Siti Sarah Raissuddin ( @sitisarahraissuddin ) Instagram Profile

sitisarahraissuddin

Siti Sarah Raissuddin

  • 1987 posts
  • 2203738 followers
  • 812 following

Siti Sarah Raissuddin Profile Information

3038 42 26 hours ago

@officialdekta apa dah jadi dengan anak aku 😂🤣 Muka ibu ke daddy? @shuibsepahtu

@officialdekta apa dah jadi dengan anak aku 😂🤣 Muka ibu ke daddy? @shuibsepahtu
16317 81 3 days ago

Selamat hari raya ..

Selamat hari raya ..
60565 348 4 days ago

Teringat masa Sarah kecik2 dulu berpuasa. Bila bangun sahur ja, mama ckp mesti Sarah minta secawan Milo. Rupanya itu rahsia mama Sarah untuk anak2nya bersahur. Jadi bila dah berkeluarga ni, Sarah nak pastikan Sarah didik anak2 dari seawal umur utk latih mereka berpuasa. Memang mula2 tu struggle jugak nak melatih. Ye la.. budak2 kan. Memang banyak la alasan. Tapi kita as parents kena terus bagi support. Mesti dia org boleh. Tambah2 semangat bila sahur dengan secawan @milo_malaysia. Macam Dekta, sahurnya tak lengkap kalau tak kena secawan Milo. Penuh dengan khasiat barli malt, susu dan koko serta vitamin dan mineral penting. Barulah bertenaga walaupun berpuasa! Di samping melatih anak2, we create good moments with them. Itulah harta yg akan Sarah kenang sampai bila2. #KebaikanMiLO

Teringat masa Sarah kecik2 dulu berpuasa. Bila bangun sahur ja, mama ckp mesti Sarah minta secawan Milo.  Rupanya itu rahsia mama Sarah untuk anak2nya bersahur. 
Jadi bila dah berkeluarga ni, Sarah nak pastikan Sarah didik anak2 dari seawal umur utk latih mereka berpuasa. 
Memang mula2 tu struggle jugak nak melatih. Ye la.. budak2 kan.  Memang banyak la alasan. 
Tapi kita as parents kena terus bagi support. Mesti dia org boleh. Tambah2 semangat bila sahur dengan secawan @milo_malaysia.

Macam Dekta, sahurnya tak lengkap kalau tak kena secawan Milo. Penuh dengan khasiat barli malt, susu dan koko serta vitamin dan mineral penting.  Barulah bertenaga walaupun berpuasa!
Di samping melatih anak2, we create good moments with them. Itulah harta yg akan Sarah kenang sampai bila2. 
#KebaikanMiLO
18806 76 10 days ago

adik jadi mangsa.. terpaksa ikut cakap org .. sebab kalau tak ikut nanti kene pulau 😂

adik jadi mangsa.. terpaksa ikut cakap org .. sebab kalau tak ikut nanti kene pulau 😂
8460 50 12 days ago

Rasa nak nangis when I dapat this delivery harini. Thank youuuu @sarahsuhairi I love you lahh! Rasa combination chocolate & vanilla and hazelnut chunk ni buatkan LA CREMERIA Hazelnut Chocolate Fantasy Ice Cream sedap sangatt! Oh yes sempena menyambut bulan Ramadhan, I nak share juga lah dengan @sariyanti. Selamat berpuasa to you and your family, babe! #LACREMERIABersamaYou #NestleIceCream

Rasa nak nangis when I dapat this delivery harini. Thank youuuu @sarahsuhairi I love you lahh! Rasa combination chocolate & vanilla and hazelnut chunk ni buatkan LA CREMERIA Hazelnut Chocolate Fantasy Ice Cream sedap sangatt! Oh yes sempena menyambut bulan Ramadhan, I nak share juga lah dengan @sariyanti. Selamat berpuasa to you and your family, babe! #LACREMERIABersamaYou #NestleIceCream
9179 141 12 days ago

Kalau ada puchong 🙏

Kalau ada puchong 🙏
9203 184 14 days ago

titok terbaru dari matin yg sangat hansome!! tapi sayang selua koyak😂🤣😂anak u buat hal lgi @shuibsepahtu

titok terbaru dari matin yg sangat hansome!! tapi sayang selua koyak😂🤣😂anak u buat hal lgi @shuibsepahtu
20890 265 15 days ago

Jom pakat2 p SHOPPING kat Kiahraya.com . . Marketplace Raya pertama di Malaysia. Ada diskaun meriah. Ramai akan dapat hadiah. Bukan sekadar berbelanja malah membantu yang susah. Lagi 5 hari ja ! Pakat pakat mai tengok . Pakat pakat mai shopping . www.kiahraya.com . . @kiahrayaofficial @rozitachewan1 ❤️🌹

Jom pakat2 p SHOPPING kat Kiahraya.com .
.
Marketplace Raya pertama di Malaysia.
Ada diskaun meriah. Ramai akan dapat hadiah.
Bukan sekadar berbelanja malah membantu yang susah.

