T W E N T Y ( @ismailizzani_ ) Instagram Profile

ismailizzani_

T W E N T Y

  • 1003 posts
  • 1774178 followers
  • 573 following

T W E N T Y Profile Information

- Too broke to be ur boyfriend ⚠️❌

- Too broke to be ur boyfriend ⚠️❌
28035 121 3 hours ago

25033 62 2 days ago

- Just be honest .... I look good in red don’t I ?? 👀😛

- Just be honest .... I look good in red don’t I ?? 👀😛
43690 199 4 days ago

- Hi guys! Glad to announce on 27th May 2020, at 8pm i will be apart of the One Love Asia Livestream Concert. - It is brought to you by WebTVAsia & Youtube. - One Love Asia is a platform to support Asia in the fight against Covid-19 - You guys can watch the livestream exclusively on youtu.be/-hGR3f1ct9Q // Hashtags to include: #withme #oneloveasia #webtvasia #unicef // Tags: @oneloveasiaconcert @unicef @youtube - See you guys there! ❤️

- Hi guys! Glad to announce on  27th May  2020, at 8pm  i will be apart of the One Love Asia Livestream Concert.
-
It is brought to you by WebTVAsia & Youtube.
-
One Love Asia is a platform to support Asia in the fight against Covid-19
-
You guys can watch the livestream exclusively on youtu.be/-hGR3f1ct9Q
// Hashtags to include: #withme #oneloveasia #webtvasia #unicef // Tags: @oneloveasiaconcert @unicef @youtube
-
See you guys there! ❤️
8510 17 4 days ago

- 3 , 2 , 1 .... SNAP!!! 📸

- 3 , 2 , 1 .... SNAP!!! 📸
43011 135 4 days ago

- Brother from another mother 🥶 yang tengah tu single boleh dm yeee ahhahahha

- Brother from another mother 🥶 yang tengah tu single boleh dm yeee ahhahahha
35854 44 6 days ago

- selamat hari raya ❤️

- selamat hari raya ❤️
82958 221 7 days ago

- Blessed ❤️

- Blessed ❤️
61252 152 7 days ago

As you guys know, Tao Kae Noi Salted-Egg Tempura Seaweed is one of favourite snacks. Who’s with me? Well, good news! Now korang ada peluang untuk menang A WHOLE CARTON of it just by doing this one simple thing which is.... Play the new Tao Kae Noi filter challenge! Macam Mael buat ✌🏻😬 And that’s it! Simple kan? So don’t forget to join in. InsyaAllah boleh jadi stock snacks sampai habis PKP. Visit @taokaenoiclubmy for more info. #FilterChallenge #TaoKaeNoiTSE #IsmailxTaoKaeNoi #TaoKaeNoi

As you guys know, Tao Kae Noi Salted-Egg Tempura Seaweed is one of favourite snacks. Who’s with me?

Well, good news! Now korang ada peluang untuk menang A WHOLE CARTON of it just by doing this one simple thing which is.... Play the new Tao Kae Noi filter challenge! Macam Mael buat ✌🏻😬 And that’s it! Simple kan? So don’t forget to join in. InsyaAllah boleh jadi stock snacks sampai habis PKP. 
Visit @taokaenoiclubmy for more info.
#FilterChallenge #TaoKaeNoiTSE #IsmailxTaoKaeNoi #TaoKaeNoi
20743 40 8 days ago

- Harmoni Aidilfitri Music Video is officially OUT NOW! Do watch it on World Peace Entertainment youtube channel. (Psssst.. my cat even made a cameo here 🐱) Hope you guys love it like we do 😄🙏🏻 #harmoniaidilfitri

- Harmoni Aidilfitri Music Video is officially OUT NOW!

