in Shopee, with this promo code:
SILKY15TH
Promo code valid until 30th Apr. 
SILKYGIRL official store link: https://shopee.com.my/silkygirl_malaysia
#silkygirlturns15
#blossomwithconfidence
#ilovesilkygirl
24 2 months ago

Hi everything, haha ! Nurse eyka nak pesan ni, jangan la degil2 nak keluar rumah tu , cuba lah dengar cakap sikit! kalau degil juga nanti nurse bagi masuk ICU je terus nanti 💁‍♀️

Hi everything, haha ! Nurse eyka nak pesan ni, jangan la degil2 nak keluar rumah tu , cuba lah dengar cakap sikit! kalau degil juga nanti nurse bagi masuk ICU je terus nanti 💁‍♀️
389 2 months ago

Done home workout 🏋️‍♂️ #stayathome #jangandegil #cubittelingananti @akhyarashidofficial

Done home  workout 🏋️‍♂️ #stayathome #jangandegil #cubittelingananti @akhyarashidofficial
588 2 months ago

Ciao Romania, you’ve been amazing ❤️

Ciao Romania, you’ve been amazing ❤️
67 2 months ago

Last day in Romania 🇷🇴

Last day in Romania 🇷🇴
74 2 months ago

I’m watching youu 👀 Buat apa tu huh?

I’m watching youu 👀 
Buat apa tu huh?
68 2 months ago

Feeling good, like I should. Feeling blessed , never stress 👯‍♀️

Feeling good, like I should. Feeling blessed , never stress 👯‍♀️
60 2 months ago

Counting days to go home 🇲🇾🤍 . oh ya jangan lupa date kita kejap lagi 9pm dekat @tv3malaysia #budaktebing

Counting days to go home 🇲🇾🤍 .
oh ya jangan lupa date kita kejap lagi 9pm dekat @tv3malaysia #budaktebing
53 2 months ago

Besides coffee you’re my favourite 💙

Besides coffee you’re my favourite 💙
79 2 months ago

Which one your fav emoji 💁‍♀️?

Which one your fav emoji 💁‍♀️?
145 2 months ago

Ciao Braşov! next destination: Bucharest ✅ @universaltraveller_my #keepuwarm

Ciao Braşov! next destination: Bucharest ✅
@universaltraveller_my #keepuwarm
41 2 months ago

Where is my 🧛‍♂️? #hauntedcastle

Where is my 🧛‍♂️? #hauntedcastle
69 2 months ago

Our together is forever 🤍

Our together is forever 🤍
17 2 months ago

Coming soon 🤫🔥 @viuindonesia @viumalaysia

Coming soon 🤫🔥 @viuindonesia @viumalaysia
53 2 months ago

Good night kesayangan 💕 🇲🇾

Good night kesayangan 💕 🇲🇾
130 3 months ago

Jukdikdik 🥶 @juliaddwintercloset @lawalawany.my

Jukdikdik 🥶 
@juliaddwintercloset 
@lawalawany.my
74 3 months ago

Your sweetheart, Hannan ❤️ #mysweehearthannan

Your sweetheart, Hannan ❤️ #mysweehearthannan
247 3 months ago

Hi! Tengah dating dengan kylie ke tu? #sokampung

Hi! Tengah dating dengan kylie ke tu? #sokampung
224 3 months ago

Thank you my hunny bunny jaga kita A to Z , buat kan coffee every morning, siap kan everything lah! Ps : Hopefully lepas ni dekat malaysia pun buat benda yang sama 😜🐰 @dyba.farhana

Thank you my hunny bunny jaga kita A to Z , buat kan coffee every morning, siap kan everything lah!  Ps : Hopefully lepas ni dekat  malaysia pun buat benda yang sama 😜🐰 @dyba.farhana
28 3 months ago

Korang pernah tak ada kawan yang rasa diri dia tu hi-fashion and over confident and rasa dia yang paling cantik even eyeshadow color purple , tudung senget pun tetap yakin? #sokampung tonight 10.00pm at @tv3malaysia guys! #youknownothing @mermaidstudios

Korang pernah tak ada kawan yang rasa diri dia tu hi-fashion and over confident and rasa dia yang paling cantik even eyeshadow color purple , tudung senget pun tetap yakin? #sokampung tonight 10.00pm at @tv3malaysia guys! #youknownothing @mermaidstudios
84 3 months ago

First day of #mysweethearthannan ✨💕 #halfmoonintertaiment @apakes.media

First day of #mysweethearthannan ✨💕 #halfmoonintertaiment @apakes.media
73 3 months ago

Ohmy! it’s snowing ☃️💕 @universaltraveller_my #utmoments #keepuwarm

Ohmy! it’s snowing ☃️💕 @universaltraveller_my #utmoments #keepuwarm
102 3 months ago

first things first, coffee! #safelyarrived @universaltraveller_my #utmoment #keepuwarm #universaltraveller

first things first, coffee! #safelyarrived 
@universaltraveller_my #utmoment #keepuwarm #universaltraveller
69 3 months ago

Challo bete ❤️ . Ps : Please take care & behave when I’m not around 😜

Challo bete ❤️ .
Ps : Please take care & behave when I’m not around 😜
145 3 months ago

Good things are coming down the road. Just don’t stop walking 🧡 #adidasmy #samba

Good things are coming down the road. Just don’t stop walking 🧡 #adidasmy #samba
112 3 months ago