Lagi 5 hari ja !
Pakat pakat mai tengok .
Pakat pakat mai shopping .
www.kiahraya.com .
.
@kiahrayaofficial @rozitachewan1 ❤️🌹
2768 28 16 days ago

apa die buat ni @shuibsepahtu

apa die buat ni @shuibsepahtu
35321 483 16 days ago

siapa ada jual ?

siapa ada jual ?
9834 417 16 days ago

@ratasyacosmetics @lovetascarves ❤️

@ratasyacosmetics 
@lovetascarves ❤️
12019 210 18 days ago

Al fatihah buat NOOR AINI BT MUHAMAD

Al fatihah buat NOOR AINI  BT MUHAMAD
133 19 days ago

Sebab tu saya suka @ratasyacosmetics sebab bila pakai bibir tak hitam dan bibir tak megelupas .. love teruk❤️🌹 Sebelum ada yg dm tanya tudung @lovetascarves ni warna apa .. saya bagi jawapan dulu 😘😘😘 warna Linda ..

Sebab tu saya suka @ratasyacosmetics sebab bila pakai bibir tak hitam dan bibir tak megelupas .. love teruk❤️🌹
Sebelum ada yg dm tanya tudung @lovetascarves ni warna apa .. saya bagi jawapan dulu 😘😘😘 warna Linda ..
162 20 days ago

Dulu kalau naik kereta mesti kena dengar. ceramah @ustazismailkamus masa tu saya sekolah lagi , dengar ceramah @ustazismailkamus pakai keset masa tu , banyak keset die. dah dengar ulang lagi, ulang lagi , ulang lagi .. sampai jahanam keset tu 😂 dalam ceramah saya rasa mesti ramai jugak yang ada pengalaman sama @ustazismailkamus dalam jenaka ada nasiat luar biasa , banayak yg ustaz nasihat, cara ustaz nasihat sambil berjenaka , tapi dalam berjenaka die buat kita berfikir, banyak ilmu yg diberikan @ustazismailkamus walau tak pernah jumpa , tapi rasa macam dah lama kenal .. ya Allah .. Al fatihah buat @ustazismailkamus

Dulu kalau naik kereta mesti kena dengar. ceramah @ustazismailkamus masa tu saya sekolah lagi , dengar ceramah @ustazismailkamus pakai keset masa tu , banyak keset die. dah dengar ulang lagi,  ulang lagi , ulang lagi .. sampai jahanam keset tu 😂 dalam ceramah saya rasa mesti ramai jugak yang ada pengalaman sama @ustazismailkamus dalam jenaka ada nasiat luar biasa , banayak yg ustaz nasihat, cara ustaz nasihat  sambil berjenaka , tapi dalam berjenaka die buat kita berfikir, banyak  ilmu yg diberikan @ustazismailkamus  walau tak pernah jumpa , tapi rasa macam dah lama kenal .. ya Allah .. Al fatihah buat @ustazismailkamus
37 20 days ago

Al fatihah buat Dato Ustaz Ismail Kamus

Al fatihah buat Dato Ustaz Ismail Kamus
83 21 days ago

Ku Bersuara @erniezakri ❤️ _ Video ni sebelum puasa. Nak tengok full di @lovetascarves

Ku Bersuara @erniezakri ❤️
_
Video ni sebelum puasa. Nak tengok full di @lovetascarves
302 21 days ago

baru nak start tik tok @shuibsepahtu panggil suh masak 🤦‍♀️

baru nak start tik tok @shuibsepahtu panggil suh masak 🤦‍♀️
200 22 days ago

“Maryam” 💕

“Maryam” 💕
328 23 days ago

Harini bukti nyata saya sudah disihir 9 tahun oleh @shuibsepahtu hari ni saya dah dapat bukti 😂🤣

Harini bukti nyata saya sudah disihir 9 tahun oleh @shuibsepahtu hari ni saya dah dapat bukti 😂🤣
479 24 days ago