Do watch it on World Peace Entertainment youtube channel. (Psssst.. my cat even made a cameo here 🐱) Hope you guys love it like we do 😄🙏🏻 #harmoniaidilfitri
11588 42 9 days ago

- One more day left till #HarmoniAidilfitri drop guys! Today, you guys finally get to see who we are collaborating with. Can’t wait to have you guys listen to the full song 💚😄

- One more day left till #HarmoniAidilfitri drop guys! Today, you guys finally get to see who we are collaborating with. Can’t wait to have you guys listen to the full song 💚😄
26614 117 10 days ago

- You Inspired me to live , to sing , to be a better person towards myself ❤️ #BELIEBER since 2011 and forever.

- You Inspired me to live , to sing , to be a better person towards myself ❤️ #BELIEBER since 2011 and forever.
25734 113 10 days ago

So excited to announce me and my fellow #wpfamily will be releasing our first lagu raya this year! ✨ 2 hari lagi guys, make sure to follow @wp.entertainment to stay updated for this launch! Siapa lagi dua orang tu? Cuba komen dekat bawah 👇🏻

So excited to announce me and my fellow #wpfamily will be releasing our first lagu raya this year! ✨

2 hari lagi guys, make sure to follow @wp.entertainment to stay updated for this launch!

Siapa lagi dua orang tu? Cuba komen dekat bawah 👇🏻
66 11 days ago

- Rindu Raya ❤️

- Rindu Raya ❤️
157 11 days ago

Hey guys! Since raya dah nak dekat, just nak bagitahu korang untuk tak lepaskan peluang dengan any pembelian devices yang terpilih by Samsung. You will stand a chance to win weekly and grand prizes. So don’t wait up! Go buy yours! Baju baru, kasut baru, gadget pun mesti nak baru kan? @samsungmalaysia 🥶💙

Hey guys!

Since raya dah nak dekat, just nak bagitahu korang untuk tak lepaskan peluang dengan any pembelian devices yang terpilih by Samsung.

You will stand a chance to win weekly and grand prizes. So don’t wait up! Go buy yours!

Baju baru, kasut baru, gadget pun mesti nak baru kan?

@samsungmalaysia 🥶💙
44 12 days ago

- Should I start streaming soon ???? 👀🎮

- Should I start streaming soon ???? 👀🎮
294 13 days ago

- selamat petang semua

- selamat petang semua
168 14 days ago

- Hey guys, happy to share with you that PUMA.com is doing great deal for Hari Raya outfit preparation! Up to 40% OFF on regular & sale items on PUMA.com. Promotion ends on 31 May, JOM shopping together!

- Hey guys, happy to share with you that PUMA.com is doing great deal for Hari Raya outfit preparation! Up to 40% OFF on regular & sale items on PUMA.com. Promotion ends on 31 May, JOM shopping together!
29 15 days ago

- This is what happens when I challenge my mother to dance 🥳🤯 AHAHHAHAHAHA @zatizainl @sulizasalam_

- This is what happens when I challenge my mother to dance 🥳🤯 AHAHHAHAHAHA @zatizainl @sulizasalam_
742 18 days ago

Dari dapur bujang Mael! Who's tempted to try the same recipe? Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak. #EatTaoKaeNoi #TaoKaeNoi #IsmailxTaoKaeNoi

Dari dapur bujang Mael!

Who's tempted to try the same recipe?

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak.

#EatTaoKaeNoi #TaoKaeNoi #IsmailxTaoKaeNoi
147 20 days ago

- Happy Mother’s Day Mama ❤️✨ I love you forever.

- Happy Mother’s Day Mama ❤️✨ I love you forever.
107 20 days ago

King RICCO 👑 🔥 #maelcatsfamily

King RICCO 👑 🔥 #maelcatsfamily
124 24 days ago

- My baby boy is growing up 🤩❤️ love you Garfield! #maelcatsfamily

- My baby boy is growing up 🤩❤️ love you Garfield! #maelcatsfamily
321 26 days ago

95 26 days ago

- “i need a caption”

- “i need a caption”
300 29 days ago

Salam jumaat semua! 😍 Yes! Tahun ni @qilai.my kembali lagi dengan KURTA Exclusive by Mael. . Grand Launching Besar Besaran Qilai Esok!🔥 Jom Jimat Beli Kurta Dengan Harga Runtuh Dari Rm149 ke RM99! . Bukan itu Je gais! Jadi Yang Terpantas Esok! & Menang FREE Iphone 8+ , Tshirt Original Supreme & Bag Bathing Ape! Mael Pun tak sabar dah ni 😱 . Kalau korang nak, cepat2 follow @qilai.my & Daftar waiting list sekarang! comment “ DONE “ kat bawah Kalau dah Daftar! Jumpa Esok Gais!! 🔥🔥

Salam jumaat semua! 😍 Yes! Tahun ni @qilai.my kembali lagi dengan KURTA Exclusive by Mael. .

Grand Launching Besar Besaran Qilai Esok!🔥
Jom Jimat Beli Kurta Dengan Harga Runtuh Dari Rm149 ke RM99! .

Bukan itu Je gais! Jadi Yang Terpantas Esok! & Menang FREE Iphone 8+ , Tshirt Original Supreme & Bag Bathing Ape! Mael Pun tak sabar dah ni 😱 .

Kalau korang nak, cepat2 follow @qilai.my & Daftar waiting list sekarang! comment “ DONE “ kat bawah Kalau dah Daftar! Jumpa Esok Gais!! 🔥🔥
143 30 days ago

- setakat ini , ini adalah interview yang paling berat saya pernah hadapi 🤣😂🤣😂 @dian_marissa_gachalife #tb

- setakat ini , ini adalah interview yang paling berat saya pernah hadapi 🤣😂🤣😂 @dian_marissa_gachalife #tb
461 30 days ago

- Let’s crush TaoKaeNoi seaweed and enjoy the Seaweed Crush from us. 🥢👀 Here 👇🏼 👇🏼 👇🏼 👇🏼 👇🏼 Youtube: https://youtu.be/EFaBbdWkB_s #SeaweedCrush #TaoKaeNoi

- Let’s crush TaoKaeNoi seaweed and enjoy the Seaweed Crush from us. 🥢👀 Here 👇🏼 👇🏼 👇🏼 👇🏼 👇🏼 Youtube:

https://youtu.be/EFaBbdWkB_s

#SeaweedCrush #TaoKaeNoi
45 31 days ago

- Hello semua. 👋🏼 Don’t forget to purchase any Samsung Galaxy S20 Series and get rewarded with Samsung MicroSD Memory Card worth RM139 and Wiresless charger pad which worth RM239! How to get the reward? Just click on the link for more info: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-s20-instore-launch/ @SamsungMalaysia #GalaxyS20

- Hello semua. 👋🏼 Don’t forget to purchase any Samsung Galaxy S20 Series and get rewarded with Samsung MicroSD Memory Card worth RM139 and Wiresless charger pad which worth RM239!

How to get the reward? Just click on the link for more info:  https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-s20-instore-launch/

@SamsungMalaysia #GalaxyS20
11 31 days ago

- Hello semua. 👋🏼 Don’t forget to purchase any Samsung Galaxy S20 Series and get rewarded with Samsung MicroSD Memory Card worth RM139 and Wiresless charger pad which worth RM239! How to get the reward? Just click on the link for more info: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-s20-instore-launch/ @SamsungMalaysia #GalaxyS20

- Hello semua. 👋🏼 Don’t forget to purchase any Samsung Galaxy S20 Series and get rewarded with Samsung MicroSD Memory Card worth RM139 and Wiresless charger pad which worth RM239!

How to get the reward? Just click on the link for more info:  https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-s20-instore-launch/

@SamsungMalaysia #GalaxyS20
33 32 days ago

- Ismail Izzani

- Ismail Izzani
188 32 days ago

You’re not alone!” 💙 #LifeIsPrecious 🚨 . Talk to someone if you feel your anxiety is gettin the better of you. Here are some 24/7 Helplines you can call: . . TALIAN KASIH ☎️ Call 15999 💬 Whatsapp 019 26 15999 . . BEFRIENDERS 💬 Skype Voice Call at 'BefKL Skype 1' ☎️ Call 03-76272929 . We’re all in this together!