Salam Ramadan Tahun ni, Ramadan paling bermakna buat Sarah sekeluarga. Si kecil Dekta berazam nak puasa penuh lagi tahun ni. Inilah masanya Sarah pastikan si manja ni dapatkan yang terbaik untuk sahurnya. Kalau dulu ibu Sarah yang sediakan untuk Sarah, kini turn Sarah pula. Pastinya secawan MILO yang lengkap dengan khasiat barli malt, susu dan koko serta vitamin & mineral penting. Ada pulak simple roti telur dan kurma pelengkap sahur. Barulah sempurna puasa cukup tenaga! Siapa yang menunya ala2 sama mesti ada secawan @Milo_Malaysia sahur tadi? Give me 🖐 Ini cerita pagi tadi, nikmat secawan MILO dikongsi turun temurun. Walaupun dalam PKP, rahmatnya tetap ada. Stay safe! #KebaikanMILO #DudukRumahMinumMILO

Salam Ramadan 
Tahun ni, Ramadan paling bermakna buat Sarah sekeluarga. Si kecil Dekta berazam nak puasa penuh lagi tahun ni. 
Inilah masanya Sarah pastikan si manja ni dapatkan yang terbaik untuk sahurnya.  Kalau dulu ibu Sarah yang sediakan untuk Sarah, kini turn Sarah pula. Pastinya secawan MILO yang lengkap dengan khasiat barli malt, susu dan koko serta vitamin & mineral penting. Ada pulak simple roti telur dan kurma pelengkap sahur. Barulah sempurna puasa cukup tenaga! 
Siapa yang menunya ala2 sama mesti ada secawan @Milo_Malaysia sahur tadi? 
Give me 🖐
Ini cerita pagi tadi, nikmat secawan MILO dikongsi turun temurun. Walaupun dalam PKP, rahmatnya tetap ada. Stay safe!  #KebaikanMILO #DudukRumahMinumMILO
255 24 days ago

Betol ke lelaki yg suka ke dapor ni penyayang dan penyabar??? @shuibsepahtu @beefactoryhq_official . . #MaduAsli1.4kg #Rm99 #Beefactory

Betol ke lelaki yg suka ke dapor ni penyayang dan penyabar??? @shuibsepahtu @beefactoryhq_official .
.
#MaduAsli1.4kg #Rm99 #Beefactory
112 24 days ago

Ok ni cara sarah pakai lipmatte.. senang mudah cepat .. boleh pakai kat mata n pipi jugak 🌹😘 tengah ada harga promo rm 21 off @ratasyacosmetics @lovetascarves

Ok ni cara sarah pakai lipmatte.. senang mudah cepat .. boleh pakai kat mata n pipi jugak 🌹😘 tengah ada harga  promo rm 21 off @ratasyacosmetics @lovetascarves
376 27 days ago

Kalau perasan semua nama2 tudung solehah @lovetascarves ni semua nama wanita2 hebat islam .. ada satu nama yang sarah pilih , agak sedikit personal..wanita Noraini ibu sarah ☺️, sarah pilih warna yg ibu sarah suka❤️ orang nya sabar, sangat sabar, lucu, suka membaca , bijak ( boleh megajar macam guru ) selalu bersyukur dalam apa juga keadaan .. masakkan die sedap sangat sanagt.. kalau nak cerita pasal die 3 hari 3 malam tak habis😍 .. i miss her alot .. jom kita sedekahkan Al fatihah..

Kalau perasan semua nama2 tudung solehah @lovetascarves ni semua nama wanita2 hebat islam .. ada satu nama yang sarah pilih , agak sedikit personal..wanita Noraini ibu  sarah ☺️, sarah pilih warna yg ibu sarah suka❤️ orang nya sabar, sangat sabar, lucu, suka membaca , bijak ( boleh megajar macam guru ) selalu bersyukur dalam apa juga keadaan .. masakkan die sedap sangat sanagt.. kalau nak cerita pasal die 3 hari 3 malam tak habis😍 .. i miss her alot .. jom kita sedekahkan Al fatihah..
531 28 days ago

Muka bangga bila hasil jemuran dipamerkan dimedia sosial .. #jomteraweh

Muka bangga bila hasil jemuran dipamerkan dimedia sosial .. #jomteraweh
264 28 days ago

Bila suami jemur kain 🤦‍♀️ syukur sangat2 sebab membantu .. tapi bunga rosak lah 😭😭😭😭 @shuibsepahtu

Bila suami jemur kain 🤦‍♀️ syukur sangat2 sebab membantu .. tapi bunga rosak lah 😭😭😭😭 @shuibsepahtu
1547 29 days ago

Surprise untuk korang yang tengok video ni @ratasyacosmetics ada buat harga runtuh sebanyak RM21 off‼️Dan bukan tu jee, pembeli bertuah akan memenangi hadiah dari @lovetascarves yang bernilai RM500‼️ Bukan seorang, ni utk 5 orang pembeli bertuah. Tarikh akan tamat pada 5 May 2020!! Good luck _ Siapa nak jadi 5 pembeli bertuah tu sila komen NAK sekarang 🔥 _ #RatasyacosmeticsXLovetascarves

Surprise untuk korang yang tengok video ni @ratasyacosmetics ada buat harga runtuh sebanyak RM21 off‼️Dan bukan tu jee, pembeli bertuah akan memenangi hadiah dari @lovetascarves yang bernilai RM500‼️ Bukan seorang, ni utk 5 orang pembeli bertuah. Tarikh akan tamat pada 5 May 2020!! Good luck
_
Siapa nak jadi 5 pembeli bertuah tu sila komen NAK sekarang 🔥
_
#RatasyacosmeticsXLovetascarves
748 29 days ago

Dugaan datang dalam pelbagai cara 😭

Dugaan datang dalam pelbagai cara 😭
64 30 days ago

“Ibu matin tak payah puasa ya .. matin kecik lagi bu.. matin lapar.. matin solat je ye” ibu pun lemah dengan senyuman itu 🤣😂

“Ibu matin tak payah puasa ya .. matin kecik lagi bu.. matin lapar.. matin solat je ye” ibu pun lemah  dengan senyuman itu 🤣😂
84 30 days ago

lepas terawih tiba2 pakai baju melayu .. butang baju aku mana pah 😂 sekarang zaman on line jangan main gile 😂🤣😂 @shuibsepahtu #guraukasar😂🤣

lepas terawih tiba2 pakai baju melayu .. butang baju aku mana pah 😂 sekarang zaman on line jangan main gile 😂🤣😂 @shuibsepahtu #guraukasar😂🤣
793 30 days ago

Im so in love with this lens from @beautybyeydaa selesa gile, rasa macam tak pakai apa apa, tak kabur dan tak kering 😍 thank you @noradanish i love it 😍😍

Im so in love with this lens from @beautybyeydaa selesa gile, rasa macam tak pakai apa apa, tak kabur dan tak kering 😍 thank you @noradanish  i love it 😍😍
251 31 days ago

Ramai yg tanya kenapa sekarang sarah nampak lain .. jawapannya adalah

Ramai yg tanya kenapa sekarang sarah nampak lain .. jawapannya adalah
872 31 days ago

@tokram_ramlims die tanya kau boleh ke menyanyi tanpa muzik , hanya ikut counting tangan die .. ok kita cuba .. tapi yg tak pahamnya die kata dah stop , tapi tangan die begerak lagi .. cer cite betul2 saya yg tak paham ke atau tangan @tokram_ramlims yang tak berhanti 😂🤣 (sebulan sebelum pkp )

@tokram_ramlims die tanya kau boleh ke menyanyi tanpa muzik , hanya ikut counting tangan die .. ok kita cuba .. tapi yg tak pahamnya die kata dah stop , tapi tangan die begerak lagi .. cer cite betul2  saya yg tak paham ke atau tangan @tokram_ramlims yang tak berhanti 😂🤣 (sebulan sebelum pkp )
296 33 days ago

Babe mu ni tukang masak ke Pelakon ke i dah tak faham , sedap gile kek pisang u babe.. i love it .. semua berebut😂🤣 @kupu_kupu upukupu

Babe mu ni tukang masak ke Pelakon ke i dah tak faham , sedap gile kek pisang u babe.. i love it .. semua berebut😂🤣 @kupu_kupu upukupu
91 35 days ago

Malam ni kita dah start tarawih tau ...