You’re not alone!” 💙 #LifeIsPrecious 🚨
.
Talk to someone if you feel your anxiety is gettin the better of you. Here are some 24/7 Helplines you can call: .
.
TALIAN KASIH
☎️ Call 15999
💬 Whatsapp 019 26 15999 .
.
BEFRIENDERS
💬 Skype Voice Call at 'BefKL Skype 1'
☎️ Call 03-76272929
.
We’re all in this together!
46 34 days ago

- Hey guys Alhamdulillah dah sampai dah pc yang saya order from @racun7ech 🤘🏻✨ trust me the service is soo good . You can build ur own pc online now cause racuntech will help and advice u everything!!!! So now I really can’t wait to surprise my girl anytime soon!!!! Big thanks to racuntech 💯

- Hey guys Alhamdulillah dah sampai dah pc yang saya order from @racun7ech 🤘🏻✨ trust me the service is soo good . You can build ur own pc online now cause racuntech will help and advice u everything!!!! So now I really can’t wait to surprise my girl anytime soon!!!! Big thanks to racuntech 💯
96 35 days ago

- International remake 🇮🇩🇹🇭🇲🇾 It’s out now. Check this link https://www.youtube.com/channel/UCDi8KLG12RgYufRoGXPs_rQ #CandyCrushInterMV

- International remake 🇮🇩🇹🇭🇲🇾 It’s out now. Check this link https://www.youtube.com/channel/UCDi8KLG12RgYufRoGXPs_rQ
#CandyCrushInterMV
176 36 days ago

- I ain’t got no side chick all I got is THICK CHICK hhhahahhahah 🐣 🤪 you guys should try !!!! Trust me you won’t regret! @thickchick_my #ayamgolekpalingngam #thickchickkl #ayamgolekdelivery #ayamgolek

- I ain’t got no side chick all I got is THICK CHICK hhhahahhahah 🐣 🤪 you guys should try !!!! Trust me you won’t regret! @thickchick_my
#ayamgolekpalingngam
#thickchickkl
#ayamgolekdelivery
#ayamgolek
123 37 days ago

- “stay at home and follow the rules.” @challofc @zush.sport

- “stay at home and follow the rules.” @challofc @zush.sport
186 39 days ago

- Thanks Shopee! I have received my prize from MeleTop Raya Bersama Shopee. Shopee also given me a promo code to share with all of you, use ISMAILSHOPEE and get 15% off on shopee. Promo Code: ISMAILSHOPEE Voucher value: 15% Off, Capped at RM15, Min. Spend of RM80 Validity Period: 21 April - 15 May 2020 Valid for Preferred Sellers and Shopee Mall via ShopeePay on Shopee App checkout. 🙏🏻❤️

- Thanks Shopee! I have received my prize from MeleTop Raya Bersama Shopee. 
Shopee also given me a promo code to share with all of you, use ISMAILSHOPEE and get 15% off on shopee.

Promo Code: ISMAILSHOPEE
Voucher value: 15% Off, Capped at RM15, Min. Spend of RM80
Validity Period: 21 April - 15 May 2020
Valid for Preferred Sellers and Shopee Mall via ShopeePay on Shopee App checkout. 🙏🏻❤️
54 39 days ago

Let’s check out our first collaboration with SBFive on 23/4/20, 7PM #CandyCrushInterTeaser @bbasjtr @kimmon.dj @ccopter @tee_jaruji @tae_darvid @ismailizzani_ @devdanendra

Let’s check out our first collaboration with SBFive on 23/4/20, 7PM

#CandyCrushInterTeaser

@bbasjtr @kimmon.dj @ccopter @tee_jaruji @tae_darvid @ismailizzani_ @devdanendra
358 40 days ago