Malam ni kita dah start tarawih tau ...
371 35 days ago

Moga segala amal kita pada bulan ramadan ini diterima ❤️🌹

Moga segala amal kita pada bulan ramadan ini diterima ❤️🌹
279 36 days ago

bukan salah mu apa daya ku 🌹

bukan salah mu apa daya ku 🌹
63 37 days ago

Im sorry guys tudung @lovetascarves dah sold out .. insyallah dalam masa 2 @ 3 hari akan sampai yg baru .. ada 12 warna pastel .. semperna harga pkp ada discount sampai rm20 ringgit ❤️🌹😘 siapa nak boleh komen dan follow @lovetascarves

Im sorry guys tudung @lovetascarves  dah sold out .. insyallah dalam masa 2 @ 3 hari akan sampai yg baru .. ada 12 warna pastel .. semperna harga pkp ada discount sampai rm20 ringgit ❤️🌹😘 siapa nak boleh komen dan follow @lovetascarves
686 39 days ago

Cer teka @shuibsepahtu bisik apa @ratasyacosmetics

Cer teka @shuibsepahtu bisik apa @ratasyacosmetics
213 41 days ago

thank you @puterisarahliyana sudi bagi hadiah ❤️🌹 memang best gile produk @shara.skincarehq

thank you @puterisarahliyana sudi bagi hadiah ❤️🌹 memang best gile produk @shara.skincarehq
105 42 days ago

sapa yg nak sarah bagi free @bubblebeemalaysia_hq boleh komen sekiranya anda bertuah sarah akan dm untuk alamat rumah anda 🌹❤️ terima kasih semua sentiasa support @bubblebeemalaysia_hq

sapa yg nak sarah bagi free @bubblebeemalaysia_hq boleh komen sekiranya anda bertuah sarah akan dm untuk alamat rumah anda 🌹❤️ terima kasih semua sentiasa support @bubblebeemalaysia_hq
728 43 days ago

Ada ni ha kak pengawas baru balik sekolah 🤣 .. tadi baru mengawas budak nakal kat sejolah, ni nak awasi cinta mu pada ku pulak 😂 ... kalau suka dengan warna lipmatte Ni Sarah mix kan code Mango (Sweet Pop), Akasia dan Manuka (Bee Edition). Bila mix akan dapat color yang lagi cantikkk. Korang suka mix code apa je? Btw @ratayacosmetics ada promo RM21 off tau. Siapa cepat dia dapat 🔥😂 tudung @loveta.scarves

Ada ni ha kak pengawas baru balik sekolah 🤣 .. tadi baru mengawas  budak nakal kat sejolah, ni nak awasi  cinta mu pada ku pulak 😂 ... kalau suka dengan warna lipmatte Ni Sarah mix kan code Mango (Sweet Pop), Akasia dan Manuka (Bee Edition). Bila mix akan dapat color yang lagi cantikkk. Korang suka mix code apa je? Btw @ratayacosmetics ada promo RM21 off tau. Siapa cepat dia dapat 🔥😂 tudung @loveta.scarves
117 46 days ago

gang tik tok kene jerit dengan ibu😂🤣🤦‍♀️ berjoget lagu @babyshimaofficial

gang tik tok kene jerit dengan ibu😂🤣🤦‍♀️ berjoget lagu @babyshimaofficial
300 50 days ago

nisfu sya’ban ..

nisfu sya’ban ..
46 50 days ago

Anak datang , nak bagi tau die anak semoleh 😂🤣 @erniezakri maafkan kakak tak sempat habiskan lagu awak .. anak semoleh datang bagi tau die budak baik 🤣😂

Anak datang , nak bagi tau die anak semoleh 😂🤣 @erniezakri maafkan kakak tak sempat habiskan lagu awak .. anak semoleh datang bagi tau die budak baik 🤣😂
600 51 days ago

Masa gawat 1997 dulu , abah antara org yg kehilangan kerja .. untuk besarkan kami anak beranak , Roti canai ni lah yg abah jual untuk membesarkan kami .. tudung @lovetascarves

Masa gawat 1997 dulu , abah antara org yg kehilangan kerja .. untuk besarkan kami anak beranak , Roti canai ni lah yg abah jual  untuk membesarkan kami .. tudung @lovetascarves
1374 51 days ago

Berapa rokaat?

Berapa rokaat?
86 51 days ago

Letak lah apa pun 😂🤣 buat lah apa pun die redo 😂🤣 agak2 lepastu apa jadi pada saya🤔

Letak lah apa pun 😂🤣 buat lah apa pun die redo 😂🤣 agak2 lepastu apa jadi pada saya🤔
279 52 days ago

Hamboi ... takut betul 😂🤣 memng duduk rumah tak keluar dah ..

Hamboi ... takut betul 😂🤣 memng duduk rumah tak keluar dah ..
309 53 days ago

Apabila suara corona masih menakutkan .. Be safe semua .. @ratasyacare #BeSafeHandSanitizer #BeSafe #Stokis #Ejen

Apabila suara corona masih menakutkan ..
Be safe  semua .. @ratasyacare #BeSafeHandSanitizer #BeSafe #Stokis #Ejen
99 2 months ago

sehingga suami lemah😂

sehingga suami lemah😂
166 2 months ago

Ya Allah teringinnya @bubblebeemalaysia_hq tak boleh ke tutup kedai, tapi hanta kat umah 😒 mesti ramai yg teringin jugak 😞

Ya Allah teringinnya @bubblebeemalaysia_hq tak boleh ke tutup kedai,  tapi hanta kat umah 😒 mesti ramai yg teringin jugak 😞
457 2 months ago

Lucky me @shuibsepahtu Be + safe

Lucky me @shuibsepahtu 
Be + safe
274 2 months ago

Bila suara ISTERI lebih menakutkan dari corona virus.. @ratasyacare #BeSafe #Handsanitizer #Stokis #Ejen

Bila suara ISTERI  lebih menakutkan dari corona virus.. @ratasyacare #BeSafe #Handsanitizer #Stokis #Ejen
2116 2 months ago

@ratasyacare ..pls be safe everyone!!! stay home.. coz we care...

@ratasyacare ..pls be safe everyone!!! stay home.. coz we care...
26 2 months ago

Be safe semua

Be safe semua
34 2 months ago

Paling tidak, Fikirkan hati keluarga, Anak, suami dan isteri, Mereka yang terpaksa keluar rumah bertugas. Sedangkan kita semua, Diminta duduk di rumah, Susah sangat ke? Doktor, polis, nurse, pegawai, perubatan, kumpulan perkhidmatan semua, Hari-hari berdepan risiko. Sama seperti Shuib, Tetap keluar kerana tugas. Duduklah di rumah, Sama-sama kita, Halau terus Covid-19 Pergi jangan datang lagi.

Paling tidak,
Fikirkan hati keluarga,
Anak, suami dan isteri,
Mereka yang terpaksa keluar rumah bertugas.
Sedangkan kita semua,
Diminta duduk di rumah,
Susah sangat ke?
Doktor, polis, nurse, pegawai, perubatan, kumpulan perkhidmatan semua,
Hari-hari berdepan risiko.
Sama seperti Shuib,
Tetap keluar kerana tugas.
Duduklah di rumah,
Sama-sama kita,
Halau terus Covid-19
Pergi jangan datang lagi.
189 2 months ago

Sayangi keluarga anda dan sarah nak pesan duduk di rumah. jangan nak merayap2 buat masa ni. Dengar perintah dari pemimpin kita. Terima kasih @mycleanhero sanitize rumah dan office saya.

Sayangi keluarga anda dan sarah nak pesan duduk di rumah. jangan nak merayap2 buat masa ni. Dengar perintah dari pemimpin kita. 
Terima kasih @mycleanhero sanitize rumah dan office saya.
43 2 months ago

dari kami #stayhomeplease

dari kami #stayhomeplease
1002 2 months ago

nombor statistik kita lebih kurang sama dengan itali .. kesilapan besar itali apa bila mereka pulang ke kampung.. dan kita mengulanginya ... adakah kita menggaanggap tak pegi kerja 14 hari ni untuk cuti hari raya? apa yg sedang kita fikirkan? ya Allah bukakan lah pintu hati kami untuk berbuat baik kepada sesama sendiri ya Allah buang lah ego kami ya Allah .. Ampunkan kami ya Allah

nombor statistik kita lebih kurang sama dengan itali .. kesilapan besar itali apa bila mereka pulang ke kampung.. dan kita mengulanginya ... adakah kita menggaanggap tak pegi kerja 14 hari ni  untuk cuti hari raya? apa yg sedang kita fikirkan? ya Allah bukakan lah pintu hati kami untuk berbuat baik kepada sesama sendiri ya Allah buang lah ego kami ya Allah .. Ampunkan kami ya Allah
52 2 months ago

betul ke cara bukak tu?

betul ke cara bukak tu?
1403 2 months ago

manis @syomirizwagupta 💄 @ratasyacosmetics make up @epie_temerloh kesayangan!

manis @syomirizwagupta 💄 @ratasyacosmetics 
make up @epie_temerloh kesayangan!
84 2 months ago