- Mainan baru 🤪☄️

- Mainan baru 🤪☄️
166 40 days ago

- Made a song tonight , Should I upload full song on my YouTube channel ?? #NONA

- Made a song tonight , Should I upload full song on my YouTube channel ?? #NONA
189 40 days ago

- HELLO ( Demo Version ) ☄️

- HELLO ( Demo Version ) ☄️
346 41 days ago

- @shalmaeliana

- @shalmaeliana
210 43 days ago

- Who’s getting chubbier now ? Comment down below 😅🤦🏻‍♂️ #ismailizzani #II

- Who’s getting chubbier now ? Comment down below 😅🤦🏻‍♂️ #ismailizzani #II
245 45 days ago

- Hi guys! Here’s a good news for all of you. @SamsungMalaysia ada buat promotion with RM100 rebate for #GalaxyA51 don’t wait up, go and get yours! Oh and if you guys wanna know why I choose #GalaxyA51? Sebab Mael suka Fast Charging dia, dan bateri dia 4,000 mAh. Which sesuai dengan orang yang quite busy macam Mael. Tak perlu tunggu lama for charging dan tahan lama! Awesomeeee gila kan? Jom lah join Mael upgrade ke Galaxy A51 #SamsungA More info: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-a30s-a51-promotion/

- Hi guys! Here’s a good news for all of you. @SamsungMalaysia ada buat promotion with RM100 rebate for #GalaxyA51 don’t wait up, go and get yours!

Oh and if you guys wanna know why I choose #GalaxyA51? Sebab Mael suka Fast Charging dia, dan bateri dia 4,000 mAh. Which sesuai dengan orang yang quite busy macam Mael. Tak perlu tunggu lama for charging dan tahan lama! Awesomeeee gila kan?

Jom lah join Mael upgrade ke Galaxy A51 #SamsungA

More info:

https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-a30s-a51-promotion/
67 46 days ago

-

-
520 47 days ago

- HAPPY 20th BIRTHDAY.

- HAPPY 20th BIRTHDAY.
4320 48 days ago

- She loves me anyway. #nyawaii ❤️

- She loves me anyway. #nyawaii ❤️
190 50 days ago

- Just a picture to show that I’m bored. #stayathome #ismailizzani #ii

- Just a picture to show that I’m bored. #stayathome #ismailizzani #ii
156 50 days ago

- Netflix and chill ??? 🍕✅ #stayathome

- Netflix and chill ??? 🍕✅ #stayathome
183 53 days ago

- nyawa.

- nyawa.
127 56 days ago

- siapa dah dengar lagu nyawa ?!!!! Haaa now I dare you to make a cover of my song and post it on ur feed 🤘🏻 also don’t forget to hashtag #nyawacoverii 👀 I will choose and repost ur cover as well ! GOODLUCK!

- siapa dah dengar lagu nyawa ?!!!! Haaa now I dare you to make a cover of my song and post it on ur feed 🤘🏻 also don’t forget to hashtag #nyawacoverii 👀 I will choose and repost ur cover as well ! GOODLUCK!
353 57 days ago

Hi, EVERYTHING! Okay, memandangkan musim sekarang ni penting untuk kita jaga kebersihan diri, Mael akan start satu permainan iaitu #cleanhandschallenge namanya. Permainan ni sangat mudah, korang yang dekat luar sana pun boleh join #cleanhandschallenge ni. Syaratnya korang post video korang tengah basuh tangan dengan cara yang betul, and tag 5 orang kawan-kawan korang untuk buat benda yang sama. Kawan korang tu pun kena spread the challenge kepada 5 kawan dia juga. Senang, kan? So, untuk start #cleanhandschallenge ni, Mael nak challenge @danieshsuffian @naimdanielx @nabila.razali @adzrinamrddin & @sarahsuhairi untuk buat. Apa-apa pun, jaga kesihatan mental & fizikal korang. And paling penting, duduk rumah! #cleanhandschallenge #cleanhandschallenge #cleanhandschallenge

Hi, EVERYTHING!

Okay, memandangkan musim sekarang ni penting untuk kita jaga kebersihan diri, Mael akan start satu permainan iaitu #cleanhandschallenge namanya.

Permainan ni sangat mudah, korang yang dekat luar sana pun boleh join #cleanhandschallenge ni. Syaratnya korang post video korang tengah basuh tangan dengan cara yang betul, and tag 5 orang kawan-kawan korang untuk buat benda yang sama. Kawan korang tu pun kena spread the challenge kepada 5 kawan dia juga. Senang, kan?

So, untuk start #cleanhandschallenge ni, Mael nak challenge @danieshsuffian @naimdanielx @nabila.razali @adzrinamrddin & @sarahsuhairi untuk buat.

Apa-apa pun, jaga kesihatan mental & fizikal korang. And paling penting, duduk rumah!

#cleanhandschallenge
#cleanhandschallenge
#cleanhandschallenge
78 58 days ago

- March and April babies ❤️🤣 our birthday kena stay at home 👍🏻 how bout you ?? #ismailizzani #NYAWAII #II

- March and April babies ❤️🤣 our birthday kena stay at home 👍🏻 how bout you ?? #ismailizzani #NYAWAII #II
369 58 days ago

- Ok nanti saya delete.

- Ok nanti saya delete.
330 59 days ago

- TIKTOK VIRUS 🤯 should I make an official acc????

- TIKTOK VIRUS 🤯 should I make an official acc????
623 59 days ago

- I AM GROOT 🌳 #NYAWAII

- I AM GROOT 🌳 #NYAWAII
240 2 months ago

- Until Tomorrow.

- Until Tomorrow.
217 2 months ago

- Hi EVERYTHING ! Basically korang boleh shopping product @himalayamalaysia di Shopee Mall ✨🤘🏻sangat2 mudah and korang boleh dapat FREE SHIPPING atas any purchase above RM60,000 hahaha gurau RM60 sahaja !!! PROMO CODE: HIMATEN10 PROMO CODE: HIMATEN10 PROMO CODE: HIMATEN10 You guys boleh dapat discount 10% if u guys use my promo code ni ! himalaya will deliver to you, to your house ❤️

- Hi EVERYTHING ! Basically korang boleh shopping product @himalayamalaysia di Shopee Mall ✨🤘🏻sangat2 mudah and korang boleh dapat FREE SHIPPING atas any purchase above RM60,000 hahaha gurau RM60 sahaja !!! PROMO CODE: HIMATEN10

PROMO CODE: HIMATEN10

PROMO CODE: HIMATEN10

You guys boleh dapat discount 10% if u guys use my promo code ni !
himalaya will deliver to you, to your house ❤️
52 2 months ago

- Alhamdulillah, thank you guys for supporting!!! we are now trending number #49 💓🤘🏻 jom sama - sama kita tengok MV #NYAWAII and make it trending top #10

- Alhamdulillah, thank you guys for supporting!!! we are now trending number #49 💓🤘🏻 jom sama - sama kita tengok MV #NYAWAII and make it trending top #10
65 2 months ago

- OFFICIAL MUSIC VIDEO OUT NOW ON YOUTUBE !!!!! 🤘🏻❤️ #nyawaii

- OFFICIAL MUSIC VIDEO OUT NOW ON YOUTUBE !!!!! 🤘🏻❤️ #nyawaii
120 2 months ago

- Happy Birthday @shalmaeliana 27.03.2020 ❤️

- Happy Birthday @shalmaeliana 27.03.2020 ❤️
171 2 months ago

- Hey guys here’s a friendly reminder from me kepada semua yang berada di rumah, please watch this video till the end. 🥂✨ #stayathome w/ @kid_deebo

- Hey guys here’s a friendly reminder from me kepada semua yang berada di rumah, please watch this video till the end. 🥂✨ #stayathome w/ @kid_deebo
92 2 months ago